جالب شده کار اس ای ها.داره رو سلیقه ی امریکای لاتین هم کار میکنه.ایول رییس جدید
اره با وجود عریض بودن اما خوشگل درش اوردن
مهمترین خصیصه اش ویندوز 6.5 اشه.سی پی یوش چنده؟؟؟؟
جالبه از سری گرین هارت با پنل اکسپریا!
![]()
جالب شده کار اس ای ها.داره رو سلیقه ی امریکای لاتین هم کار میکنه.ایول رییس جدید
اره با وجود عریض بودن اما خوشگل درش اوردن
مهمترین خصیصه اش ویندوز 6.5 اشه.سی پی یوش چنده؟؟؟؟
جالبه از سری گرین هارت با پنل اکسپریا!
![]()
Last edited by mostafa_khan001; 02-02-2010 at 18:14.
جی اس ام ارنا گفته تاچش مقاومتیه
اما انگدجت گفته خازنیه تاچش کدوم درسته؟؟
support for capacitive touchscreens (huzzah!), and acts as a platform to enable multitouch
---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:19 PM ----------
عکسهای جدید:
![]()
مصطفی اگه خازنی بود که قلم نداشت
حالا جالبه GSMArena صفحه ش رو زده 16 میلیون با 65 هزار موثر ...
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:38 PM ----------
600 مگاهرتز ...سی پی یوش چنده؟؟؟؟
پارسال -پیارسال سونی اریکسون یه همچین گوشی ای میزد مجمع میزاشتیم رو سرمون ولی الان ....
به نظر کیبوردش از e71 و گوشی کیبورداری نوکیا بهتر باشه چون من یه بار با ای71 کار کردم اصلا نمیتونستم باهاش درست تایپ کنم چون کیبوردش خیلی خیلی برای دست من کوچیک بود
من نبودم دسم بود.تقصیر استینم بودمصطفی اگه خازنی بود که قلم نداشت![]()
من بی گناهم انگدجت گولم زد!
اما بر خلاف خیلی ها فک میکنم تو همایش دیگه اس ای خیلی شلوغ کاری نکنه.اگه میخواست شلوغ کاری کنه این دو تا رو هم میگذاشت واسه همایش.اینو با ویواز رو میگم.انتظارات الکی نباید داشت
خود من شخصا خیلی دوست دارم یه 12 با فیلمبرداری hd بده.هر چند میدونم با وجود رونمایی از ویواز این غیر ممکنه!
اینقدر دیگه های اند معرفی کرده واسمون عادی شدهپارسال -پیارسال سونی اریکسون یه همچین گوشی ای میزد مجمع میزاشتیم رو سرمون ولی الان ....مگه اینکه یه گوشی دوربین 30-40 مگی با سی پی یو 4 هسته ایی بده بیرون شاید کمی بچه ها به وجد بیان!!!تازه اون هم شایدی
![]()
Last edited by mostafa_khan001; 03-02-2010 at 00:10.
مصطفی با توجه به قیمتی که برا ویواز گذاشتن من فکر میکنم یه 12 مگاپیکسلی با فیلبرداری hd معرفی کنن که دسامبر ریلیز مبشه![]()
با این معرفیهاش احتمالا تو نمایشگاه میترکونه البته از الان جوگیر نشین شاید اتفاقی نیفتاد
درمورد هم امکان دره انگشت شما بزرگ باشه![]()
12 روز تا معرفی !همه تو این صفحه رو تشکر زدم برید حال کنید !
![]()
12 روز نه و 13 روز
نخونده تشکر نزن مردکمن دایل اپی هستم طول صفحه الکی زیاد میشه
!حتی 1 سانت طول صفحه ی کمتر زندگی بهتر دایل اپی ها
تکرار نشه![]()
الان دو حالت وجود داره
یا گوشی هایی که میخواد معرفی کنه اینقدر خفنه که اینا رو الان نشون داده که تو سایه بقیه گم نشن یا چیز خاصی نیست و همه رو تا قبل از کنگره میخواد معرفی کنه
فعلا Robyn , Kanna , Abilen موندن که هنوز خبری ازشون نیست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)