نه، عادی روشن شد
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
خب بعد درایورهاشو از کجا گیر بیارم؟
نه، عادی روشن شد
---------- Post added at 01:21 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
خب بعد درایورهاشو از کجا گیر بیارم؟
6770 فقط برای یه گیمر خوبه ولی 540 هم برای گیمر و هم برای کسانیکه کارهای مهندسی و امور گرافیکی میخوان انجام بدن. ضمناً اون کلاس بندی که توی notebookcheck میبینی یه چیز موقتیه و با ورود گرافیکهای جدیدتر یه سال دیگه هر دو در کلاس 2 خواهند بود.
معلومه دیگه از جایی که همه گرفتن! از خود hp بگیر.6177 سه نوع داره: EE , LA , SE. ببین مال شما کدوم مدله:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
6199 من رسید
چند تا سوال دارم :
این توش سی دی نداشت ، درایورها و غیره رو از کجا بیارم ؟
از فروشنده گرسیدم گفت این همه چیزش نصب شده اگر هم بعدا خواستی ویندوز عوض کنی باید ریکاوری کنی .
توی پست بالا گفتم از کجا باید درایورها رو بگیری. فقط کافیه مدل لپتاپ را درست انتخاب کنی.
بعضی از درایورها هم نام هستن، همشون رو بگیرم؟
Intel(R) Turbo Boost Technology Driver رو از کجا ببینم نصب هست یا نه ؟
از کجا میشه دانلود کرد اینو ؟
شما دقیق به صفحه ی مدل خودتون رفتی؟؟ اگه رفتی همه ی درایورها رو بگیر. خیلیهاش جدیدتر از اون درایوریه که روی سیستم خودتون از اول بوده. منظورتون از بعضیها همنامن چیه؟؟ در هر حال همه رو بگیر. البته درایور ati رو بهتره از خود سایت amd یگیرین چون معمولاً به روزتر از مدل ویرایش شده ی hp هستش.
توربوبوست چیزی نیست که نصب کنین. قبلاً گفتیم. یه قابلیتیه مربوط به کار CPU. از داخل ستاپ بایوس میشه غیر فعالش کرد. گجت توربوبوست رو هم میتونی از اینجا بگیری:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من میخوام این لب تاپ HP DV6-6090
رو بگیرم میخواستم بدونم این لب تاپ یا سری hp زیاد داغ میکنن یا نه؟؟؟؟؟
منظورم اینه:
الان من اولی رو بگیرم یا دومی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)