تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 361 از 416 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

اینها الان نمی دونن که جنگ نینجاها هستش ؟؟؟
    حرف های توبیراما هم باید جالب باشه .. ماروباش فکر می کردیم این چشم های اوچیها چه چیز جالبی هستش نگو فقط یه فعل و انفعال مغزی بود که از روی احساسات قوی باعث میشه تاثیری روی چشم های اوچیها و شارینگان داشته باشه .. قدیم ها هم ایتاچی گفته بود که برای باز کردن مانگیکو باید از عزیز ترین فرد زندگیت دست بکشی ... همون عشق دیوانه وار هستش ..
    ............
    جالبه که ادو اروچی هم باز هستش و شخصیت هارو باز گذاشته ..
    .................
    هاشیراما و شخصیتش برام جالب بود ... یه نکته اش جالب بود که میناتو رو نمی شناخت گفت این تو کی هستی وقتی فهمید هوکاگه چهارم هستش کلی ذوق کرد که دهکده اینقدر دوام اورده ولی وقتی شنید سوناده هوکاگه پنجم هستش به کل از نوه اش نا امید شد !!! قمار رو هم این هاشیراما به سوناده یاد داده ...
    ...................
    ناروتو با این الت بیجو مودش نمی تونه چاکرای اروچی یا ساسوکه رو تشخصی بده ؟ ؟؟

2. 3 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

ناروتو با این حالت بیجو مودش میتونه ولی فکر کنم به قدری توی جنگ با مادارا اینا تمرکز کرده وقت گشتن دنبال ساسکه اینا رو نداره.

یه مدته یه سوالی دارم:ناگاتو جون وقتی پره چاکرا بود,چرا با رین تنسه(این بود دیگه : دی) نزد یاهیکو رو زنده کنه؟ : دی
    یا نمیدونم مادارا نزد داداششو زنده کنه وقتی مادارا داشت؟

کلا فلسفه رین تنسه رو خوب نفهمیدم من : دی
    Last edited by Arrowtic; 06-02-2013 at 22:00.

4. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

اینها الان نمی دونن که جنگ نینجاها هستش ؟؟؟
    حرف های توبیراما هم باید جالب باشه .. ماروباش فکر می کردیم این چشم های اوچیها چه چیز جالبی هستش نگو فقط یه فعل و انفعال مغزی بود که از روی احساسات قوی باعث میشه تاثیری روی چشم های اوچیها و شارینگان داشته باشه .. قدیم ها هم ایتاچی گفته بود که برای باز کردن مانگیکو باید از عزیز ترین فرد زندگیت دست بکشی ... همون عشق دیوانه وار هستش ..
    ............
    جالبه که ادو اروچی هم باز هستش و شخصیت هارو باز گذاشته ..
    .................
    هاشیراما و شخصیتش برام جالب بود ... یه نکته اش جالب بود که میناتو رو نمی شناخت گفت این تو کی هستی وقتی فهمید هوکاگه چهارم هستش کلی ذوق کرد که دهکده اینقدر دوام اورده ولی وقتی شنید سوناده هوکاگه پنجم هستش به کل از نوه اش نا امید شد !!! قمار رو هم این هاشیراما به سوناده یاد داده ...
    ...................
    ناروتو با این الت بیجو مودش نمی تونه چاکرای اروچی یا ساسوکه رو تشخصی بده ؟ ؟؟
    اتفاقا به نظرم خیلی خوب توجیه کرد داستان شارینگان رو کلا بعضی جاها حرکات و توضیحات خوبی اومده کیشی مثلا در مورد گنجتسو و مهر کردن و دنیاهای موازی و...
    نه فکر کنم خبر ندارن جنگه! هاشیراما یحتمل سنسوری هم باشه تا حدودی ولی با اون فاصله که دارن تا میدان جنگ هیچ نینجایی فکر نکنم بتونه تشخیص بده

