یه کم اطلاعات در مورد سیلیکا 1975میخواستم
برای زیر پا ماشین خوبی هست؟
مصرفش چقدره؟
لوازمش پیدا میشه؟
حدود قیمت اگه سالم باشه
ممنون
مصرفش چقدره؟
لوازمش پیدا میشه؟
حدود قیمت اگه سالم باشه
ممنون
مصرفش چقدره؟
لوازمش پیدا میشه؟
حدود قیمت اگه سالم باشه
ممنون
این ماشین رو نمیشه دیگه همینجوری قیمت گذاشت چون سلیکا جزو معدود ماشینهای ژاپنی هستش که کلاسیک محسوب میشه نسبت به تمیز بودن و قطعات فابریکش فقط میشه گفت چقدر ارزش داره .برای زیر پا هم توصیه نمیشه ماشین زیر پا ماشین باید باشه که لوازمش نسبتا به وفور پیدا بشه .
به نظر من خوبه یعنی 85-86 با اون قیمت ولی بالا میگن مطمئن باش حداکثر 6 تومن با اون مدل قیمت داره
در مورد ABS روی اکثر ماشینها میشه سوار کرد .
من هم اپتیما رو توصیه میکنم یکی اینکه این ماشین ظاهر بهر وزتری نسبت به سوناتا داره هم چهره جدیدی هستش .
در کل هر دو این مکاشینها یه پلتفورم دارن موترو و خیلی متعلقات دیگه یکسان هستش .
تقربا 10 تومن مناسب به نظر میرسه ماشین تر و تمیز باشه رنگ و صافکاری نداشته باشه 11 -11.5 هم قیمت میتونه داشه باشه.
حداکثر قیمت این ماشین با توجه به قیمت بازار نزدیک 15.500 مدلهای صفر میتونه.200 15 تومن باشه .قیمت هم ربطی به چراغ و رینگ نداره همین که گفتید ماشین کارکردش توی یه ماه چقدر بوده و خط و خش هم نداره مهم هستش .
مگه سوناتا 4 خطی نیست و اپتیما V6 ؟
تو ایران فقط مدل 4 سیلندر سوناتا وارد میشه!اپتیما فقط مدل 6 سیلندرش!تو خارج از کشور همه نوع موتوری رو میتونی واسه جفتشون انتخاب کنی!مگه سوناتا 4 خطی نیست و اپتیما V6 ؟
سلام میخواستم بدونم 405 دوگانه 86 بخرم بهتره یا سمند دو گانه 86 ؟؟
از نظر فنی که تفاوت خاصی ندارند ولی به نظر من 405 چون سمند معروف به صدا افتادن اتاقش بعد از یک مدتی و ... باز تمیزی کارکرد و سایر مسایل هم مهم هست
ولی در حالت یکسان 405
به نظر من هم 405 انتخاب مناسب تری هستش چون بدنه سبک تری نسبت به سمند داره وشبیه همون قضیه پیکان و r.d وباتوجه به این که نظرت روی گاز سوزهم هست همون 405 فشار کمتری هم به موتور وارد میکنه.
سلام به همه دوستان
من بین 8 الی 9 تومن پول دارم. میخوام یک ماشین بردارم، برام مهم نیست صفر باشه فقط میخوام تمیز باشه.
یکی میگه 206 یکی میگه ریو یکی دیگه میگه پراید خلاصه هر کسی یه چیزی میگه! نظر شما چیه؟
ریو
206
پراید
206 اگر از دست بخری و تمیز بخری در صدره به نظر من وگرنه ریو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)