با برنامه Dap دانلود بکن
ممنون از کمکتون![]()
یه مشکل الان تو مسنجر من ای دی ها بصورت اسم ای دی هست نه Nick name بعد اواتارا هم نمیاد
یاهوم 7 هستش چون با 8 نمیتونم Sign in کنم
یه نفر لینک مستقیم برای اخرین ورژن یاهو مسنجر بزاره (هر جا میرم دانلود کنم حجمش با قبلی فرق میکنه حجم واقعیش چقدره؟)
وکمن جان کجایی که به دادم برسی(لینک مستقیم Yahoo Messenger8.1.0.420)
نه! منظورم اینکه اگه بخواهی از خود سایت یاهو مسنجر رو بگیری اول یه Installer بهت میده که از طریق اون باید نصب کنی که اونم طول میکشه. اونی که من گفتم یعنی از یه جای دیگه مثل همون لینکی که من دادم مسنجر رو به طور کامل دانلود کنی بعد نصب کنی.
اینم که تا 99 % میره و.... به احتمال زیاد از دانلود منیجرتون هست که اونم من احتمال می دم ار کرک باشه یه دانلود منجر دیگه رو امتحان کن. پیشنهاد من>>>>IDMAN
420 نیومده آخریش همون 419 هست که چند پست قبلی هم من لینک گذاشتم هم یکی دیگه از دوستان
کسی نبود ؟![]()
دانلود منجره من هم IDMAN هستش ولی یه بار که از دسته همین یاهو روانی شده بودم رفتم پاکش کنم (از قسمته add/remove program) بعد نمی دونم چرا حذف نشد حالا هم هر کاری می کنم نمی تونم Delete اش کنم . راستی لینکی هم که شما داده بودین مثله اینکه مشکل داره آخه وقتی می خوام بازش کنم دانلود منجر ارور می ده که نمی تونه پیداش کنه و دانلود کنه .حالا بگین چه کار کنم .(اگه می شه)
می شه لینکه برنامه ی DAP رو که بچه ها گفتن برام بذارین
ممنون![]()
فک کنم به خاطره اینه که یاهوت قدیمیه تو جدیده nickname مینویسه ولی تو 6 و 7 اسم ID نوشته می شه و آواتار اد لیستاتو نمی تونی (در صورتی که ONLINE باشن ) ببینی .
دوست عزيز sina_hp_system شما مي تونيد اين كارو خودتون از طريق تنظيمات انجام بديد
شما اول از منوي Messenger گزينه Preferences رو انتخاب كنيد حالا شما سومين گزينه يعني Appearance رو انتخاب كنيد اون پايين در قسمت For each contact on the Messenger List ,show their مي تونيد انتخاب كنيد كه اي دي هاتون بصورت اسم و فاميلي طرف نشون داده بشن يا بصورت همون اسمه اي دي
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)