تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 1126 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461861 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوست من
    پایین بودن سرعت انتقال دیتا ممکن است در سیستم های مختلف ( حتی مادربرد مختلف و باقی لوازم مشابه) با هم تفاوتی بسیار آشکار داشته باشند !!!! نه تنها سرعت انتقال اطلاعات در طراحی های مختلف مادربردها متفاوت است که البته اسمش را میگذاریم عوامل سخت افزاری مانند :
    نوع مادربرد ( بند /مدل /کانال و...)
    پل های مادربرد
    نوع رم ( برند / سرعت Mhz)
    و..
    بلکه عوامل نرم افزاری مانند :
    میزان نرم افزار های رزیدنت در حافظه
    فضای خالی رم
    میزان اشغالی CPU
    نوع سیستم عامل
    ویروس
    نرم افزارهای نصب شده برروی سیستم اخص نرم افزارهای در حال اجرای اتوماتیک که هر از گاهی از هارد استفاده می کنند.
    و...
    عوامل مهمی هستند که سرعت هارد را پایین می آورند .

پس شما نمیتوانید سرعت هارد را بین دو سیستم مختلف مقایسه کنید.

نتیجه : هارد شما از ابتدا سالم بوده است ( سرعت انتقال دیتا هارد هیچ ربطی به برد ندارد ) فقط در مواردی برای رفع کانفلیکت سخت افزاری مابین هارد و بعضی مادربرد ها باید یا "بایوس" مادربرد را اصلاح کرد و یا " فرم ویر " هارد را . بهتر است از ابتدا هارد را ارنج کنید و سیستم عامل جدید نصب کنید.

موفق باشید
    ممنون دوست عزیز
    ولی با این نرم افزار ها تست زدم عکسشم گذاشتم ! حتما مشکل داره اخطار داده!
    بعدش با نرم افزار HDD Regenerator زدم بد سکتور بگیره همون اولاش یه سکتور delay تشخیص میده و حدود 40 درصد که میره به اولین بدسکتور که میرسه قفل میکنهخیر سرش باید تعمیرش کنه
    Last edited by YAHYA-PRO; 07-11-2011 at 17:52.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    منن یه شکل پوشه ی (video>>download) دارم که نمیدونم چراا هنگــ میکنه و همه ی پوشه ها اینجوری نیس و مثه اینکه یکی از فایل های تصویری مشکل داره خوب حالا من از کجا بدونم کدومی مشکل داره بهم بگین چیکار کنم
    ممنون

3. این کاربر از erfanyz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای YAHYA-PRO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام دوستان
    منن یه شکل پوشه ی (video>>download) دارم که نمیدونم چراا هنگــ میکنه و همه ی پوشه ها اینجوری نیس و مثه اینکه یکی از فایل های تصویری مشکل داره خوب حالا من از کجا بدونم کدومی مشکل داره بهم بگین چیکار کنم
    ممنون

این برا منم پیش اومده
    هر وقت هنگ کرد تنها راهش اینه که task manager رو باز کنی از منوی فایل new task رو بزن از اونجا browse رو بزن از اونجا برو تو پوشه دیگه هنگ نمیکنه و فایل رو پاک کن
    اینی که از کجا بدونی کدوم فایل خرابه رو نمیدونم ولی برای خودم اون پیش نمایش کوچیک که نشون میده برای فایل ها رو همین که به فایل خرابه میرسید قفل میکرد
    از رو اون فهمیدم کدومه

داره خودمونی میشه aliram38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض نشناختن هارد بوت

سلام
    من امروز در حال وبگردی بودم که آنتی ویروسم پیغام ویروس داد و پاکش کرد (الان یادم نیست چه ویروسی بود) .
    بعد چند دقیقه سیستمم هنگ کرد و هیچ کاری نمیشد انجام داد. منم ریستارت کردم.
    ولی بعد ریستارت اصلا دیگه هارد C رو نمیشناسه و سیستم بالا نمیاد . حتی خواستم ویندوز بریزم ولی اصلا هارد رو تشخیص نمیده.
    در ضمن وارد بایوس هم نمیشه. یعنی وارد میشه ولی فقط پس زمینه آبی با چند تا خط سیاه بایوس رو نشون میده.

تو بوت اولیه هارد و میبینه ولی نمیتونه بخونه یا ویندوز بریزه روش.
    ممکنه بوت سکتورش پریده باشه ؟
    الان رو یه هارد دیگه ویندوز ریختم و دارم کار میکنم.
    یه جا خوندم یه ویروسی هست بنام "Oslando " . ممکنه این ویروس هردمو خراب کرده باشه ؟
    و اصلا این هارد قابل بازیابی هست ؟

متشکر میشم اگه راهنمایی کنین.
    (در ضمن خودتون هم مواظب این ویروس باشین)
    Last edited by aliram38; 07-11-2011 at 19:38.

6. این کاربر از aliram38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تعمیرات هارد دیسک رضا امیر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    USA

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    ولی با این نرم افزار ها تست زدم عکسشم گذاشتم ! حتما مشکل داره اخطار داده!
    بعدش با نرم افزار HDD Regenerator زدم بد سکتور بگیره همون اولاش یه سکتور delay تشخیص میده و حدود 40 درصد که میره به اولین بدسکتور که میرسه قفل میکنهخیر سرش باید تعمیرش کنه
    سلام
    اگر اطمنان دارید که بد سکتور دارید ( می توانید با نرم افزار MHDD هم چک کنید) دو را ه دارید یکی استفاده از همون HDDreg و یا LLF فرمت سطح پایین ولی توجه کنید در صورت انجام فرمت سطح پایین دیگر اطلاعات هارد قابل بازیابی نیست پس حتما" از آنها بک آپ بگیرید .
    راه سوم سپردن به یک تعمیرگاه مجهز است با ابزار پیشرفته مثل PC-3000 UDMA تا سکتورهای خراب را از لیست فعال سکتور ها حذف کنند

موفق باشید

8. 4 کاربر از رضا امیر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه هارد دیسک maxtor ساتا دارم وقتی به سیستم وصلش میکنم به محض اینکه میخواد ویندوز رو بوت کنه سیستم خود به خود خاموش میشه در این حالت اگر وارد صفحه setup سیستم بشم اصلا هیچ هاردی رو نشناخته با چند بار ریست کردن و جا به جایی کابل data هارد با بد بختی هارد رو میشناسه و سیستم بالا میاد و هر قدر هم روشن خاموش کنم مشکلی پیش نمیاد ولی فردا که سیستم رو روشن میکنم بازم روز از نو روزی از نو دوباره تمام این مشکلات رو پیدا میکنه میشه یکی راهنمایی کنه که مشکل از کجاست؟ من مطمئنم که مشکل از هاردم است چون یه هارد دیگه که وصل میکنم مشکلش حل میشه ولی نمیدونم هارد چه مشکلی داره میشه راهنمایی کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

14 صدای هارد

سلام
    من سیستمم قدیمیه و کارم با سیستم با نرم افزارهای گرافیک
    از کارکرد و سرعت راضی بودم به خاطر همین فقط تقریبا 1 سال پیش هارد رو ارتقا دادم که خیلی هم سخت پیدا شد گفتن چون سیستم قدیمیه
    از اون اول این هارد صدا تق تق میداد گفتن خوب هاردت 320 شده عادیه و بعد یه مدت خوب میشه الان خوب که نشده صداش وحشتناکتر شده
    اون اولا بردم گارانتیش گفتن مشکش مکانیکیه خواستن بهم یه هارد تعمیر شده دیگه بدن چون گفتن نو نداره من قبول نکردم هارد خودمو گرفتم
    الان به نظر شما چکار کنم آیا قابل تعمیره؟
    یا اینکه هارد رو تعویض کنم که بخوام تعویض کنم باز سخت پیدا میشه؟
    اگه بخوام یه هارد جدید بخرم چه قسمتهایی از سیستم رو ارتقا بدم که هم بتونم راحت هارد بخرم و هم سیستمم سرعتشم بره بالا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    احتمالا" مشکل شما در یوزری است که با آن وارد شده اید و همچنین به سیستم عامل و پر میشن ها.
    در قسمت RUN تایپ کنید: regedit سپس مسیر زیر را دنبال کنید
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\UsbStor
    در پنجره سمت راست روی Start دبل کلیک کنید میزان Value را ببینید 3 یعنی دسترسی دارید
    اگر این میزان را 4 انتخاب کنید دسترسی ندارید و از شر فضول ها راحت هستید

حتما" با یوزر ادمین وارد بشوید و با همان ویندوز کار کنید
    موفق باشید
    سلام
    آقا این روش هم فایده ای نداشت
    با کامپیوتر و ویندوز های مختلفی هم امتحان کردم بازم نشد.

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز من یه هارد دیسک maxtor ساتا دارم وقتی به سیستم وصلش میکنم به محض اینکه میخواد ویندوز رو بوت کنه سیستم خود به خود خاموش میشه در این حالت اگر وارد صفحه setup سیستم بشم اصلا هیچ هاردی رو نشناخته با چند بار ریست کردن و جا به جایی کابل data هارد با بد بختی هارد رو میشناسه و سیستم بالا میاد و هر قدر هم روشن خاموش کنم مشکلی پیش نمیاد ولی فردا که سیستم رو روشن میکنم بازم روز از نو روزی از نو دوباره تمام این مشکلات رو پیدا میکنه میشه یکی راهنمایی کنه که مشکل از کجاست؟ من مطمئنم که مشکل از هاردم است چون یه هارد دیگه که وصل میکنم مشکلش حل میشه ولی نمیدونم هارد چه مشکلی داره میشه راهنمایی کنید ممنون میشم
    سلام.
    بعد بالا آمدن سیستم فریمور هارد رو چک کنید.
    در صورت نیاز به روزرسانی کنید.
    اگر مشکل مرتفع نشد باید به برد اصلی هارد مشکوک شد!!!

13. این کاربر از Hamed DC بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال WOLF PACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوستان من هارد اکسترنال مدل adata superior sh93 رو به کامپیوتر وصل میکنم چرا نمیشناسه؟؟ویندوزم 7 و 64بیتی هستش.
    ولی usb flash میزنم یا یه هارد اکسترنال مدل دیگمو میزنم میشناسه...این adata رو به لپتاب میزنم میشناسه ولی برا pc نمیشناسه!!!
    مشکل از چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •