تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 1045 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

اگه نباشه جاش خالی می مونه farhad61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    یزد - میبد

پيش فرض

وردیست جان یه زحمت واست دارم
    لطف کن و یه مقاله . یا آموزشی در مورد mail merg اگه سراغ داری بهم بده ( گفتی یه سرچی بکن توی تایپیک ولی من چیزی پیدا نکردم)

ممنونم از راهنماییت

داره خودمونی میشه duji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    نا معلوم

پيش فرض

من یه فایل اکسل دارم که داخلش اطلاعات زیادی توی ستونهای مختلف وجود داره مثل آدرس و نام و شماره تلفن و ...
    می خوام بدونم چطوری می شه این اطلاعات رو روی یه فرم از پیش طراحی شده چاپ کرد؟
    مثلا قبض های موبایل رو اگه توجه کنی طرح زمینه خود قبض از قبل چاپ شده و همگی یک شکل هستن و متن های داخلش رو مثل نام مشترک و شماره و غیره رو بعدا با یه نرم افزار طوری تنظیم می کنن که داخل این فرم از پیش تعیین شده قرار بگیره.
    مثلا اطلاعات از اکسل خوانده شده و در جای خود در نمونه ی فرم زیر قرار بگیرد.
    [
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد راهنمایی که کردین در زمینه mail merge من تلاش کردم اما به نتیجه نرسیدم اگه ممکنه راهنمایی بیشتری کنین
    با تشکر

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ببخشيد من اين فونت ها رو گرفتم (traffic و Mitra ...) ظاهرا مشكل حروف نداره ولي چرا زمانيكه اونا رو انتخاب ميكنم توي Microsoft word انقدر بي كيفيت اند؟اما زماني كه نوشته ي انتخابي رو روي حالت Bold ميذارم كيفيتيش خوب ميشه اما در عوض نوشته ها خيلي ضخيم ميشن !‌ حالا چيكار كنم آيا مشكل از Microsoft Word هست يا خود فونت ها مشكل دارن؟
    راهي توي برنامه ي word وجود نداره كه كيفيت فونت ها رو افزايش داد؟(مثل تو فتوشاپ)
    ورژن:(Office 2003)
    سلام....منم همین مشکل رو دارم....اما وقتی پرینت میکنم....دیگه مشکلی نیست....اینم اضافه کنم....خیلی فاصلشون کمه...فکر کنم فقط تو کامپیوتر اینطوری باشه....زمانی که پرینت میکنید ...دیگه مشکلی نیست....
    دوستان ممنون
    فهميدم كه مشكل از ورد 2003 بود كه الان ورد 2007 رو نصب كردم وديگه اينجوري نيست.

سلام

اينا رو نميشه اسمش رو مشكل گذاشت

در ظاهر نمايشي ورد اين فونتها به اين شكل نمايش داده ميشن كه البته به نظر ايرادي نداره

در هنگام پرينت هم به صورت خوبي پرينت گرفته ميشه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام دوست خوب
    باور كن جستجو كردم اين لينكي هم كه شما دادي من ربطش به سوال خودم رو نفهميدم اصلا اين يك جمله كه تكرار ميشه و پشت سر هم هست و هيچ پاراگراف جدايي نداره چه ربطي به تمرين پاراگرافها و خواص اونا داره تازه اون رابطه اي هم كه شما براي اعداد نوشتي صادق نيست.
    سلام بر شما

علت اينكه متوجه نشدي ميتونه اين باشه كه تاحالا در كلاس ورد شركت نداشتي و روي پاراگرافها و خواص اون تمرين نكردي

ايجاد چند پاراگراف و اينكه اون پاراگرافها چند خطي باشن ميتونه يه نياز در جلسات كلاسهاي ورد باشه

در مورد اون رابطه اعداد هم يه بار ديگه با دقت اون چيزي كه من اشاره كردم رو بخون و با اعداد مختلف تمرين هم بكن تا متوجه بشي كه صادق هست يا نه

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

وردیست جان یه زحمت واست دارم
    لطف کن و یه مقاله . یا آموزشی در مورد mail merg اگه سراغ داری بهم بده ( گفتی یه سرچی بکن توی تایپیک ولی من چیزی پیدا نکردم)

ممنونم از راهنماییت
    در حال حاضر از لحاظ زماني كني مشكل دارم و با كمبود وقت مواجه هستم

اميدوارم بتونم بزودي يه مقاله جامع در اين مورد تهيه كنم

موفق باشيد

6. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

من یه فایل اکسل دارم که داخلش اطلاعات زیادی توی ستونهای مختلف وجود داره مثل آدرس و نام و شماره تلفن و ...
    می خوام بدونم چطوری می شه این اطلاعات رو روی یه فرم از پیش طراحی شده چاپ کرد؟
    مثلا قبض های موبایل رو اگه توجه کنی طرح زمینه خود قبض از قبل چاپ شده و همگی یک شکل هستن و متن های داخلش رو مثل نام مشترک و شماره و غیره رو بعدا با یه نرم افزار طوری تنظیم می کنن که داخل این فرم از پیش تعیین شده قرار بگیره.
    مثلا اطلاعات از اکسل خوانده شده و در جای خود در نمونه ی فرم زیر قرار بگیرد.
    [
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد راهنمایی که کردین در زمینه mail merge من تلاش کردم اما به نتیجه نرسیدم اگه ممکنه راهنمایی بیشتری کنین
    با تشکر
    اون نيازمند كمي تلاش بيش از اندازه هست

همونطور كه در پست قبلي گفتم بايد كمي صبر داشته باشيد

8. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

باسلام خدمت همگی
    می خواستم توی word یک فریم(background) بذارم که در موقع پرینت گرفتن چاپ نشه و فقط نوشته ها چاپ بشه.
    لطفا یکی کمک کنه که واقعا نیاز دارم....
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

باسلام خدمت همگی
    می خواستم توی word یک فریم(background) بذارم که در موقع پرینت گرفتن چاپ نشه و فقط نوشته ها چاپ بشه.
    لطفا یکی کمک کنه که واقعا نیاز دارم....
    با تشکر
    سلام دوست عزيز

ورودتون رو به انجمن تبريك ميگم

شما ميتوني از منوي format و زيرمنوي background رنگ يا هرنوع زمينيه اي كه شمامل عكس هم ميشه رو انتخاب كني كه بصورت پيش فرض در پرينت نمايش داده ميشه

ولي اگه در همون كادر پرينت دكمه Option رو بزني و background printing رو غيرفعال كني ديگه چاپ نميشه

پروفشنال extreme2006gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام
    من از ورد 2003 استفاده میکنم
    ولی نمیتونم با style ها کار کنم .
    مثلا وقتی که یک استایل تعریف میکنم و یکسری قالب‌بندی هایی برای اون تعریف می‌کنم و بعد میخوام از اون style تو تایپ استفاده کنم عمل نمیکنه . و همون حالت پیش فرض ورد رو عمل میکنه
    دوستان میتونند کمک کنند مشکل کجاست؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام
    من از ورد 2003 استفاده میکنم
    ولی نمیتونم با style ها کار کنم .
    مثلا وقتی که یک استایل تعریف میکنم و یکسری قالب‌بندی هایی برای اون تعریف می‌کنم و بعد میخوام از اون style تو تایپ استفاده کنم عمل نمیکنه . و همون حالت پیش فرض ورد رو عمل میکنه
    دوستان میتونند کمک کنند مشکل کجاست؟

با تشکر
    منظورتون از اينكه عمل نميكنه چيه؟

آيا شما متن رو انتخاب ميكنيد و بعد روي استايل ساخته شده كليك كنيد و انجام نميشه ؟؟؟

13. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •