به هر جال صلاح مملکت خویش خسروان دانند .
به هر جال صلاح مملکت خویش خسروان دانند .
كسي نبود جواب بده؟؟؟
اين تاپيك چقدر سرد و بي روح شده!!!!!
سوالت رو بد جا پرسیدی
من دی لینک از چهار راه خیام، یه مجتمع تجاری کنار تک (نه خود تک) گرفتم با قیمت خیلی مناسب
نمایندگی می خوای چکار؟ یه مودم ای دی اس ال 30 تومنی ارزش نداره بری دنبال نمیانده بگردی
ارزونترین اش رو بخر بره
سلام دوست عزیز.توی پی تی(forum.persiantools) مودم تی پی لینک 8811 رو با گارانتی 20 تومن میدن.3 تومن پول پستشه میشه 23.
آخه اينجا تاپيك ADSL مشهده جاي ديگه نميشه بپرسم مودم هم كه يكي از وسايل ضروري ADSL محسوب ميشه
پريشب رفته بودم نمايندگي شاتل براي ثبت نام ADSL سر راه از يكي دوتا مغازه قيمت گرفتم ديدم قيمتش بالاست چون توي يه سايت فروشگاهي 19500 زده بود در حاليكه اونا ميگفتند 27-28 تومن فقط يكي ميگفت 24 تومن كه اونم گفت الان ندارم سفارش بده دو سه روز ديگه بيارم منم گفتم ولش كن اينجوري الاف ميشم.
گفتم بپرسم كه اگر نزديكه و ارزش رفتن رو داره برم از نمايندگيش بگيرم بهتره، هم براي تنوع محصولاتش هم براي قيمت ارزونترش و هم براي گارانتيش، شانس كه نداريم ميبني از هزارتا يكي خراب درمياد كه اونم نصيب من ميشهاونوقت هي بايد برم و بيام و با فروشنده كل كل كنم اونم براي يه مودم بي ارزش
منم به خاطر همين اينجا پرسيدم كه مجبور نباشم دنبالش بگردم گفتم هر كي بلد باشه ميگه ديگه![]()
به خاطر پاسختونم ممنونم
اه اه این شاتل چرا شبا هی قطع میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با خرید و نصب تجهیزات، شرکت مخابرات خراسان رضوی نیز پس از شرکت مخابرات تهران، کرج، قم و ... کار واگذاری سرویس اینترنت پرسرعت را بر روی کابل مسی آغاز کرد. هم اکنون بسیاری از مراکز تلفن مشهد درخواستهای متقاضیان را برای واگذاری سرویس ای دی اس ال بر روی کابل مسی می پذیرند. برای دریافت این سرویس تا پهنای باند 512 کیلوبیت در ثانیه به مرکز مخابراتی خود مراجعه کنید و برای دریافت مجوز استفاده از پهنای باند بالاتر بسته به مرکز مخابراتی خود به یکی از سه منطقه مخابراتی مشهد مراجعه کنید تا تأییدیه لازم را دریافت و به مرکز مخابراتی خود تسلیم کنید.
تعرفه سرویسها مطابق همان چیزی است که هم اکنون بر روی سایت شرکت مخابرات تهران در دسترس است(البته سه درصد مالیات بر ارزش افزوده به این رقم اضافه می شود):
ضمناً این سرویس ها فلت بوده و محدودیت حجمی برای استفاده ندارد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by NetizeN; 04-12-2010 at 14:34.
یعنی 512 رو به خانگی هم میدن؟
میشه لینک منبع رو هم بدید؟
متاسفانه شاتل سرعت شبانه همچنان افتضاح و تنها راه فسخ قرارداده
این مخابرات که بکار ما نمیاد . ولی هر چه تعداد خدمات دهنده بیشتر کیفیت بیشتر ...و به نفع ما تموم میشه .
اینطوری شرکت های خصوصی هم ارزون تر میدن یعنی مجبورن بدن . چون ملت میریزن سر مخابرات اینام برای از دست ندادن مشترک یا سرعت رو می برن بالا یا حجم یا قیمت پایین که در هر صورت به نفع ماست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)