تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 2365 اولاول ... 2613113513573583593603613623633643653714114618611361 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت grand1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض سلام

سلام خدوت دوستام محترم.
    من یه ماه پیش یک جفت باند کنوود 718 ساده گرفتم و عکسشو میذارم لطفا بگین اصله یا نه ضمنا یه امپ هم چند وقت پیش از بانه گرفتم با این نام : pioneer CA-2011 1200W که عکسشو میذارم لطفا بگین خوبه یا نه و اگه خوبه بنظرتون بریجش کنم؟عکس از تنظیماتشم گذاشتم ببینین خوبه یا نه؟اگه کلا امپ خوبی نیست یه امپ که تا 150-60 باشه بم معرفی کنین که این دوتا باندو کامل ساپورت کنه!ماشین :پرشیا.پخش :pioneer deh-5650 و امپ و باند که عکسشو می ذارم!
    برای پر حرفیم منو ببخشین!

2. این کاربر از grand1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

ببینید میخوام بدونم چون من الان دوتا امپ دارم عیبی که نداره دو تا برق از باطری بگیرم هان؟؟؟

جنس باکس از چی باشه بدم بسازن؟؟فیبر تخته سلا چی باشه؟؟
    Last edited by MILIN3M; 29-09-2010 at 22:28.

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

حميد جان اسپيكر ها فوكال 165KR توي كيك پنل سيلد 4.5 ليتري
    آمپ هم آديسان LRX 2.250
    حالا يه اتفاق شگرف ديگه هم افتاد تو اون يكي آمپم كه باهات در ميون ميذارم.اون ديگه وحشتناك عجيب بود.بعد از بحث در اين مورد باهات در ميون ميذارم
    يه نكته هم كه نياز هستش تو تاپيك در موردش بگم اينه كه كاربر Cyber861 ما اينجا هستيم كه از هم ياد بگيريم.شك نكن كسي واسه اينكه اطلاعاتش رو بخواد به بقيه نشون بده پست نميذاره همه ي ما تشنه آموختنيم.منم هيچ تاكيدي بر اطلاعات خودم ندارم.هر چي باشه 2+2 كه اينقدر همه دنيا ميدونن يعني 4 در برخي مكاتب ميشه 5
    در هر صورت هيچ تاكيد و اصراري بر صحبت هاي خودم ندارم و اميدوارم بهت برنخورده باشه
    برادر من همچین جسارتی نکردم .بنده فقط عرض کردم دچار سوء برداشت شدین!
    در کل من در همین جا دو چیز رو اعلام میکنم:
    1) بنده تازه کاری بیش نیستم.(قبلا هم گفتم-تخصص من چیزه دیگست نمیگم چون برای سایت خطرناکه دوباره تخته میشه-البته تو موبایل و تجهیزات کامپیوتری و لوازم خانگی هم کمی بالا و پایین میپریم!)
    2)بنده خراب رفیقم.(محاله کسی دسته دوستی دراز کنه من رد کنم)نوکرتیم داداش
    راستی اسمتون چیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

سلام خدوت دوستام محترم.
    من یه ماه پیش یک جفت باند کنوود 718 ساده گرفتم و عکسشو میذارم لطفا بگین اصله یا نه ضمنا یه امپ هم چند وقت پیش از بانه گرفتم با این نام : pioneer CA-2011 1200W که عکسشو میذارم لطفا بگین خوبه یا نه و اگه خوبه بنظرتون بریجش کنم؟عکس از تنظیماتشم گذاشتم ببینین خوبه یا نه؟اگه کلا امپ خوبی نیست یه امپ که تا 150-60 باشه بم معرفی کنین که این دوتا باندو کامل ساپورت کنه!ماشین :پرشیا.پخش :pioneer deh-5650 و امپ و باند که عکسشو می ذارم!
    برای پر حرفیم منو ببخشین!
    اولا که این چه سایزی هست که برای عکس انتخاب کردین.لطفا کوچکترش کنین!
    ثانیا آمپلیتون تابلو تقلبی هست.ولی باندارو نمی دونم.
    ولی نصابتون کارش تقریبا خیلی تمیز بوده!

ببینید میخوام بدونم چون من الان دوتا امپ دارم عیبی که نداره دو تا برق از باطری بگیرم هان؟؟؟

جنس باکس از چی باشه بدم بسازن؟؟فیبر تخته سلا چی باشه؟؟
    اگه باتری و دینامتون بکشه مشکلی نداره!

بهترین صدا توی باکس ام دی اف در میاد که معمولا 15 میل میگیرن -البته باید درست ساخته و آب بندی بشه.اگه ساب زیاد قوی نباشه میشه نوپان هم بندازی ولی من پشنهاد نمیکنم.
    ولی دیگه تخته 3 لایی واقعا ضایست.با اولین کوبش میپوکه!!فیبر هم بدتر از اون
    البته ام دی اف هم نوعی فیبر هست که هم ضخامتش بیشتره و هم موادش کمی بهتره!
    Last edited by cyber861; 29-09-2010 at 23:10.

6. این کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

اولا که این چه سایزی هست که برای عکس انتخاب کردین.لطفا کوچکترش کنین!
    ثانیا آمپلیتون تابلو تقلبی هست.ولی باندارو نمی دونم.
    ولی نصابتون کارش تقریبا خیلی تمیز بوده!
    ببخشید واسه سایز عکسا
    به نظرتون چه امپی جای این بگیرم؟یعنی با این امپ صدای واقعی 718 در نمی اد؟ سیمش چند گیج هست؟

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

اگه باتری و دینامتون بکشه مشکلی نداره!

بهترین صدا توی باکس ام دی اف در میاد که معمولا 15 میل میگیرن -البته باید درست ساخته و آب بندی بشه.اگه ساب زیاد قوی نباشه میشه نوپان هم بندازی ولی من پشنهاد نمیکنم.
    ولی دیگه تخته 3 لایی واقعا ضایست.با اولین کوبش میپوکه!!فیبر هم بدتر از اون
    البته ام دی اف هم نوعی فیبر هست که هم ضخامتش بیشتره و هم موادش کمی بهتره!
    باطری اتمی ازین خشکاس تازه گرفتم دینامم کارخونهای پراید..

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

ببخشید واسه سایز عکسا
    به نظرتون چه امپی جای این بگیرم؟یعنی با این امپ صدای واقعی 718 در نمی اد؟ سیمش چند گیج هست؟
    الان مشکل صدا دارین؟فکر میکنید کمه؟
    گفتم تقلبی ولی نگفتم ضعیفه!احتمالا ریمارکه!داخلش هم ممکنه هر چیزی باشه!شما باید ببینی صداش ارضات میکنه یا نه؟!
    سیم هم به نظر گیج 4 یا 6 میزنه!درست معلوم نیست.

باطری اتمی ازین خشکاس تازه گرفتم دینامم کارخونهای پراید..
    ببخشید منظورم این بود که آمپرش کم نیاره واگر نه باتری هایی که به اسم اتمی میفروشن همون آبدار هستن .فقط فرقشون اینه که وقتی آبشون تبخیر میشه دوباره بخار برمیگرده داخلش و تبدیل به آب میشه که البته بعد از مدتی به اصطلاح قطع میکنن و مرخص میشن!
    در واقع باتری های آبدار اگه آبشون رو همیشه چک کنید که سلول ها بر اثر کم شدن آب نسوزن هیچ فرقی با این اتمی ها(البته به اشتباه)ندارن.
    دینام پراید هم فکر کنم 55 آمپره درسته؟
    Last edited by cyber861; 30-09-2010 at 00:56.

تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

الان مشکل صدا دارین؟فکر میکنید کمه؟
    گفتم تقلبی ولی نگفتم ضعیفه!احتمالا ریمارکه!داخلش هم ممکنه هر چیزی باشه!شما باید ببینی صداش ارضات میکنه یا نه؟!
    سیم هم به نظر گیج 4 یا 6 میزنه!درست معلوم نیست.

دو تا مشکل داره این امپه:
    1.اینکه یه صدای فس فس تا ولوم 10-15 تو باندا شنیده میشه ک بازم تاکید میکنم وز وزه نویز نیست .
    2.اصلا بیسه خوبی از اسپیکر نمی گیره یعنی بیسش خیلی زیاد نیست و زود دیستورت میشه ولی جالب اینه بعضی موقع ها هم خیلی بیسه خوبی میده.معلوم نی چرا اینجوریه؟!؟!؟!؟! دلیله خاصی داره؟
    با تشکر.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    مشكل من ضعف سيگنال توي تيونر تلويزون ماشينم هست
    خيلي افتضاح هست
    توي بعضي جاها به زور و زحمت شبكه آموزش و خبر رو ميگيره و از 1 و 2 و 3 و 4 خبري نيست
    البته كانال 4 رو با برفك وحشتناكي ميگيره
    واسش آنتن بوستر دار با مارك GILSUN خريدم به قيمت 17 تومن با نصب 20 تومن شد
    با نصب اين آنتن تونستم همون شبكه خبر و آموزش رو بوي فقط چندين نقطه شهر اونم در حالت ثابت و نه در حال حركت بگيرم
    در حالي كه يه گوشي tv دارم يكم شبيه n73 هست توي اتاق جنگل بيابون توي حركت بارون برف و نميدونم ديگه چي بگم با يدونه كشيدن آنتنش بيرون همه رو راحت ميگره
    اين به چه صورته
    راهي واسه من داريد ؟؟؟حتي توي خونه ي ما با آنتن سقفي تلويزون داخل خونمون نميگيره.اما اين گوشي موبايلم توي اتاقمون همه رو آينه ميگيره و با اينكه كلي پول مانيتور و آنتن واسه ماشين دادم مجبورم گوشي موبايلم رو توي جاده روي داشبورد بزارم و از تلويزون اون استفاده كنم

خواهشا هر چه سريعتر منو راهنمايي كنيد تا بلكه با مشورت بتونم راهي پيدا كنم

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

دو تا مشکل داره این امپه:
    1.اینکه یه صدای فس فس تا ولوم 10-15 تو باندا شنیده میشه ک بازم تاکید میکنم وز وزه نویز نیست .
    2.اصلا بیسه خوبی از اسپیکر نمی گیره یعنی بیسش خیلی زیاد نیست و زود دیستورت میشه ولی جالب اینه بعضی موقع ها هم خیلی بیسه خوبی میده.معلوم نی چرا اینجوریه؟!؟!؟!؟! دلیله خاصی داره؟
    با تشکر.
    منظورت اینه انگار یه صدایی شبیه هوا توشه(مثله رادیو)؟
    اگه اینجوری باشه احتمالا جایی اتصالی زدی و آمپلی یا آیسی صدای پخشت مورد پیدا کرده.که برای تشخیص این که کدوم مشکل داره باید جدا جدا روی یک سیستم سالم تست بشن.
    نکته:حواستون باشه سوییچ بسته باشه و حدالامکان سیم مثبت رو از باتری جدا کنید و بعد مباردرت به جدا کردن آمپلی کنید.

سلام
    مشكل من ضعف سيگنال توي تيونر تلويزون ماشينم هست
    خيلي افتضاح هست
    توي بعضي جاها به زور و زحمت شبكه آموزش و خبر رو ميگيره و از 1 و 2 و 3 و 4 خبري نيست
    البته كانال 4 رو با برفك وحشتناكي ميگيره
    واسش آنتن بوستر دار با مارك GILSUN خريدم به قيمت 17 تومن با نصب 20 تومن شد
    با نصب اين آنتن تونستم همون شبكه خبر و آموزش رو بوي فقط چندين نقطه شهر اونم در حالت ثابت و نه در حال حركت بگيرم
    در حالي كه يه گوشي tv دارم يكم شبيه n73 هست توي اتاق جنگل بيابون توي حركت بارون برف و نميدونم ديگه چي بگم با يدونه كشيدن آنتنش بيرون همه رو راحت ميگره
    اين به چه صورته
    راهي واسه من داريد ؟؟؟حتي توي خونه ي ما با آنتن سقفي تلويزون داخل خونمون نميگيره.اما اين گوشي موبايلم توي اتاقمون همه رو آينه ميگيره و با اينكه كلي پول مانيتور و آنتن واسه ماشين دادم مجبورم گوشي موبايلم رو توي جاده روي داشبورد بزارم و از تلويزون اون استفاده كنم

خواهشا هر چه سريعتر منو راهنمايي كنيد تا بلكه با مشورت بتونم راهي پيدا كنم
    فکر میکنم سیستم موبایل از ----H استفاده میکنه.
    فقط یه سوال:وقتی ماشین خاموش هست تغییری میکنه ؟
    Last edited by cyber861; 30-09-2010 at 17:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •