دوست عزیز نا امید مباش! هنوز 40 روز مونده و خیلی کارا میشه تو این 40 کرد . مثلا خودم تو 3 هفته ترازمو از 8000 رسوندم به 10000 . کار نشد نداره فقط باید این 1 ماهو خیلی شدید بخونی . مطمئن باش تو رشته مورد نظرت قبول میشی![]()
دوست عزیز نا امید مباش! هنوز 40 روز مونده و خیلی کارا میشه تو این 40 کرد . مثلا خودم تو 3 هفته ترازمو از 8000 رسوندم به 10000 . کار نشد نداره فقط باید این 1 ماهو خیلی شدید بخونی . مطمئن باش تو رشته مورد نظرت قبول میشی![]()
اونقدرها که فکر می کنی مغزم معیوب نیست
منظورم پیش بینیش بود که زده 174 دفعه قبل هم 600 زده بود
Last edited by mahmud.k; 18-05-2009 at 22:55.
سلام
رفیق در بند این افکار نباش...! همین الان این فکرها رو بریز دور و یا شاید حتی بیخیال این تاپیک شو و رو کار خودت تمرکز کن که وضعیتت رو بهتر کنی...
موفق باشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام،
یه سئوال از فیزیک:
- در اتم هیدروژن وقتی الکترون از تراز n=2 به تراز n=1 میرود، سرعت آن چند برابر میشود؟
ممنون/.
Last edited by noia; 19-05-2009 at 23:47.
نیروی بین هسته و الکترون ke^2/r^2 هست که نقش نیروی مرکز گرا رو ایفا میکنه!
r هم که در تراز n ام برابر با a0*n^2 هست!
بنابراین با توجه به رابطه ی نیروی مرکز گرا داریم:
ke^2/(a0*n^2)^2=mv^2/(a0*n^2) ok
بنابراین:
ke^2/(a0*n^2)=mv^2
طبق این رابطه اگر n را نصف کنیم سرعت دوبرابر می شود
سلام،
من آمار را از خوشخوان خوندم پشیمون شدم،تستهاش در حد کنکور نیست و زیاد خوب توضیح نداده.
چند تا سوال دارم:
1-کتاب خوب برای آمار چیه؟
2-حداکثر چقدر وقت میگیره تا مسلط شیم؟
با سپاس.
سلام به همه دوستان
فكر كنم چون نزديكه كنكوره شايد به درد بعضي ها براي تست هاي كامل زدن بخوره . به صورت عكسه فقط كافيه پرينتش كنيد .
ببخشيد چون سرعت پاييني داشتم مجبور بودم چند پارتش كنم ( دانلود كنيد تو يه پوشه و با كليك راست روي پارت اول extract here رو بزنيد . برنامه winrar بايد نصب باشه )
اينم لينكاش ( حجم كلا 4 مگابايت ) البته فايل اصلي خيلي كيفيتش از عكس بالا ، بالاتره .
[/URL]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by smss.exe; 20-05-2009 at 08:19.
من 5-6 ساعته تموم كردم "از رو گاج"سلام،
من آمار را از خوشخوان خوندم پشیمون شدم،تستهاش در حد کنکور نیست و زیاد خوب توضیح نداده.
چند تا سوال دارم:
1-کتاب خوب برای آمار چیه؟
2-حداکثر چقدر وقت میگیره تا مسلط شیم؟
با سپاس.
بهترین همون گاجه که دوستمون گفت چون یک جمع بندی نکات تو آخرش داره که اگر همه ی اون نکات رو یاد یگیری دو تا تستشو به راحتی میزنی که جالبه تو امتحانهای سنجش حتی یه تستم نداره !!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)