تو اندیشه چطوری میشه تخفیف گرفت؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
امروز رفتم اندیشه برای ثبت نام ، اما کلی ضدحال خوردم
اول گفتن برای مصارف خانگی 256 نمیدن فقط 128 ، یعنی کسی از شما 256 ندارین؟
بعد برای نصب گفتن یک هفته طول میکشه ، دوستمون گفت 1 روز !
قضیه چیه ؟
شما چقدر تو بهر پشتیبانی هستید! من شاید هر 4 ماه یه باز زنگ بزنم! اونم به خاطر لنگر کشتی هست که مربوط به همه ست!
می بینم که برو بچ اندیشه همش دارن به پشتیبانی زنگ میزنن! یعنی انقدر داغونه!
پارس رو عشقه!![]()
نزدیک 2 ساعت نت قطع بود...
پارس...
256 نمیدن؟یعنی چی؟
مگه میشه من خودم می خواستم 256 بگیرم حتی به طرف هم گفتم ولی چیزی در مورد مصارف خانگی یا . . . نگفت! فکر کنم اشتباهی شده، خودم هم قراره تابستون 256 بگیرم.
یه هفته!!چه خبره! شما مگه تو کدوم شهر هستی؟ واسه من یه روزه حل شده مگه می خوان چی کار کنن؟ یه فرم میدن مخابرات و یه درخواست اکتیو شدن اکانت. خودم وقتی درخواست دادم فرداییش رفتم اونجا دیدم فرم برقراری ADSL مخابرات امضا و مهر شده بود و اکانتم هم اکتیو.
راستی تو پست های قبلی در مورد تخفیف برای معرفی کاربر پست دادید، من یه نفر رو معرفی کردم حتی فرمش رو خودم دادم ولی کسی حرفی از تخفیف نزد!، اولین باره که میشنوم!!![]()
Last edited by p0w3rfu7; 25-04-2010 at 20:06.
بله دوست من چه برای وصل کردن و چه برای این که فسخ کنی از جای دیگه و به اندیشه بیای
باید یک هفته صبر کنی.. البته انتقال سرور و دیتا اصلا این زمان طول نمی کشه....
ولی یادت نره که کجا داری زندگی می کنی...!
من از جایی فسخ نکردم برای اولین باره که adsl ثبت نام میکم ، البته پارسال همین اندیشه ثبت نام کردم که بعد از یه هفته گفتن خط شما pcm است و Adsl وصل نمیشه ....
کسی در مورد 256 اطلاعات دقیق تری نداره
اگه کارت دانشجویی داشته باشید 512 هم میدن.........
منظورت چجور اطلاعاتیه؟، میتونی بری سایت اندیشه سبز خزر: askiran.com اونجا اطلاعات قیمت و . . داره و می تونی در قسمت تماس با ما برای مدیر (البته خودشون اینطور میگن) پیغام بفرستی. البته فکر کنم در جواب بهت بگه به نمایندگی شهرت رجوع کن.دیگه چه میشه کرد . . .
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)