من میخوام بجای آیدیم یه اسم داشته باشم که وقتی آنلاین میشم و توی رومها با اون شناخته بشم چکار کنم؟
من میخوام بجای آیدیم یه اسم داشته باشم که وقتی آنلاین میشم و توی رومها با اون شناخته بشم چکار کنم؟
بابا تورو خدا یکی جواب سوال منو بده. لازمه .واجبه. یاد ندارم با لب تابم پسورد یاهوم که alti هست رو بالا بیارم. نمیزنه اصلا.باید چیکار کنم
دوستان کسی نمیدونست این مشکل از کجاست و راه حلش چیه؟
با سلام
با كيبرد مجازي ويندوز اين كار رو بكنيد
به مسير زير رو بريد
start - all programs - accessories - Accessibility - On-Screen Keyboard
موفق باشيد.
ممنون دوست عزیز ولی این کارو قبلا هم کرده بودم. مشکل اینجاس که با اونم چواب نمیده و چیزی تایپ نمیکنه وقتی alt رو ول میکنم.
لطفا بازم راهنمایی کنید
مشکل شما چیه
یکم روشن تر کنید قضیه رو
پسورد شما alti هست و وقتی وارد میکنید بالا نمیاد؟
سلام دوستان من هرچي پيام ميدم توي ياهو مسنجرم نميرسه از ورژنهاي مختلفم امتحانش كردم 8،9،10 ولي نشد كه نشد . حتي وقتي براي خودمم پيام ميدم نميرسه !
ممنون
این پست رو ملاحظه کنید :
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5732496&postcount=3152
ببین دوست من پسورد مثلا alt + 22222 هست خوب؟ مشکل اینجاس که من هر کار میکنم نمیتونم با کیبرد لب تاب یا کیبرد مجازیش این پسورد رو وارد کنم. یعنی alt رو که میگیرم عدد ها رو میزنم وارد نمیکنه قسمت پسورد یاهو مسنجر . هیچی نمیزنه. در صورتی که
با کیپرد پی سی وقتی میزدم و alt رو میگیرفتم عدد میزدم و alt رو ولش میکردم یه حرف اضافه میشد جای پسورد ولی اینجا این طور نیست. حالا میخوام یکی بهم بگه چطوری میتونم پسوردمو وارد کنم وقتی کیبرد نمیزنه
سلام دوست عزيز ممنون ولي من حتي اين كار رو هم انجام دادم ولي نشد چكاري بكنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)