امکان نداره دوست عزیز . اتفاقا در این چند روز تو بازار کامپیوتر و دوربینهای دیجیتال افزایش قیمت داشتیم . مخصوصا بازار کامپیوتر که کم و بیش ازش خبر دارم .
امکان نداره دوست عزیز . اتفاقا در این چند روز تو بازار کامپیوتر و دوربینهای دیجیتال افزایش قیمت داشتیم . مخصوصا بازار کامپیوتر که کم و بیش ازش خبر دارم .
ببخشید که خیلی پست میدم.الان اکثر دوربین ها چه مموری میخورن و تا چه ظرفیتی اومده و قیمت؟مرسی
سلام دوستان
من میخوام یه دوربین عکاسی بگیرم با این خصوصیات:
1-ظاهر و اندازش زیاد مهم نیست
2-lcdـش حداقل 2.5 باشه
3- از سوژه های متحرک خوب عکس بگیره
4- توی تاریکی نویز کمی داشته باشه
5- قیمتش بیشتر از 280 نشه
6- زومش هم حداقل 6 باشه
البته اینم بگم که من این تاپیک رو زیرو رو کردم و به این نتیجه رسیدم که canon sx110 گزینه مناسبیه ولی الان می خوام نظر شما رو بدونم
پیشاپیش تشکر
اکثر دوربین ها مموری SDHC میخورن. دوربین های سونی Pro Duo میخورن. الان اگه اشتباه نکنم 32 گیگ هم اومده منتها قیمتش فضاییه.
تو این محدوده ی قیمت Fuji F100fd مشخصاتش به اینایی که گفتین نزدیکتره.
SDHC هشت گيگا بايتي كلاس 6 با گارانتي 25000 تومن و چهار گيگا بايتي هم 15000 تومن .
كلاس 6 چون از لحاظ سرعت بالاتره قيمتش هم يه كمي بالاتره . ولي موقع فيلم برداري نقص استفاده از حافظه هاي سرعت پايين كاملا مشهوده مخصوصا اگه با رزولوشن بالا فيلمبرداري كنيد .
خوب این یه مشکلی که داره اینه که هنگام فیلم برداری زوم نمی کنه
اگه میشه در مورد این عدد 36-360mm یه توضیحی بدید و چه برتری یا ضعفی نسبت به 28-140 داره
فکر نمیکنم تو این قیمت دوربینی باشه که موقع فیلمبرداری زوم کنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اكثر دوربينهاي عكاسي موقع فيلمبرداري زوم اپتيك ندارن و اگه اين مساله براتون خيلي مهمه بايد كمي بيشتر هزينه كنيد .
اين اعداد هم مربوط ميشه به فاصله كانوني لنز دوربين و نشون دهنده زاويه ديد لنز دوربينه . هر چي اين عدد كمتر باشه يعني اينكه فاصله كانوني لنز به سنسور نزديكتره و در نتيجه زاويه ديد بازتر و ابعاد عكسي كه روي سنسور تشكيل ميشه بزرگتره . عدد كوچكتر فاصله كانوني در حالت وايد يعني زماني كه زوم نكرده باشين و عدد بزرگتر فاصله كانوني در حالت ماكزيمم زومه . اگه عدد بزرگتر رو بر عدد كوچكتر تقسيم كنيد مقدار زوم دوربين به دست مياد .
اگه شما قصد داشته باشي از منظره و ساختمان عكس بگيري هر چي اين عدد اول كوچكتر باشه بهتره و براي كارهاي روزمره لنز 360-36 هم كفايت مي كنه .
یه جا خوندم که sx110 زوم می کنه
حالا در کل این دوربین خریدش به صرفه هست یا نه؟
توی این رنج قیمت (نهایت نهایت 280) چی پیشنهاد می شه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)