بجه های ارم نت،کسی سرعت روزانه اش کاهش پیدا نکرده؟
سرعت دانلود روزانه ام از 280 به 150 رسیده.به شرکت زنگ زدم میگه همینم براتون زیاده!
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
بجه های ارم نت،کسی سرعت روزانه اش کاهش پیدا نکرده؟
سرعت دانلود روزانه ام از 280 به 150 رسیده.به شرکت زنگ زدم میگه همینم براتون زیاده!
برای من که کماکان بین 250 تا 300 هست ولی خداییش 150 برای 128 ده برابر حالت عادی هست![]()
دوستان من از ارم نت استفاده می کنم و مرکز گلستانم هستم، دو شبی میشه که سرعت دانلود شبانم به 30 کیلوبایت در ثانیه کاهش پیدا کرده، می خواستم بدونم به غیر از من کس دیگه ای هم این وضعیتو داره یا نه؟
بله منم اومدم همینو بگم که دیدم شما زحمتشو کشیدید. یعنی نصف سرعت قرارداد. من معالی اباد هستم.
امروز هم که اینترنت عملا قطعه.
امیدوارم این شرکت مثل صبانت، شاتل و ... نشه که تا 4تا مشتری دید بخواد بپیچونه.
برای پسرعموم هم همینجور شده اون مرکز مخابرات آزادگانه علاوه بر سرعت شبانش که نصف شده سرعت روزانشم نصف شده حدودا100
الان سرعت روزانه من هم بیشتر از 70 نمیشه. ولی کلا امروز اینترنت خیلی بازی در میاره.
امشبم سرعت پایینه، شانس من تا اومدم یه بازی دانلود کنم سرعتو محدود کردن...![]()
Last edited by saurron; 20-05-2011 at 01:08.
من دیروز با پشتیبانی تماس گرفتم، بعد از حدود 10 دیقه که سعی در تفهیم شرایط به خانم مثلا پشتیبان داشتم، ایشون از بغل دستیشون (احتمال زیاد خانم حائری) موضوع رو جویا شدن، و چیزی که ایشون بمن گفتن این بود که گویا چند نفر مثل من هم این مشکل و داشتن و هر چقدر هم که من پرسیدم دلیلش چیه گفت که "من نمیدونم" به هر حال قول داد که امشب با سرعت خوب دانلود کنم، که امشبب از دیشب افتضاح تر شده، اون از رانژه شون که 1.5 ماه طول کشید، اینم از این
سرعت روزانه منم از 250-300 به 100 رسیده شبانه هم که خیلی افتضاحه.بهشون زنگ زدم میگه هر وقت سرعتتون از 16 پایین تر اومد زنگ بزنید و اعلام مشکل کنید.نکبت انگار ارث باباش رو ازمون طلب داره،همچین منت میذاشت!!!
این شرکت هم داره مثل بقیه دزد میشه.
من تا 2ماه دیگه قراردادم تمومه بعدش میرم پارس انلاین.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)