با خود kasper وقتی patch یا Reset trial خود kasper رو چک میکنی به عنوان تروجان و ویروس میشناسه و چیز عادی هست چون هر شرکت بر ضد کرک ها و نرم افزاری های این چنین برای محصولاتش این عمل رو انجام میده![]()
با خود kasper وقتی patch یا Reset trial خود kasper رو چک میکنی به عنوان تروجان و ویروس میشناسه و چیز عادی هست چون هر شرکت بر ضد کرک ها و نرم افزاری های این چنین برای محصولاتش این عمل رو انجام میده![]()
واسه kaspersky pure کی نیست ؟
درود.
دوست عزیز این کی را یک تست کن دوست خوبم جناب دریملند گذاشتن.
لینک دانلود.وباید بگم که کی برای این نسخه بسیار نایاب است.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما یا باید نسخه اصل که حدود 75هزار تومان است را بگیرید.
یا تریال ریستر استفاده کنید.
موفق وپیروز باشید.
Last edited by Karkas20; 07-12-2010 at 10:53.
سلام
غیر فعال نمیشه تا 30 روز تموم شه
ولی اگر منظورت اینکه چه طور کی بدی برو تو قسمت لایسنس و حذفش کن.
سلام
دوستان ، هیچ کدوم از ریستر ها ، کار نمی کنه ، یعنی وقتی می خوام رجیستر کنم ، دیگه اکتیو تریال اکانت در کار نیست ، فقط یا می تونم کد وارد کنم ، یا اینترنت سکیوریتی رو فعال کنم ، ببنید :
![]()
درود.
دوست عزیز.
معلومه که تازه وارد هستید.
تریال که فعال است عزیز من شما فقط طبق عکس نقطه ابی را روی تریال بگذارید و
تاریخ خود را به میلادی تنظیم کنید.
ببین کارت حل میشود.
موفق باشید.
مرسی از لطفت ، اما من قبلا هم از این ریستر ها استفاده کرده ام ، اون اینترنت سکیوریتی رو اکتیو می کنه ، من این رو نمی خوام ، می خوام خود تریال لایستس فعال بشه ، قبلا گزینه سومی هم وجود داشت .
کسی اطلاعی نداره ؟
مرسی
درود.
دوست عزیز گزینه دیگری موجود نیست.
مگر نسخه شما انتی ویروس است.
جدیدا این گزینه جای خود را به trial version
داده که مشکلی ندارد.
با همین گزینه هم میشود تریال گرفت.
منظور شما از گزینه سومی کی دادن نبود.
نه ان تریال ریستر نبود ان کرک فقط یک گزینه به کسپرسکی اضافه میکرد.
موفق باشید.
درود.
این هم یک سری کی جدید برای محصولات کسپرسکی.نسخه های 201 و 2011.
لینک دانلود.موفق و پیروز باشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان داشتم تو سایت همسایه (سافت گذر) دنبال یه برنامه میگشتم چشم به این مطلب خورد:
سرور آپدیت رایگان محصولات Kaspersky توسط سافت گذر راه اندازی شد
گفتم بیام تو تاپیک کسپر به دوستان بگم شاید بدردتون بخوره و از این همه دردسر واسه کرک و تریل ریست و کی راحت شین.
اینم یه نقل قول :
تمامی نسخه های 7 تا 11 محصولات Antivirus و Internet Security و همچنین 2 نسخه Pure را پشتیبانی می کند. همچنین به درخواست کاربران امکان اضافه کردن پشتیبانی از محصولات دیگر کاسپراسکی وجود دارد
اینم لینک :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)