دوست عزیز پشتیبانی با تهران پشتیبانی فنی از ماست
جهت رفع هر گونه تردید از پشتیبانی 24 ساعته با شماره تلفن 02182955555 داخلی شماره 2 تماس حاصل فرمایید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوست عزیز پشتیبانی با تهران پشتیبانی فنی از ماست
جهت رفع هر گونه تردید از پشتیبانی 24 ساعته با شماره تلفن 02182955555 داخلی شماره 2 تماس حاصل فرمایید
میتونین یه اکانت 1 ماهه 256 بخرین
--------------.net
خوب الان من رفتم به خونه جدید فقط رانژه نمی کنند که باید یک اکانتم بخرم اگه بشه مثلا من وقتی برم خونه جدید اونجا را فقط رانژه کنند حق با شماست با اکانت خودم می تونم از اونجا استفاده کنم ولی رانژه جدید بدونه اکانت نمی دند
صبانت اکانت 1 ماهه نداره داشت که می تونستم به راحتی 1 ماه بگیرم دیگه اینجا نبودم
الان باید برم یک شرکت دیگه که تا اینا رانژم را جمع کنند و شرکت جدید رانژه کنه خیلی می کشه و ضمنا الان برم شرکت دیگه باید دوباره پول رانژه بدم و وقتی رفتم خونه جدید بازم باید پول رانژه بدم یکم اقتصادی نیست![]()
من اینجا پست دادم از دوستای قدیمی شاید کسایی باشند که حجم اضافی داشتند بگن در راه خدا بدون اینترنت نمونمالان 58 مگا از حجمم مونده
دارم حداکثر استفاده را می برم
![]()
چرا موضوع رو انقدر پیچیده می کنید .شما اگر اشتراکتون باقی مونده باشه و بگید می خوام شماره خطم رو عوض کنم . بهتون می گنند مدت زمان قطعی از اشتراکتون کم میشه که حدود 5 روز هست . باز شک دارید زنگ بزنید بخش فروش. تو همارا که مطمئن هستم این کار رو می کنند باز شما از فروش بپرسید. اینجوری بپرس بگو 2 ماه از اشتراکم مونده می خوام این خطم رو از رانژه در بیارید رو یک خط دیگه اشتراکو فعال کنید . فقط می دونم مبلغ نصب رو دوباره میگیرند به هر حال این خودش یه سودآوری هست واسه شرکت.
سلام
من هم از مرکز شهید باکری استفاده می کنم حدود دو سالی . اما سعی کن از همارا سرویس نگیری به دو علت
اول اینکه وقتی مشکلی برات یا مرکز باکری(یکم زیاد نسبت به سایر مراکز) پیش میاد اصلا پشتیبانی نمی کنند .در حالی که وقتی پول رانژه و مالیات را می گیرند باید پیگیر این مسائل قطعی از طرف مرکز مخابراتی هم باشند
دوم قطعی و هیلترینگ شدیدی داره . به ویژه تازه گیا افتضاح شده
دوستان یکی در مورد این قضیه توضیح بده !!!!!!؟؟
من با سرویس همارا ، وقتی به بعضی سایتا می رم نمیتونم لود کنم و خطای فایروال را میده . اما وقتی سایتو پینگ می کنم هیچ مشکلی را نشون نمیده .
وقتی با پشتیبانی چرت همارا تماس میگیرم می گن که سرور سایت خوابیده (سایتاهایی مانند کلوب و پارس اسپیس که سالی یه بار هم نمی خوابه)
سوال من اینه چرا بعد از مدتی (چند دقیقه) این مشکل حل میشه ؟
چرا به غیر از همارا ، سایر شرکتا این مشکلو ندارند .
مشکل DNS اینا نداری ؟
دوستان سلام.
نه دوست خوبم مربوط به فایروال نیست. مربوط به DNS هاست که بعضی از وقتها با برخی از سایتها مشکل داره.
این مشکل برای وبمسترها کاملا مشهوده مثلا وقتی دامین خودشون رو رو DNS جدیدی ست می کنن سایت حداقل تا بیشتر از 24 ساعت غیر قابل دسترسه. (اوصولا تا 24 حداکثر هست ولی بیشتر مواقع در شرایط عادی تا 5 ساعت قابل دسترس می شه سایت)
ولی چه بکنیمهمارا زیاد تقصیری نداره، به دلیل حجم کاربراش و محدود بودن این سیستمش بعضی وقتها درست جواب نمیده.
و اما راه حل !!!
خیلی سادست. من الان نزدیکه 1 هفتس که دارم از این روش استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم.
راه حل استفاده از یه DNS Server قوی و مطمئن و پرسرعت هستش، چی بهتر از Google DNS Server !!!
این سوریس نزدیک 3 ماه می شه که راه افتاده و گوگل سنگ تموم گذاشته!
چه طور استفاده کنیم.
خیلی سادست، برین و تنظیمات کارت شبکتون یا همون Local Area Connection (من ویندوزم 7 هست و ممکن اسم و بعضی آیتم ها رو یه جور دیگه اینجا بنویسم، شما خودتون مطابقت بدین)
وارد تنظیمات TCP/IPv4 بشین و ایم تنظیمات رو اعمال کنید:
Preferred DNS Server: 8.8.8.8
Alternate DNS Server: 8.8.4.4
به همین سادگی!
حالا هم از لودینگ سریع سایتها لذت ببرین و هم از رفع مشکل همارا (البته بیشتر از 95 درصد) با بعضی از سایتها در بعضی از اوقات.
نکته: البته بهتره از این تنظمیات زمانی استفاده کنید که واقعا مشکلی داشته باشید. چون گوگل برای سرعت بیشتر از کش استفاده می کنه!
امیدوارم مفید واقع بشه.
یا علی
بله همونطور که دوستمون فرمودند مدت میشه که گوگل DNS های عمومی رو اعلام کرده
ولی توجه کنین که برای مشترکان همارا DNS های sun در اکثر موارد کارایی بالاتری دارن :
4.2.2.4
4.2.2.6
یعنی شما DNS قبل از این موضوع یعنی وقتی ADSL شما رو وصل کردند از طریق ویندوز ست کردید؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)