آیا راهی است که با idm از یوتیوب طوری دانلود کنیم که لینک ها برای چند روز اعتبار داشته باشه؟ چون وقتی میزارم روی دانلود چند ساعت بعد دیگه قابل دانلود نیست. حتی 6 ساعت هم اعتبار داشته خوبه.
آیا راهی است که با idm از یوتیوب طوری دانلود کنیم که لینک ها برای چند روز اعتبار داشته باشه؟ چون وقتی میزارم روی دانلود چند ساعت بعد دیگه قابل دانلود نیست. حتی 6 ساعت هم اعتبار داشته خوبه.
Last edited by Hamed-M1; 22-02-2015 at 13:15.
وقتی شما سعی می کنید ویدئویی رو در یوتـیوب مشاهده (و یا دانلود) کنید، سایت میاد برای شما از تمام کیفیت های موجود اون ویدئو یک لینک با مدت زمان اعتبار مشخص جنریت می کنه که فقط برای آی پی شما در دسترس هست تو این مدت، بنابراین مستقیماً اگر بخواید این کار رو انجام بدید از طریق IDM امکان پذیر نیست. باید از سایت های واسطه (جنریتورها و یا لیچرها) استفاده کنید. می تونید در زیربخش "دانلود و آپلود" در قسمت "معرفی سایت های لیچ" به دنبال سایت های رایگانی که این کار رو انجام می دهند باشید و یا در قسمت "درخواست سایت های لیچ" از سایر کاربران پیرامون بهترین سایت های واسطه پولی و یا رایگان مشورت بگیرید. همچنین نرم افزارهایی هستن که قادر به دریافت فایل از یوتـیوب هستن، شاید اون نرم افزارها بتونن این کار رو انجام بدن که متأسفانه من زیاد آشنایی ندارم با این دست از نرم افزارها.
با سلام idm من روی مرورگر کروم ست است اما چند روزیه در کلیک راست نیست و باید دوباره از قسمت افزونه ها فعال بشه و با هر خاموش شدن سیستم دوباره همین اتفاق می افته ممنون میشم کمک کنید
سلام دوستان
من آخرین نسخه IDM رو دارم
منتها یه مشکلی داره اونم اینه که یه سری فایل هارو که از سرور های مختلف دانلود میکنم یدفعه تو 40-50-60 درصد سرعتش صفر میشه و وقتی pause میکنم و دوباره میخوام شروع کنم میبینم میگه فایل اکسپایر شده و دوباره باید لینک رو جنریت کنم
It's possible that the address of the file is not valid anymore or your session has expired
خوب میدونم این مسئله زمانی پیش میاد که ای پی عوض بشه.
مشکلی هم نیست میتونم لینک رو دوباره جنریت کنم ولی بازم همین مشکل پیش میاد.
سلام دوستان
یه سوال . من می خوام از لینک زیر فقط آهنگ هارو دانلود کنم با IDM
فقط addon یا چیزی هست که بشه با یک کلیک کل لینک ها رو ریخت توی IDM ؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان یه لپ تاپ چند وقته گرفتم با سیستم پایین البته (1تومنی) . با IDM دانلود کردم چند شب , مشکلی نداشت. حالا امشب دیدم موقع دانلود لپ تاپ هنگ کرده اصلا و هیچ کاری نمیشه کرد جز خاموش کردنچند بار دیگه هم گذاشتم برای دانلود باز هم بعد از 10 دقیقه وحشتناک هنگ میکنه.
توی نت که سرچ کردم , در مورد کرک گفته شده و راه حل هم نصب نسخه های دیگه ست.
اکثرا مثه اینکه وقتی سی پی یو 100 میشده, فقط دانلود منیجر هنگ میکرده نه سیستم ولی واسه من سیستم کامل هنگ میکرد. در صورتی که سی پی یو 20-30 درصد بود, فقط بعضی وقتا یه لحظه 100 میشد. سوالی که پیش اومده آیا سی پی یو آسیب دیده که اینجوری میشه با IDM یا مشکل از IDM هست ؟
قسمت تنظیمات ارتباط با باشبکه - تعداد حداکثر ارتباط با سرور رو روی ۸ یا کمتر بزارید ببینید بازم هنگ میکنه. درضمن فایلهاتو رو در صف دانلود قرار بدید و بزارید روی سینک متناوب تا 1 دونه ای دانلود کنه نه همه رو با هم. کار دوم که گفتم مهمتره
سلام
ایا راهی هست که بشه کامپیوتر سر ساعت خاصی روشن بشه و شروع کنه به دانلود.
...
من idmرو تنظیم میکنم کامپیوتر هم رو حالت sleep میزارم ولی دانلود شروع نمیشه
یعنی کامپیوتر روشن میشه ولی ای دی ام دانلود نمیکنه یعنی تا موس رو تکون ندی مانیتور روشن نمیشه و از صفحه ابتدایی ویندوز رد نمیشه
اگر منظورتون از sleep اینه که برق سیستم هم قطع میشه باید برید تو کنترل پنل تنظیمات پاور و حالت اسلیپ رو که توی زمانی که استفاده نمیکنید فعال میشه رو غیر فعال کنید
اکر دوست دارید که زمانی که کلا سیستم خاموشی حتی روشن هم نشده اتوماتیک روشن بشه باید برید تو تنطیمات bios قسمت پاور ساعت روشن شدن براش تعیین کنید .
ممن ن از شما
ببین کلا میخوام کامپیوتر سر ساعت 1 شب روشن بشه و ای دی ام شروع کنه به دانلود فایل هایی که براش توی صف گذاشتم
الان من باید هر شب ساعت 1 بیدار شم کامپیوترو بصورت دستی روشن کنم .....
مشکلم اینجاست که یه 20 روزی نمیتونم شب خونه باشم ....... اگه بصورت کامل توضیح بدین ممنون میشم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)