سلام
اول سال پولشو میدونی تا اخر سال سرویسو داری ولی فقط 9 گیگ دانلود میتونی بکنی سرعتشم دو مگ باید باشه بیشتر به درد وب گردی میخوره یه سال ارامش![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
اول سال پولشو میدونی تا اخر سال سرویسو داری ولی فقط 9 گیگ دانلود میتونی بکنی سرعتشم دو مگ باید باشه بیشتر به درد وب گردی میخوره یه سال ارامش![]()
سرعتش تا 4 مگ هم میرسه، بستگی به مرکز مخابراتی داره
مثل اینکه ماهی 7000 تومان هم باید بدیم
این گزینه هم در پنل کاربریم اضافه شده
9000 ساعت آرامش( 1سال) و 9000 مگابايت 90000 تومان با بالاترين سرعت ممكن (71370 ريال + آبونمان)![]()
سلام دوستان عزیزم
میخواستم بدونم سرعتها به حالت عادی برگشته؟ من الان 256 20 گیگ دارم سرعت رو 30 هست تقریبا 6 روز هست که شارژ نکرده بودم اتفاقی افتاده قبلا رو 120 بود؟
اسیاتک هر گیگ حجم رو از 300 تومن به 4500 تومن افزایش داده من کارت به کارت مجبور شدم 9تومن بدم تا دگیگ بگیرم
سلام
دوستان من دو شبه نمیتونم از دانلود شبانه استفاده کنم!
کسی میدونه چرا؟
ممنون
بله ، منم دیشب این مکشلو داشتم . گویا مشکل از مرکز اصلیه شرکته . دارن سیستما رو عوض میکنن طبق معمول!!! گفتن تا قبل عید ایشاالله درست میشه .
شانس من تازه داشتم با شبانه یه ذره استفاه میکردم اما اینام که ضد حال زدن ! تو 4 ساعت ( 2 تا 6 ) 700 - 800 مگ دانلود میکردم !
خلاصه باید فعلا صبر کرد حتی مسئولای نمایندگی ها هم نمیدونن چی داره میگذره تو آسیاتک .
دوستان این مورد رو تائید میکنن؟
واسه ما که قبلا گیگ 4900 بود الان شده 4500
سلام دوستان
میگم سرعتاسیا تک برا شما هم اومده پایین ؟
من از اهواز مشترکشم اما چند روزه وحشتناک سرعت پایینه دانلوددم رو ی 14 هست ؟
هم اتفاقی قراره بیفته؟
این تسته خطمه : 1 مگ سرعت:
![]()
فکر میکنم شما منظورتون 3000 تومن باید باشه .
سال گذشته من 5 گیگ رو 13500 میخردم و 10 گیگ رو 24000 تومن .
دانلود شبانه هم بزنم به تخته هنوز مرکز مخابرات ما که بازی در نمیاره من سرویس 512 10 گیگ دارم شبی حدوددا 1.2 گیگ دانلود میکنم البته ساعت اول بین 2 تا 3 یه مقدار سرعت متغیره ولی از ساعت 3 به بعد ردیف میشه .
اینم نتیجه تست سرعت من .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)