یکی از نکات دیگه هم همین بود که چرا هاشیراما از دوام اوردن دهکده تعجب کرد! البته دوام که نیاروده اینا هنوز خبر ندارن کونوها یکبار با خاک یکی شده و دیگه چیزیش نمونده ولی همین نشون میده که جنگ های اون زمان بقدری شدید بوده که بزور توسنته بودن دهکده رو حفظ کنن و میدونسته که وقتی بمیره میزنن داغونش میکنن که همینطور هم شد

نمیشه گفت سیاست های بین دهکده ای الدرها و سران کونوها که سنجویی بودن باعث شده بقیه دهکده ها (حتی کوچیک هاش مثل باران زادگاه ناگاتو ) علیه کونوها کینه جمع کنن بهرحال جنگ بوده و پایه گذاران کونوها که رأس شون هاشیراما و مادارا بودن پراکنده شدن و مردن و دیگه ادم قدرتمندی نبوده که بتونه جلوی امثال پین وایسه! هاشیراما باید هم تاسف بخوره دیدیم که جلوی پین سوناده عملا هیچ کاری از دستش نیومد و تازه بعدشم رفت کما !!

ولی هاشیراما نشون داد که دنبال صلح بوده و وقتی فهمید هنوز جنگه کلی ناراحت شد .
    توبیراما هم صحبتهاش بیراه نبوده . در ضمن همه اعضای خاندان اوچیها نمیتونن شارینگان رو بیدار کنن دیگه چه برسه به این که بخوان مانگکیو داشته باشن .
    توبیراما هم گفت که از ظهور مادارایی دیگه میترسیده و جایی گفته نشد که با شارینگان اوچیها میره بالاتر از سنجو !!!
    حالا کی تز الکی میده ؟
    وایسا نت دستم بیاد لینک میدن مستقیم و با انواع تفاسیر و ترجمه از جمله خود توبیراما که گفت beyond

و البته نیاز به گفتن نداره که شارینگان یکی از قدرت های اوچیهاست و ممکنه همه اوچیها شارینگان روشن نکنن (که بعیده و خلاف چیزی هست که دیدیم که از سن 10 سالگی فعالش میکنن ولی قبول لاقل جنگجوهاش شارینگان دارن و زن های خونه دارشون نه! ) با این حال جمع کردن جنگجوی خوب تو یک قوم بدون بلادلاین خاص مثل سنجو سختتره! یکی مثل هاشی بخت باهاش یار میشه و موکتون پیدا میکنه که قدرتش افسانه ای میشه و اکثریت بقیه فقط همون قدرت و سرعت و چاکرا رو دارن و کار خاصی نمیکنن فقط میشن سرباز خوب!

در مورد اینکه هاشیراما چرا هنوز پاش گیره قبلا هم گفتم اوازه ی سنجو به اون پرت و پلاهای عشق و این چیزا نیست (خود توبیراما این رو مستقیما تایید کرد) بلکه در یک کلام به این بوده که خشن بودن و کشت و کشتار میکردن!

اوچیها رو که قبول دارید به خونخوار بودن و اینکه همه بد هستن و بعضی ها تک و توک خوبن ولی حقیقت اینه که با این فرض هم باز سنجو فرقی نداره با اوچیها و عاشق و مدافع از جان گذشته ی صلح و... نیستن که همه خوب و اصلا خدا باشن یکیشون شیشه خورده داشته باشه!

فکر کنم اروچی باید تک تک افراد قبیله ها رو ادو کنه تا معلوم شه و شما قبول کنید!! ذات و هدف و نیت اوچیها که تو فلش بک های قتل عام ایتاچی معلوم شد و حتی یکیشون هم نمیشد بگی ناخالصه شما بگیر از پدر مادر ایتاچی خود ایتاچی شیسوی ایزونا مادارا و بقیه که همه چیشون رو دادن پای قبیله و دهکده و عشقشون ولی میگید اویچها بد بودن و حتما پر بوده از ادم های حریص (که دیگه اصلا نیاز هم نبوده نشون داده بشه ) والا این دیگه توهم مستقیمه! ولی همین الان یه سنجوی سرشناس و کاگه یجور حرف میزنه انگار از تو زمین سبز شده که حکومت عدل ریکوردویی رو اجرا کنه و اصلا حساب نمیکنه که داره در مورد ادم های بیگناه صحبت میکنه حتی وقتی معلوم شده کارهاش نهایتا دهکده رو هم بدبخت کرده باز هم قبول نمیکنه تکنیکش هم که اونطور ادم زنده رو میزنه میکنه بدن برای یه روح! دیگه از این بالاتر؟
    Last edited by M e i s a m; 06-02-2013 at 22:42.

6. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

توبیراما سنسوری هست فکر کنم.
    اون تیکه یادتون باشه که قبل از مرگشو نشون داد,دستشو گذاشت رو زمین فهمین تو کل محوطه چندتا دشمن هست.شاید توی محوطه های خیلی وسیعم بتونه این کارو بکنه.

در مورد اینکه هاشیراما چرا هنوز پاش گیره قبلا هم گفتم اوازه ی سنجو به اون پرت و پلاهای عشق و این چیزا نیست (خود توبیراما این رو مستقیما تایید کرد) بلکه در یک کلام به این بوده که خشن بودن و کشت و کشتار میکردن!
    توبیراما چنین چیزی نگفت.گفتش که اوچیها میتونه عشقشون از سنجو هم فراتر بره ولی اصلا نگفت آوازه ما به خاطر عشق و این پرت و پلاها نیست و اصلا نگفت که برای کشت و کشتار مشهور شدن.
    یه جمله گفت اوچیها عشقش میتونه فرای سنجو بره شما همه اینا رو ساختی خودت : دی
    Last edited by Arrowtic; 06-02-2013 at 23:38.

8. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

د نه د شما داری با یه جمله 10 تا جمله دیگه رو میپوشونی چیزی که من گفتم ربطی به اون جمله توبیراما نداشت حرف قبلی خودم بود که گفتم و میگم که این صحبت های آتش و عشق و امثالهم پیاز داغه و اصلا ربطی به قدرت و اوازه و ترسناک بودن سنجو نداره. در خلال حرفهاش توبیراما این رو تایید کرد! این جمله عشق اوچیها سنجو یک مطلب دیگه بود

10. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فعلا به چندتا جمله از توبیراما و هاشیراما نمیشه در مورد کل سنجو ها و اوچیها نظر داد .. فکر کنم که حرف های مادارا هم مونده ... هنوز چیزی از گذشته معلوم نیست و اینکه چرا اوچیها مادارا رو ترک کردند و بهش بها ندادن هم سواله !!
    ولی این توبیراما یه کاری کرده بعد از مرگ هاشیراما ... کل سیاست های اوچیها زدایی از دهکده بعد از مرگ هاشیراما شروع شد و زمان ساروتوبی به انتها رسید ..هر گندی هست زیر سر این توبیراما هستش .. مغرور هم به نظر میاد ! بهتر که این برادران نقره ای و طلایی ترکوندنش به هم !
    موقع جنگ از اینکه اینطور با هم همکاری می کنن خوشش اومده بود و کلی ذوق مرگ شده بود !!!
    کاش بشه که این هاشیراما و مادارا با هم رودر رو بشن ببینیم حرف حسابشون چیه !! خوب برن مشکلشون رو با هم حل کنن . اوبیتو و کاکاشی هم همین طور .. ناروتو و ساسوکه هم که کلا موووشکلی ندارن دووشواری هم نیست !!!

12. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

حرف حق

جز اینکه
    به شخصه و حتی در فاز ریاست و قبیله ای فکر نمیکنم مادارا و هاشیراما با هم مشکلی داشته باشن البته خودم موافق با این حرف نبودم تا این چپتر اخر که یه مقدار از حرف های هاشیراما رو شنیدیم چیزی که قبلا معلوم بود طبق گفته مانگا بعد از جنگ های تاریخی و قبیله ای وقتی کونوها تشکیل شد دیگه صلح برقرار بوده و فقط یه جنگ وجود داشته سر هوکاگه ای که معلوم شد اینطور نبوده و مادارا قیام کرده بوده برای قوم اوچیها (و بدست اوردن ژن سنجویی) و خب حتی اگر هاشیراما خلاف میلش جلوی مادارا وایساده باشه که مثلا دهکده به فنا نره میشه اگرچه ثابت شد خبر داشته از داستان اوچیها و مخالف هم بوده و یحتمل میدونسته قیام مادارا برای چیه ولی باز میشه گفت در نــوع بد نبوده البته هفته بعد بهتر معلوم میشه ایا هاشیراما هم نقش داشته یا نه فعلا حرکات الحده ی توبیراما معلوم شده

برام سواله ساسکه میخواد چی کنه وایسه با یه مشت ادو بجنگه برن سر وقت ناروتو برن سراغ مادارا... تهش چی؟ فرضا جوبی رو هم مهر کردن اوبیتو هم مرد مادارا و دار و دسته ادو ها هم برگشتن دنیای خودشون و اصلا تکنیک منسوخ شد و از ریشه از بین رفت بعدش چی؟

کیشی مانگا رو به جای خیلی بدی رسونده کلا داره مفهومش رو از دست میده...

14. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

سلام. اقا من تازه واردم و یه سوال در مورد انیمه داشتم. تو انیمه قسمت 298 و299 ایتاچی در مورد چشم شیسویی چی می گه به ناروتو؟ اینو نفهمیدم. کلا یعنی چشم شیسویی چه کار می کنه که تمام کننده کار این چشم اگه اشتباه نکنم ساسوکه می شه؟ یعنی شروع کننده کار این چشم با ناروتو؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من است

پيش فرض

این کلاغه ایتاچی تو اخرین بازدیدشون تپوند تو شکم ناروتو حالا که در اومد چرا با چشم شیسویی در اومد؟ منظورم از تو شکم ناروتو بود

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

میثم چرا حرف میذاری توی دهن توبیراما ؟! ... توبیراما فقط گفت که عشق اوچیها میتونه از سنجو هم پیشی بگیره ولی معمولا این عشق به جنون تبدیل میشه .
    در ضمن فقط گفت که از ظهور مادارایی جدید میترسیده . هیچ جایی اشاره نشده که اوچیها از سنجو بالاتر بوده . پس الکی زور نزن تا قومی رو بالا ببری .
    سه نمونه بارز سنجو رو دیدیم که چه غولی بودن برای خودشون .. هاشیراما - توبیراما و سوناده

سلام. اقا من تازه واردم و یه سوال در مورد انیمه داشتم. تو انیمه قسمت 298 و299 ایتاچی در مورد چشم شیسویی چی می گه به ناروتو؟ اینو نفهمیدم. کلا یعنی چشم شیسویی چه کار می کنه که تمام کننده کار این چشم اگه اشتباه نکنم ساسوکه می شه؟ یعنی شروع کننده کار این چشم با ناروتو؟
    درود
    خوش امدید دوست عزیز . ایتاچی میگه که شیسویی قوی ترین گنجتسو را در بین تمام افراد خاندان اوچیها داشته طوری گنجتسو میزده که شخص مقابل اصلا نمیفهمه که تحت هدایت کس دیگه ای قرار داره .
    این چشم رو هم ایتاچی گذاشته بود برای موقعی که ساسکه چشم های ایتاچی رو به خودش پیوند زد و اگه خواست جلوی نارتو و دهکده بایسته واکنش نشون بده و ساسکه با توجه به گنجتسوی چشم شیسویی برای کمک به دهکده قدم برداره .
    در کل اگه ناروتو در مقابل چشم پیوندی ساسکه (شارینگان ایتاچی) قرار میگرفت این کلاغ از بدنش خارج میشد و شارینگان شیسویی به ساسکه گنجتسو میزد و اون رو سر به راه میکرد

این کلاغه ایتاچی تو اخرین بازدیدشون تپوند تو شکم ناروتو حالا که در اومد چرا با چشم شیسویی در اومد؟ منظورم از تو شکم ناروتو بود
    این شارینگان شیسویی روی کلاغ هم توسط ایتاچی درست شده بود برای روز مبادا

18. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •