تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 361 از 551 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آشنا ندارم اما شرکت دارم
    فک کنم با گواهی و مدارک شرکت بشه 256 گرفت
    256 واسه وبگردی کافیه به نظرم بنظرم کافی که نیست , بلکه بسیار کم هم هست .
    ضمن اینکه وقتی اکانت نامحدوده شما می تونی بذاری یک ماه تمام دانلود کنی و 13 تومن بدی
    درصورتی که می ری به این دزد بی پدر و مادر (صبانت) ، ماهی 13 تومن می دی 3000 مگابات ترافیک بت می ده و همیشه هم قطعه من در مورد صبانت موافقم , اما من صبا ندارم
    حالا سرعتش 512 هم که باشه اهمیتی نداره. سرعت وقتی مهمه که شما
    1- وصل باشی
    2- ترافیک داشته باشی

بنده با یه حساب سر انگشتی بهتون می گم 3000 مگابایت یعنی چقدر
    فرض کنید 20 درصد سربار ترافیک داشته باشید (ناشی از اطلاعات کنترلی پروتکل های شبکه) یعنی :
    3000 = x * 1.2
    خوب حالا این ایکس چقدره؟ 2500 مگابایت
    ده درصد هم آپلود داری، این می شه 2250 مگابایت یا 2.2 گیگابایت
    یعنی شما تمام چیزی که می تونی در یک ماه دانلود کنی، 2.2 گیگابایت هستش
    حالا فقط برو بشین حساب کن وقتی جیمیل رو باز می کنی، اپلت جاوایی که دانلود می شه 3 یا 4 مگابایته.
    این یعنی فایلی که شما خواسته و دانسته دانلود کنی در اینترنت حدود 1.5 گیگا بایت هست در یک ماه
    به شرطی که زیاد وب گردی نکنی
    خوب این 1.5 گیگابایت به چه دردی می خوره؟ ما که دانلود رو در شب انجام میدیم . شبی 2 گیگ بسه . با شرایط فعلی .

من حالم داره از این مملکت و از تمام سرویس ها و خدماتی که درش به ما گوسفندان عرضه می شه، به هم می خوره
    همه عمرمون به این گذشت که اسم کشورهای دیگه رو ببریم و بگیم چقدر بهشون داره خوش می گذره

ابتدا سعی عصبی نشی برات خوب نیست , بعد هم شما خودمختاری خودت رو گوسفند یا هر چی دوست داری بنامی ع اما نه ما رو . ما هم می دونیم داستان چیه ولی این راهش نیست .

به هر جال صلاح مملکت خویش خسروان دانند .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

9 نمايندگي TP-link و D-link كجاست؟؟؟؟؟

سلام

اين TP-link و D-link توي مشهد نمايندگي داره يا نه؟قيمتهاش نسبت به جاهاي ديگه ارزونتره يا فرقي نداره؟
    اگر نمايندگي داره آدرسشو لطف كنيد.

كسي نبود جواب بده؟؟؟

اين تاپيك چقدر سرد و بي روح شده!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bijibuji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سوالت رو بد جا پرسیدی
    من دی لینک از چهار راه خیام، یه مجتمع تجاری کنار تک (نه خود تک) گرفتم با قیمت خیلی مناسب
    نمایندگی می خوای چکار؟ یه مودم ای دی اس ال 30 تومنی ارزش نداره بری دنبال نمیانده بگردی
    ارزونترین اش رو بخر بره

4. این کاربر از bijibuji بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_halla's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    نيشابور

پيش فرض

كسي نبود جواب بده؟؟؟

اين تاپيك چقدر سرد و بي روح شده!!!!!

سلام دوست عزیز.توی پی تی(forum.persiantools) مودم تی پی لینک 8811 رو با گارانتی 20 تومن میدن.3 تومن پول پستشه میشه 23.

6. این کاربر از mehdi_halla بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

6

سوالت رو بد جا پرسیدی
    من دی لینک از چهار راه خیام، یه مجتمع تجاری کنار تک (نه خود تک) گرفتم با قیمت خیلی مناسب
    نمایندگی می خوای چکار؟ یه مودم ای دی اس ال 30 تومنی ارزش نداره بری دنبال نمیانده بگردی
    ارزونترین اش رو بخر بره
    آخه اينجا تاپيك ADSL مشهده جاي ديگه نميشه بپرسم مودم هم كه يكي از وسايل ضروري ADSL محسوب ميشه

پريشب رفته بودم نمايندگي شاتل براي ثبت نام ADSL سر راه از يكي دوتا مغازه قيمت گرفتم ديدم قيمتش بالاست چون توي يه سايت فروشگاهي 19500 زده بود در حاليكه اونا ميگفتند 27-28 تومن فقط يكي ميگفت 24 تومن كه اونم گفت الان ندارم سفارش بده دو سه روز ديگه بيارم منم گفتم ولش كن اينجوري الاف ميشم.

گفتم بپرسم كه اگر نزديكه و ارزش رفتن رو داره برم از نمايندگيش بگيرم بهتره، هم براي تنوع محصولاتش هم براي قيمت ارزونترش و هم براي گارانتيش، شانس كه نداريم ميبني از هزارتا يكي خراب درمياد كه اونم نصيب من ميشه اونوقت هي بايد برم و بيام و با فروشنده كل كل كنم اونم براي يه مودم بي ارزش

منم به خاطر همين اينجا پرسيدم كه مجبور نباشم دنبالش بگردم گفتم هر كي بلد باشه ميگه ديگه

به خاطر پاسختونم ممنونم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

اه اه این شاتل چرا شبا هی قطع میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه NetizeN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

1 آغاز واگذاری سرویس ای دی اس ال بر روی کابل مسی در مشهد توسط شرکت مخابرات

با خرید و نصب تجهیزات، شرکت مخابرات خراسان رضوی نیز پس از شرکت مخابرات تهران، کرج، قم و ... کار واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت را بر روی کابل مسی آغاز کرد. هم اکنون بسیاری از مراکز تلفن مشهد درخواستهای متقاضیان را برای واگذاری سرویس ای دی اس ال بر روی کابل مسی می پذیرند. برای دریافت این سرویس تا پهنای باند 512 کیلوبیت در ثانیه به مرکز مخابراتی خود مراجعه کنید و برای دریافت مجوز استفاده از پهنای باند بالاتر بسته به مرکز مخابراتی خود به یکی از سه منطقه مخابراتی مشهد مراجعه کنید تا تأییدیه لازم را دریافت و به مرکز مخابراتی خود تسلیم کنید.
    تعرفه سرویسها مطابق همان چیزی است که هم اکنون بر روی سایت شرکت مخابرات تهران در دسترس است(البته سه درصد مالیات بر ارزش افزوده به این رقم اضافه می شود):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمناً این سرویس ها فلت بوده و محدودیت حجمی برای استفاده ندارد.
    Last edited by NetizeN; 04-12-2010 at 14:34.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

با خرید و نصب تجهیزات، شرکت مخابرات خراسان رضوی نیز پس از شرکت مخابرات تهران، کرج، قم و ... کار واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت را بر روی کابل مسی آغاز کرد. هم اکنون بسیاری از مراکز تلفن مشهد درخواستهای متقاضیان را برای واگذاری سرویس ای دی اس ال بر روی کابل مسی می پذیرند. برای دریافت این سرویس تا پهنای باند 512 کیلوبیت در ثانیه به مرکز مخابراتی خود مراجعه کنید و برای دریافت مجوز استفاده از پهنای باند بالاتر بسته به مرکز مخابراتی خود به یکی از سه منطقه مخابراتی مشهد مراجعه کنید تا تأییدیه لازم را دریافت و به مرکز مخابراتی خود تسلیم کنید.
    تعرفه سرویسها مطابق همان چیزی است که هم اکنون بر روی سایت شرکت مخابرات تهران در دسترس است(البته سه درصد مالیات بر ارزش افزوده به این رقم اضافه می شود):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ضمناً این سرویس ها فلت بوده و محدودیت حجمی برای استفاده ندارد.
    یعنی 512 رو به خانگی هم میدن؟
    میشه لینک منبع رو هم بدید؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

متاسفانه شاتل سرعت شبانه همچنان افتضاح و تنها راه فسخ قرارداده

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

این مخابرات که بکار ما نمیاد . ولی هر چه تعداد خدمات دهنده بیشتر کیفیت بیشتر ...و به نفع ما تموم میشه .
    اینطوری شرکت های خصوصی هم ارزون تر میدن یعنی مجبورن بدن . چون ملت میریزن سر مخابرات اینام برای از دست ندادن مشترک یا سرعت رو می برن بالا یا حجم یا قیمت پایین که در هر صورت به نفع ماست .

13. 2 کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •