سلام
من قبلا یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی داشتم که خیلی سبک و جمع و جور و رایگان بود . کسی همچین دیکشنری سراغ داره ؟ اگر میشناسید لینک دانلودشو بزارید یا اسمشو بگید .
با تشکر
سلام
من قبلا یک دیکشنری انگلیسی به انگلیسی داشتم که خیلی سبک و جمع و جور و رایگان بود . کسی همچین دیکشنری سراغ داره ؟ اگر میشناسید لینک دانلودشو بزارید یا اسمشو بگید .
با تشکر
دوست عزیز برای موبایل میخوای یا کامپیوتر !!!! ؟؟؟؟
سلام
یه سوال
میخواستم بدونم برای یادگیری زبان انگلیسی در یک فرصت حدود یک ساله چقدر خوندن گرامر انگلیسی میتونه تاثیرگذار باشه؟
Pocket Oxford Dictionary
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته رایگان نیست ولی قفل شکسته است!
سلام دوست عزيز
گرامر يكي از اصلي ترين اجزا هر زبانيه
از نظر من اول بايد به گرامر يه تسلط نسبي داشته باشيد و بعد سراغ يادگيري لغت بريد. چون يه سري قانون هاي كلي و تعدادي استثنا در گرامر هست وقت زيادي نمي گيره. به نظر من اول از گرامر شروع كنيد و در كنار اون يادگيري لغت رو ادامه بدبد.
چرا توي اين جمله از was به جاي were استفاده شده؟
keep telling yourself that you was a mom
قسمتي از آهنگ امينم ـه.
TNX
Last edited by afshin b; 03-07-2010 at 19:47.
در شعر هر چیزی امکان پذیره! تو شعر میشه اصلاً به گرامر و ساختارهای معمول زبان توجه نکرد! شعره دیگه!
ولی اینجا چون به نوعی آرزو و رویا رو بیان می کنه (تو حالا هی به خودت بگو که مادر بودی! = رویای مادر بودن در گذشته) ، اون ساختار was و were رعایت نمیشه...
مثلاً میگیم I wish I were smarter !
یا I wish you was here !
فرق دیکشنری Longman و axford چیه ؟
سلام به دوستان محترم در سایت p30world.
میخوام زبانم قوی شه به علت نبودن زمینه برای شرکت در کلاسهای زبان انگلیسی تصمیم به یادگیری بصورت فردی گرفتم به کارم هم شک ندارم ولی از شما دوستان محترم میخوام اگه چیزهایی که برای شروع کار لازمه بهم بگید ممنون میشم.تصمیمم جدیه ، فقط بگم دانشجوام و دیگه زبانم در سطح متوسطه ، می مونه کمک شما عزیزان.![]()
سلام به دوستان
ببخشید من برای پر کردن اوقات تعطیلی تابستان فرزندم که امسال وارد دبیرستان میشه زبان ا نگلیسی رو پیشنهاد دادم
اما نمیدونم از کدم پکیج استفاده کنم .روش آموزش xlc چطوره؟
لطفا راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)