سلام دوستان مرحله سوم بازی اونجایی که سوار ماشیه بعد از اون پله رو چه طوری باید ردش کنم الان 2 ساعته ویلانم ممنون
سلام دوستان مرحله سوم بازی اونجایی که سوار ماشیه بعد از اون پله رو چه طوری باید ردش کنم الان 2 ساعته ویلانم ممنون
اون مرحله که توی ماشین هستین که فقط باید به اون ماجینی ها که با موتور میان سراغتون شلیک کنین و اونا رو بکشین
اون قسمت دیگه چیز خاصی نداره....
بدون اينكه اجرا بشه خارج ميشه و هيچ پيغامي هم نميده.نميدونم مشكلش چيه.روي ويندوز XP SP3 تست كردم.
عزیزان سایت 2 تا مشکل دارم . ممنون میشم راهنماییم کنید.
1)در بازی Evil 5 در اون قسمت که باید از روی ریلهای متحرک رد بشیم که یکی از این ریل ها روش گپسول گاز است(Chapter 5-2 Area :Missile Area 1st Floor) وقتی که این ریل ها رو رد میکنم و میر سم به در و کلید V رو میزم که در رو باز کنه error زیر رو میده .مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟
بازی Minimize میشه و یک پنجره باز میشه که بالای پنجره در قسمت ابیش نوشته RE5DX9.exe - Fatal Application Exit و در پایین اون اینها رو نوشته inflate : invalid block type :-3 و فقط گزینه ok میده که اگر بزنم از بازی میپره بیرون.
2) امروز ویندوز عوض کردم دیدم SAVE ها رو نمی شناسه یک پروفایل ساختم SAVE ها رو داخلش کپی کردم اما وقتی که پیدا میکنه میگه فایل خراب (Demage) شده. ایا درست میشه . اگر نمیشه جای SAVE کاملش هست ادر سش رو لطف کنید دانلود کنم .
با تشکر !؟
وارزوی نشاط و
سلامتی و
موفقیت....
-----------------------------------------------------------------------
آموزش Ghost ( چگونه از شر نصب پياپي ويندوز خلاص شويم )
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه حل زیاد مطمئنی برای برگشتاندن سیو ها وجود نداره چون واسه هر سیستم2) امروز ویندوز عوض کردم دیدم SAVE ها رو نمی شناسه یک پروفایل ساختم SAVE ها رو داخلش کپی کردم اما وقتی که پیدا میکنه میگه فایل خراب (Demage) شده. ایا درست میشه . اگر نمیشه جای SAVE کاملش هست ادر سش رو لطف کنید دانلود کنم .
یه نوع سیو هستش...اروری هم که میده ...به احتمال زیاد از فایلهای نسخه بازی شما کم هستش.که ارور میده.
شاید سیستم شما برای اجرای بازی ضعیف باشه...بدون اينكه اجرا بشه خارج ميشه و هيچ پيغامي هم نميده.نميدونم مشكلش چيه.روي ويندوز XP SP3 تست كردم.
یا یان که ویندوزتون مشکل داشته باشه...پیشنهاد من ویندوز ویستاست
خیلی روان تر بازی رو اجرا می کنه
بازی مال شرکت زرین نیکان به نظرتون برم مال یک شرکت دیگه رو بخرم .
سایتی میشناسید که SAVE و Trainer بازی را برای دانود داشته باشه .
با تشکر از پاسخ سریعتان!؟
و ارزوینشاط و
سلامتی و
موفقیت....
خوب این سیو بازی...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون از کمکت
در کل بازی قشنگی بود و بهم چسبید . البته من با اویل 2 و 3 خیلی بیشتر حال کردم تا این ولی این هم خوب بود .
ولی حیف که خیلی زود دارم تمومش میکنم
حالا باید کلی منتظر شیم تا ورژن بعدی![]()
اين هم ترينر
بريد حالشو ببريد[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (853.6 کیلو بایت, 1222 نمایش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (948.5 کیلو بایت, 1540 نمایش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (52.0 کیلو بایت, 779 نمایش)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (370.1 کیلو بایت, 11 نمایش)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)