وردیست جان یه زحمت واست دارم
لطف کن و یه مقاله . یا آموزشی در مورد mail merg اگه سراغ داری بهم بده ( گفتی یه سرچی بکن توی تایپیک ولی من چیزی پیدا نکردم)
ممنونم از راهنماییت
وردیست جان یه زحمت واست دارم
لطف کن و یه مقاله . یا آموزشی در مورد mail merg اگه سراغ داری بهم بده ( گفتی یه سرچی بکن توی تایپیک ولی من چیزی پیدا نکردم)
ممنونم از راهنماییت
من یه فایل اکسل دارم که داخلش اطلاعات زیادی توی ستونهای مختلف وجود داره مثل آدرس و نام و شماره تلفن و ...
می خوام بدونم چطوری می شه این اطلاعات رو روی یه فرم از پیش طراحی شده چاپ کرد؟
مثلا قبض های موبایل رو اگه توجه کنی طرح زمینه خود قبض از قبل چاپ شده و همگی یک شکل هستن و متن های داخلش رو مثل نام مشترک و شماره و غیره رو بعدا با یه نرم افزار طوری تنظیم می کنن که داخل این فرم از پیش تعیین شده قرار بگیره.
مثلا اطلاعات از اکسل خوانده شده و در جای خود در نمونه ی فرم زیر قرار بگیرد.
[
در مورد راهنمایی که کردین در زمینه mail merge من تلاش کردم اما به نتیجه نرسیدم اگه ممکنه راهنمایی بیشتری کنینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر
سلام
اينا رو نميشه اسمش رو مشكل گذاشت
در ظاهر نمايشي ورد اين فونتها به اين شكل نمايش داده ميشن كه البته به نظر ايرادي نداره
در هنگام پرينت هم به صورت خوبي پرينت گرفته ميشه
سلام بر شما
علت اينكه متوجه نشدي ميتونه اين باشه كه تاحالا در كلاس ورد شركت نداشتي و روي پاراگرافها و خواص اون تمرين نكردي
ايجاد چند پاراگراف و اينكه اون پاراگرافها چند خطي باشن ميتونه يه نياز در جلسات كلاسهاي ورد باشه
در مورد اون رابطه اعداد هم يه بار ديگه با دقت اون چيزي كه من اشاره كردم رو بخون و با اعداد مختلف تمرين هم بكن تا متوجه بشي كه صادق هست يا نه
در حال حاضر از لحاظ زماني كني مشكل دارم و با كمبود وقت مواجه هستم
اميدوارم بتونم بزودي يه مقاله جامع در اين مورد تهيه كنم
موفق باشيد
اون نيازمند كمي تلاش بيش از اندازه هست
همونطور كه در پست قبلي گفتم بايد كمي صبر داشته باشيد
باسلام خدمت همگی
می خواستم توی word یک فریم(background) بذارم که در موقع پرینت گرفتن چاپ نشه و فقط نوشته ها چاپ بشه.
لطفا یکی کمک کنه که واقعا نیاز دارم....
با تشکر
سلام دوست عزيز
ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم
شما ميتوني از منوي format و زيرمنوي background رنگ يا هرنوع زمينيه اي كه شمامل عكس هم ميشه رو انتخاب كني كه بصورت پيش فرض در پرينت نمايش داده ميشه
ولي اگه در همون كادر پرينت دكمه Option رو بزني و background printing رو غيرفعال كني ديگه چاپ نميشه
با سلام
من از ورد 2003 استفاده میکنم
ولی نمیتونم با style ها کار کنم .
مثلا وقتی که یک استایل تعریف میکنم و یکسری قالببندی هایی برای اون تعریف میکنم و بعد میخوام از اون style تو تایپ استفاده کنم عمل نمیکنه . و همون حالت پیش فرض ورد رو عمل میکنه
دوستان میتونند کمک کنند مشکل کجاست؟
با تشکر
منظورتون از اينكه عمل نميكنه چيه؟
آيا شما متن رو انتخاب ميكنيد و بعد روي استايل ساخته شده كليك كنيد و انجام نميشه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)