کسی 128 نامحدود پیشگامان را گرفته یا داره؟ اگه کسی هست بگه که راضیه یا نا رو چند دی ال میده
شاتل
پرنیان نت
فن آوا
نداگستر
کسی 128 نامحدود پیشگامان را گرفته یا داره؟ اگه کسی هست بگه که راضیه یا نا رو چند دی ال میده
اصلا طرف سرویس های نامحدود پیشی نرو ...
من 3 ماه پیش 64 نامحدود گرفتم سرعت فیکس رو 8 بود ...
کلا سرویس های نامحدود فقط فن آوا اونم تازه شانسی هست ...
چون اولویت اول با کاربرای حجمی هست
ولی من یه ماه 256 نامحدود از پیشگامان گرفتم روی 140 کیلوبایت دی ال میداد
کی سرویس یک ماهه نامحدود گرفتید ؟
من 3 الی 4 ماه پیش که گرفتم وضع خیلی خراب بود...
اگه 128 هم بالای 70 باشه که خوبه
2ماه پیش بود
دو روز سيستممون سوخت اينجا چه غوغايي شده همش تقصيره پارسه كه باعث شد من سيستمم 13 روز روشن بمونه
90؟؟؟من فقط از 1 تا 2 روي 90 نيست همش روي 185 دانلود دارم 1 تا 2 حدود 60 و از 2 تا 3 حدود 130 و بعد از اون 170 به بالا
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------
پارس
قيمت پيشگامان
نامحدود بودن فن آوا
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
مخابرات حالش خوب نيست هر دفعه يكيو اذيت ميكنه
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------
مگه كسي دييونست بيدار بمونه تا صبح من خودم هميشه 1 بيدارم و روشنش ميكنم اما صبح خودش خاموش ميكنه
---------- Post added at 01:15 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
چرا هستند اما نميدونم دستشويي زياد ميرند يا يه كم خوش خوابند
---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:15 AM ----------
تايييد ميشه فقط فن اوا در نامحدود
اگه هم پول زياد داري ميتوني از پارسم بگيري نامحدوش خيلي خوبه و روي 1 مگ بسته شده
دوستان من میخام از شبانه ندا گستر در ویندوز 7 استفاده کنم ولی نمیشه.لطفا یه راهنمایی کنید.مودمم وایرلس هست.
اگار تو اين چند روز كه ما كامپيوترمون سوخته پارسم افت كرده و ديشب 1.5 گيگ بيشتر نداد
امروزم سرويسم تموم شد و همون 256 رو آنلاين شارژ كردم گفت مودمو خاموش روشن كن كردم وصل شد-خيلي راحت بود
راستي 500 مگم ترافيك داشتم از دوره قبل كه اونم انتقال پيدا كرد و شد 5500 مگ
الان 93 روز باقيمانده دارم اگه اون 5 روزو فعال ميكردم بعد كه سرويس ميگرفتم هم ميزد 93 روز يعني با 5 روز 98 روز adsl داشتم ؟؟؟
Last edited by ali_disslove; 22-04-2011 at 15:27.
خب من 8 روز دیگه اعتبارم تموم میشه و قصد دارم که سرویسم رو عوض کنم.دلیلش هم سرعت ناپایدار و کمتر از سرعت حقیقی در ساعات شبانه و قیمت بالای سرویسم هست!
قصد دارم هر روز یکی از سرویس دهندگان رو بررسی کنم هم به درد بازدید کنندگان این تاپیک میخوره هم یه نظر سنجی هست واسه من.این رو هم بگم که ملاک اصلی ما واسه مقایسه سرعت دانلود و مقدار ساعت شبانه هست.توی روز اکثر شرکت ها (به غیر از پیشگامان!!) چند برابر سرعت واقعی رو بهتون میدن.پس اگر کسی فقط مصرف روزانه داره و نیازی به دانلود شبانه نداره باید بره سراغ شرکتی که از همه ارزونتره و منطقشون رو ساپورت میکنه.
امروز به شرکت لایزر برخورد کردم!
این آدرس وبسایتشون هست:
اینم آدرس تاپیکش در این انجمن:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این شرکت یه سرویس داره به نام شتاب.این توضیح خود شرکت لایزر هست در مورد این سرویس:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت های این سرویس هم با شبانه مجانی اینها هست:این سرویس در تمامی دنیا با نام Burst شناخته می شود و توانسته توجه کاربران بسیاری را به خود جلب نماید. این سرویس برای اولین بار در ایران توسط شرکت لایزر ارائه می شود . مهمترین قابلیت این سرویس متغیر بودن سرعت آن در ساعات مختلف شبانه روز می باشد. اما این ویژگی چه مزیتی برای کاربر به شمار می رود؟
به عنوان مثال زمانی که کاربر در ساعات پر ترافیک روز ( 8 شب تا 1 صبح ) از اینترنت استفاده می کند سرعت دسترسی او به اینترنت بسته به نوع سرویس انتخابی 128 Kb و یا 256 Kb و در حداقل مقدار خود خواهد بود، ولی در ساعات کم ترافیک ( 1 صبح تا 7 صبح ) سرعت دسترسی کاربر به اینترنت تا 1500 Kb قابل افزایش است.
قیمتها یه کم گرون هست اما خب با توجه به توضیحی که خود وبسایت داده منطقی هست.اما انگار واقعیت یه چیز دیگه ایه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر به صفحات آخر تاپیک ش یه سر بزنید اوضاع دستتون میاد.الان همه دارند از سرعت پایین تو شب مینالند!!
میگن تا قبل عید خوب بوده!الان نه.
خب این گزینه فعلا رد شد.
من تو این چند روزی که از پیشگامان سرویس گرفتم کاملا راضی ام اما نمیشه الان نتیجه قطعی داد چون یوزر جدیدم ولی اینطور که بقیه از پیشگامان سرویس دارند راضی نسبی هستند
امیدوارم همینطور هم بمونه که اگه بمونه دوره بعد سرویسمو 6 ماهه میکنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)