تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 361 از 1042 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 10412

نام تاپيک: راهنمای جامع سرویس دهنده های اینترنت

پروفشنال ghermezeteh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوستان این گزینه ها رو واسه من توضیح میدین که در وضعیت پورت هست ؟ممنون میشم
    service type,
    ,top(dbm
    وضعیت ارتباط,
    تضعیف(db),
    خطای خط(db),
    سرعت اتصال یافته,
    سرعت درخواستی
    ارسال/دریافت
    ارسال/دریافت
    وضعیت خط
    وضعیت عملیاتی

Deutsch | Active member omid-p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان، سرعت مورد نظر اینترنت باید تقسیم بر 8 شود تا سرعت دانلود به دست آید، درسته؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بلی دوست عزیز درسته

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

من از یه شرکت ماه پیش adsl گرفتم 5 گیگ ماهی 19000 تومن سرعت دانلودم 80 بود حالا از همون شرکت نامحدود گرفتم ماهی 30000 تومن امروز وصل شده سرعت دانلودم متوسط 12 هست چرا اینجوریه !!!!؟!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه omid2020-com's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    پاهام تو گل - جلوم دریا - پشت سرم جنگل

پيش فرض

من از یه شرکت ماه پیش adsl گرفتم 5 گیگ ماهی 19000 تومن سرعت دانلودم 80 بود حالا از همون شرکت نامحدود گرفتم ماهی 30000 تومن امروز وصل شده سرعت دانلودم متوسط 12 هست چرا اینجوریه !!!!؟!!!!!!!!!!
    حجمش 5 گیگ بوده سرعتت چند؟
    سرعت خط چند هستش؟

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    ببین اولا همونجور که دوستمون گفت باید بگی که وقتی با محدودیت سرویس گرفتی چه سرویسی رو از لحاظ

سرعت گرفتی و همینجور وقتی نامحدود گرفتی

دوما در سرویس های محدود بخاطر اینکه کاربر ها از ترس تموم شدن محدودیتشون زیاد دانلود نمی کنند

پهنای باند شیر شده در منطقه آزاد میمونه وتو می تونی با سرعت بالاتری دانلود کنی

اما وقتی سرویس نامحدود میشه اینجا همه میخوان دانلود کنند به این وضعیت کم فروشی isp ونیز

حرف آخر اینکه اگر سرویس 128 گرفتی این پهنای باند خوه

محدودیت هایی که روی بعضی از فایل های دانلودی (مثل تورنت) می زارن اضافه کن

ولی اگر 256 گرفتی که خیلی بده

من خودم 256 داتک دارم و متوسط پهنای باندم با دانلود منیجر 27 تا 28 کیلوست وبا تورنت متوسطم 20 تا

25 کیلوست

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اولا همونجور که دوستمون گفت باید بگی که سرویسی که گرفتی از لحظ سرعت در دو حالت محدود و

نامحدود چی بوده مثلا د 128 یا 256 یا...

دوما در سرویس های محدود بخاطر اینکه کاربرها می ترسن محدودیت حجمیشون تموم بشه کمتر دانلود

میکنن در نتیجه پهنای باند شیر شده در منطقه آزاد می مونه و سرعت دانلود میره بالا

اما در سرویسهای نامحدود همه میخوان دانلود کنن ضمن اینکه به این وضعیت کم فروشی isp ها و نیز

محدودیتهایی که روی برخی از فایلها( مثل توذنت ) میزارن(برای کمتر مصرف شدن پهنای باند) اضافه کن

سوما اگر سرویست 128 است که پهنای باندی رو که گفتی تقریبا خوبه

اما اگر 256 گرفتی که خیلی بده

من خودم 256 داتک رو گرفتم که با دانلود منیجر متوسط بین 27 تا 28 کیلو سر عت دانلودمه و در فایل های

تورنت متوسط بین 20 تا 25 کیلو سرعتمه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اولا همونجور که دوستمون گفت باید بگی که سرویسی که گرفتی از لحظ سرعت در دو حالت محدود و نامحدود چی بوده مثلا 128 یا 256 یا...

دوما در سرویس های محدود بخاطر اینکه کاربرها می ترسن محدودیت حجمیشون تموم بشه کمتر دانلود

اما در سرویسهای نامحدود همه میخوان دانلود کنن ضمن اینکه به این وضعیت کم فروشی isp ها و نیز

محدودیتهایی که روی برخی از فایلها( مثل توذنت ) میزارن(برای کمتر مصرف شدن پهنای باند) اضافه کن

من خودم 256 داتک رو گرفتم که با دانلود منیجر متوسط بین 27 تا 28 کیلو سر عت دانلودمه و در فایل های

تورنت متوسط بین 20 تا 25 کیلو سرعتمه

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اولا همونجور که دوستمون گفت باید بگی که سرویسی که گرفتی از لحظ سرعت در دو حالت محدود و نامحدود چی بوده مثلا 128 یا 256 یا...

من خودم 256 داتک رو گرفتم که با دانلود منیجر متوسط بین 27 تا 28 کیلو سر عت دانلودمه و در فایل های تورنت متوسط بین 20 تا 25 کیلو سرعتمه

پروفشنال Hamed 360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حجمش 5 گیگ بوده سرعتت چند؟
    سرعت خط چند هستش؟
    5 گیگ سرعت دانلود 80 سرعت خط خودشون میگفتن 256 !
    الان نا محدود گرفتم ماهی 30 تومن ولی سرعت دانلود روی 14

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •