تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 361 از 2550 اولاول ... 2613113513573583593603613623633643653714114618611361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 25500

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان شرقی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستم پارس آنلاین داشت میگفت اسم اینو باید بزاری پارس آفلاین.(من فقط نقل قول میکنم)

عوض کرده الان همارا گرفته.ببین اون چی بوده که از همارا راضیه.

ماکس نت هم که گرونه.

برای صبانت هم باید یوزر پسورد رو عوض کنی تا بتونی از شبانه استفاده کنی.

شاتل هم که رکورددار قیمت هست.

پشتیبانی لایزر رو هم که هممون دیدیم چطوره.

به غیر از اینا کسی شرکت دیگه ای رو امتحان کرده؟
    دوست عزیز پشتیبانی با تهران پشتیبانی فنی از ماست
    جهت رفع هر گونه تردید از پشتیبانی 24 ساعته با شماره تلفن 02182955555 داخلی شماره 2 تماس حاصل فرمایید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

از دوستای قدیمی صبانتی کسی هست به من فقیر کمک کنه
    10 بهمن خونه تکونی داریم برای یک خونه جدید بد بختانه یکم حجم کم آوردم زنگ زدم صبانت که حجم اضافه بگیرم گفتند حجم اضافه نداریم گفتم پس 1 ماه شارژ کنید گفتند کمتر از 3 ماه نداریم حالا موندم به خاطر این 20 روز برم 3 ماهه بگیرم !!
    خودش گفت اگه آشنایی دوستی داری میتونی از یوزر و پسورد اون استفاده کنی
    من از اینترنت فقط برای بازی آنلاین وست و انجمن استفاده می کنم که فکر نکنم بیشتر از 500 مگا استفاده کنم اگه کسی حجم اضافی داشت لطف کنه ممنون می شم و یا در ازای پولم می تونم
    ( از دوستای قدیمی آشنا کسی نیست )
    میتونین یه اکانت 1 ماهه 256 بخرین

--------------.net

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب اگر شما سرویس رو تمدید کنید می تونید با رفتن به خونه جید بگید خط اونجا رو رانژه کنند و از بقیه سرویستون استفاده کنید فقط این مدتی که طول میکشه رانژه بشه سرویستون رو از دست می دید که فوقش 5 روزه
    خوب الان من رفتم به خونه جدید فقط رانژه نمی کنند که باید یک اکانتم بخرم اگه بشه مثلا من وقتی برم خونه جدید اونجا را فقط رانژه کنند حق با شماست با اکانت خودم می تونم از اونجا استفاده کنم ولی رانژه جدید بدونه اکانت نمی دند
    میتونین یه اکانت 1 ماهه 256 بخرین

--------------.net
    صبانت اکانت 1 ماهه نداره داشت که می تونستم به راحتی 1 ماه بگیرم دیگه اینجا نبودم
    الان باید برم یک شرکت دیگه که تا اینا رانژم را جمع کنند و شرکت جدید رانژه کنه خیلی می کشه و ضمنا الان برم شرکت دیگه باید دوباره پول رانژه بدم و وقتی رفتم خونه جدید بازم باید پول رانژه بدم یکم اقتصادی نیست
    من اینجا پست دادم از دوستای قدیمی شاید کسایی باشند که حجم اضافی داشتند بگن در راه خدا بدون اینترنت نمونم الان 58 مگا از حجمم مونده دارم حداکثر استفاده را می برم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب الان من رفتم به خونه جدید فقط رانژه نمی کنند که باید یک اکانتم بخرم اگه بشه مثلا من وقتی برم خونه جدید اونجا را فقط رانژه کنند حق با شماست با اکانت خودم می تونم از اونجا استفاده کنم ولی رانژه جدید بدونه اکانت نمی دند
    چرا موضوع رو انقدر پیچیده می کنید .شما اگر اشتراکتون باقی مونده باشه و بگید می خوام شماره خطم رو عوض کنم . بهتون می گنند مدت زمان قطعی از اشتراکتون کم میشه که حدود 5 روز هست . باز شک دارید زنگ بزنید بخش فروش. تو همارا که مطمئن هستم این کار رو می کنند باز شما از فروش بپرسید. اینجوری بپرس بگو 2 ماه از اشتراکم مونده می خوام این خطم رو از رانژه در بیارید رو یک خط دیگه اشتراکو فعال کنید . فقط می دونم مبلغ نصب رو دوباره میگیرند به هر حال این خودش یه سودآوری هست واسه شرکت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

ببخشید تو فجر کدوم شرکت سرعتش خوبه ( نامحدود ) ؟
    سلام
    من هم از مرکز شهید باکری استفاده می کنم حدود دو سالی . اما سعی کن از همارا سرویس نگیری به دو علت
    اول اینکه وقتی مشکلی برات یا مرکز باکری(یکم زیاد نسبت به سایر مراکز) پیش میاد اصلا پشتیبانی نمی کنند .در حالی که وقتی پول رانژه و مالیات را می گیرند باید پیگیر این مسائل قطعی از طرف مرکز مخابراتی هم باشند
    دوم قطعی و هیلترینگ شدیدی داره . به ویژه تازه گیا افتضاح شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه AAKOJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان یکی در مورد این قضیه توضیح بده !!!!!!؟؟
    من با سرویس همارا ، وقتی به بعضی سایتا می رم نمیتونم لود کنم و خطای فایروال را میده . اما وقتی سایتو پینگ می کنم هیچ مشکلی را نشون نمیده .
    وقتی با پشتیبانی چرت همارا تماس میگیرم می گن که سرور سایت خوابیده (سایتاهایی مانند کلوب و پارس اسپیس که سالی یه بار هم نمی خوابه)
    سوال من اینه چرا بعد از مدتی (چند دقیقه) این مشکل حل میشه ؟
    چرا به غیر از همارا ، سایر شرکتا این مشکلو ندارند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان یکی در مورد این قضیه توضیح بده !!!!!!؟؟
    من با سرویس همارا ، وقتی به بعضی سایتا می رم نمیتونم لود کنم و خطای فایروال را میده . اما وقتی سایتو پینگ می کنم هیچ مشکلی را نشون نمیده .
    وقتی با پشتیبانی چرت همارا تماس میگیرم می گن که سرور سایت خوابیده (سایتاهایی مانند کلوب و پارس اسپیس که سالی یه بار هم نمی خوابه)
    سوال من اینه چرا بعد از مدتی (چند دقیقه) این مشکل حل میشه ؟
    چرا به غیر از همارا ، سایر شرکتا این مشکلو ندارند .
    مشکل DNS اینا نداری ؟

8. این کاربر از arash.rasa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ir_elf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

13

دوستان هماراریی اگر دقت کرده باشند حدود یک هفته ای میشه که کلا بعضی سایتا به خاطر فایروالی که همارار فکر کنم داره ، باز نمی شوند . این مشکل تازه گی ها پیش اومده و در حدود 25 دردصد سایتا پیش میاد
    دوستان سلام.
    نه دوست خوبم مربوط به فایروال نیست. مربوط به DNS هاست که بعضی از وقتها با برخی از سایتها مشکل داره.
    این مشکل برای وبمسترها کاملا مشهوده مثلا وقتی دامین خودشون رو رو DNS جدیدی ست می کنن سایت حداقل تا بیشتر از 24 ساعت غیر قابل دسترسه. (اوصولا تا 24 حداکثر هست ولی بیشتر مواقع در شرایط عادی تا 5 ساعت قابل دسترس می شه سایت)
    ولی چه بکنیم همارا زیاد تقصیری نداره، به دلیل حجم کاربراش و محدود بودن این سیستمش بعضی وقتها درست جواب نمیده.
    و اما راه حل !!!

خیلی سادست. من الان نزدیکه 1 هفتس که دارم از این روش استفاده می کنم و مشکلی هم ندارم.
    راه حل استفاده از یه DNS Server قوی و مطمئن و پرسرعت هستش، چی بهتر از Google DNS Server !!!
    این سوریس نزدیک 3 ماه می شه که راه افتاده و گوگل سنگ تموم گذاشته!

چه طور استفاده کنیم.
    خیلی سادست، برین و تنظیمات کارت شبکتون یا همون Local Area Connection (من ویندوزم 7 هست و ممکن اسم و بعضی آیتم ها رو یه جور دیگه اینجا بنویسم، شما خودتون مطابقت بدین)
    وارد تنظیمات TCP/IPv4 بشین و ایم تنظیمات رو اعمال کنید:
    Preferred DNS Server: 8.8.8.8
    Alternate
    DNS Server: 8.8.4.4

به همین سادگی!
    حالا هم از لودینگ سریع سایتها لذت ببرین و هم از رفع مشکل همارا (البته بیشتر از 95 درصد) با بعضی از سایتها در بعضی از اوقات.

نکته: البته بهتره از این تنظمیات زمانی استفاده کنید که واقعا مشکلی داشته باشید. چون گوگل برای سرعت بیشتر از کش استفاده می کنه!

امیدوارم مفید واقع بشه.

یا علی

10. 3 کاربر از ir_elf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaSoOd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

بله همونطور که دوستمون فرمودند مدت میشه که گوگل DNS  های  عمومی رو اعلام کرده 

ولی توجه کنین که برای مشترکان همارا DNS  های sun  در اکثر موارد کارایی بالاتری دارن  : 

4.2.2.4
    4.2.2.6

12. 3 کاربر از MaSoOd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بله همونطور که دوستمون فرمودند مدت میشه که گوگل DNS های عمومی رو اعلام کرده

ولی توجه کنین که برای مشترکان همارا DNS های sun در اکثر موارد کارایی بالاتری دارن :

4.2.2.4
    4.2.2.6
    یعنی شما DNS قبل از این موضوع یعنی وقتی ADSL شما رو وصل کردند از طریق ویندوز ست کردید؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •