به امید برد بارسا در بازی فردا شب.....
به امید برد بارسا در بازی فردا شب.....
من به دلم افتاده ميبازيم! و همانا دست قدرت حق با ماست!![]()
خواهش می کنم وحیدجان ، وظیفه س.
به امید برد امشب بارسلونا جلوی منچستر...
اگه همه چیز خوب پیش بره من پیش بینی می کنم یا 2 - 0 یا 3 - 1 می بریم!
Only FCB a r c e l o n a
چه کیفی می کنن هوادارای دو تیم ، رم الان چه خبره!!!
ما منتظر سومیش هستیم ...
ایشالله قهرمانی رو به دست می آریم
جرارد پیکه این باور را دارد که لیونل مسی در بازی فینال لیگ قهرمانان مقابل منچستر یونایتد، تاثیرگزار تر خواهد بود و نمایش خیره کننده ای خواهد داشت.
یکی از بهترین فینال های چند سال اخیر لیگ قهرمانان، روز چهارشنبه بین دو تیم بزرگ اروپایی در پایتخت ایتالیا، برگزار خواهد شد و بیشتر نگاه ها به تقابل مسی و رونالدو خواهد بود.
خالق انرژی
پیکه، بازیکنی است که با مسی و رونالدو، هم تیمی بوده است و از او در مورد این دو ستاره سوال شد و حمایتش را از مسی اعلام کرد. او در این مورد گفت: «مسی تاثیرگزارتر است چون او به تنهایی شانس گلزنی خلق می کند و می تواند یک بازی و یک فینال را ببرد. مسی می تواند از سد سه یا چهار بازیکن عبور کند و این چیزی است که مختص مسی است.»
دو بار در یک سال
جرارد پیکه دو بار در طی یک سال به فینال لیگ قهرمانان رسیده است اما با این تفاوت که او سال گذشته بازیکن منچستر یونایتد بود و نتوانست در آن بازی مقابل چلسی به میدان برود اما 12 ماه بعد، همراه با بارسا به فینال لیگ قهرمانان رسیده است. او در این باره گفت: «من سال گذشته مطمئن بودم که در آن بازی به میدان نخواهم رفت اما امسال شانس بیشتری دارم.»
پیشرفت بزرگ
پیکه که نسبت به سال قبل پیشرفت زیادی کرده است، بر این باور است که فضای دو باشگاه با هم متفاوت است و او از حضور در بارسا لذت می برد. پیکه اذعان کرد: «مردم همه در مورد فینال و مطالب مرتبط با آن صحبت می کنند اما بازیکنان باید تلاش کنند که ذهن خود را به ابعاد ورزشی این بازی معطوف کنند و به آرامش خاطر به تمرین بپردازند.» او ادامه داد: «ما خود را برای مهمترین بازی سال آماده می کنیم. هرچه به روز بازی نزدیک تر می شویم، به حواشی و تنش های آن اضافه می شود.»
گیگز و پارک
او اعتقاد دارد که علاوه بر رونالدو، بازیکنان دیگری نیز هستند که در منچستر یوتایتد تاثیرگزار بازی می کنند. پیکه از گیگز و پارک، به عنوان دو بازیکن تاثیرگزار منچستر یاد می کند. او در مورد پارک گفت: «جی سونگ پارک، بازیکن سخت کوشی است و در حمله و دفاع شرکت می کند. من فکر می کنم که او از آغاز بازی در میدان خواهد بود.» پیکه در مورد گیگز گفت: «گیگز یک بازیکن تاثیرگزار در رختکن است.»
بدون استراحت
بعد از جشن قهرمانی بارسا در لالیگا و جام حذفی، بازیکنان بدون استراحت در تمرین یکشنبه صبح حضور داشتند و خود را برای بازی فینال مقابل منچستر یونایتد آماده کردند. تمرین در نیوکمپ، پشت درب های بسته انجام شد و رسانه ها حق ورود به ورزشگاه را نداشتند. تیری آنری و آندرس اینیستا در دقایق آغازین تمرین همراه به سایرین تمرین کردند و در ادامه تمرینات شخصی خود را انجام دادند. تمرین امروز نیز پشت درب های بسته، در نیوکمپ و در ساعت 13:30 انجام شد.
آخرین تمرین بارسا قبل از سفر به رم انجام شد و این تمرین خبر های خوشی را برای هواداران به همراه داشت: آندرس اینیستا و تیتی آنری، همراه با سایر بازیکنان تمرین کردند و در کل تمرین حضور داشتند اما سبک تمرین کردند.
پپ گواردیولا بسیار خوشحال است که دو بازیکن کلیدی خود را برای بازی فینال لیگ قهرمانان، مقابل منچستر یونایتد در اختیار خواهد داشت.
اولین تمرین کامل
در تمرین امروز، آندرس اینیستا و تیری آنری، در تمرین به طور کامل شرکت کردند و این اولین تمرین کاملی بود که در این ماه بعد از مصدومیتشان انجام می دادند. این دو همراه با تیم تمرین کردند و تا آخر تمرین حضور داشتند اما تمرینات سبکی را انجام دادند. اینیستا، در بازی با ویارئال، از ناحیه ران پای راست مصدوم شد و آنری نیز در بازی با مادرید، از ناحیه زانوی پای راست مصدوم شد. ژاوی بعد از تمرین، در کنفرانس خبری شرکت کرد و همه چیز را خوب توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که اینیستا و آنری در بازی فینال حضور داشته باشند.
بوساکا، داور بازی فینال
ماسیمو بوساکا، داور چهل ساله، به عنوان داور بازی فینال لیگ قهرمانان برگزیده شد. این داور سوییسی که از سال 1999، سابقه داوری بین المللی دارد، سابقه قضاوت 32 بازی در لیگ قهرمانان را دارد و بازی پورتو و منچستر یونایتد در مرحله یک چهارم پایانی را نیز قضاوت کرده است. او فینال جام یوفا در سال 2007، بین تیم های سویا و اسپانیول را هم قضاوت کرده است.![]()
آخرین تمرین بارسا قبل از سفر به رم انجام شد و این تمرین خبر های خوشی را برای هواداران به همراه داشت: آندرس اینیستا و تیتی آنری، همراه با سایر بازیکنان تمرین کردند و در کل تمرین حضور داشتند اما سبک تمرین کردند.
پپ گواردیولا بسیار خوشحال است که دو بازیکن کلیدی خود را برای بازی فینال لیگ قهرمانان، مقابل منچستر یونایتد در اختیار خواهد داشت.
اولین تمرین کامل
در تمرین امروز، آندرس اینیستا و تیری آنری، در تمرین به طور کامل شرکت کردند و این اولین تمرین کاملی بود که در این ماه بعد از مصدومیتشان انجام می دادند. این دو همراه با تیم تمرین کردند و تا آخر تمرین حضور داشتند اما تمرینات سبکی را انجام دادند. اینیستا، در بازی با ویارئال، از ناحیه ران پای راست مصدوم شد و آنری نیز در بازی با مادرید، از ناحیه زانوی پای راست مصدوم شد. ژاوی بعد از تمرین، در کنفرانس خبری شرکت کرد و همه چیز را خوب توصیف کرد و ابراز امیدواری کرد که اینیستا و آنری در بازی فینال حضور داشته باشند.
بوساکا، داور بازی فینال
ماسیمو بوساکا، داور چهل ساله، به عنوان داور بازی فینال لیگ قهرمانان برگزیده شد. این داور سوییسی که از سال 1999، سابقه داوری بین المللی دارد، سابقه قضاوت 32 بازی در لیگ قهرمانان را دارد و بازی پورتو و منچستر یونایتد در مرحله یک چهارم پایانی را نیز قضاوت کرده است. او فینال جام یوفا در سال 2007، بین تیم های سویا و اسپانیول را هم قضاوت کرده است.![]()
هافبک بارسا، بازی فینال در رم را به عنوان «یکی از مهم ترین بازی هایی که خواهیم داشت» معرفی کرد و گفت که لازم است بارسا «شخصیتی را که تمام فصل نشان داده است» حفظ کند. ژاوی می گوید: «همه چیز برای فینال آماده است.»
ژاوی هرناندز یکی از بازیکنانی است که امیدوار بود به فینال فرانسه که به دلیل مصدومیت آن را از دست داده بود، برسد. او سعی کرد تمام ترس هایی که هواداران ممکن است داشته باشند را دور کند و گفت: «همه چیز برای فینال آماده است. ما با وضعیت فیزیکی و ذهنی به سراغ بازی می آییم. ما هر کاری بتوانیم می کنیم تا سومین جام اروپایی را به باسلونا برگردانیم.»
انری و اینیستا
انری و اینیستا دو موضوع بزرگ مورد شک برای فینال هستند. ژاوی اظهار داشت: «آن ها در طی تمام فصل بسیار مهم بوده اند.» گرچه هیچ کدام از این بازیکنان هنوز اجازه از سوی دکتر باشگاه دریافت نکرده اند، او می گوید که آن ها در تمرینات خوب به نظر می رسند و باور دارد که در فینال حضور خواهند داشت: «آن ها بسیار خوب کار می کنند و فکر می کنم که بتوانند بازی کنند؛ اگر بتوانند، ما حتی تیمی بهتر خواهیم بود.»
رقابت سخت
ژاوی می گوید که نمی داند منچستر یونایتد چگونه به سراغ بازی خواهد آمد؛ چرا که آن ها بازیکنانی دارند که در حمله یا دفاع، به طور برابری خوب کار می کنند. او گفت: «از آن جا که نمی دانم آن ها چه سبک بازی خواهند کرد، کاری که باید انجام دهیم، حفظ توپ و به نمایش گذاشتن خط میانی و حمله است. بردن به این معناست که ما باید سبک خودمان را اعمال کنیم.»
صدای تجربه
پپ گورادیولا همه چیز را در مورد بازی کردن در فینال های لیگ قهرمانان و پیروز شدن در آن ها می داند و بازیکنانش را همواره از موهبت نصیحت هایش بهره مند ساخته است. ژاوی گفت: «مربی به ما گفته است که جوری بازی کنیم که تمام فصل بازی می کردیم؛ لذت ببریم و از آغاز به سراغش برویم. او هم چنین به ما یادآوری کرده است که ما باید اعصاب و احساساتمان را کنترل کنیم.»
مسی و اتوو
ژاوی هرناندز به طور شفاف گفت که تا جایی که می داند مسی بهترین بازیکن جهان است و ساموئل اتوو گلزن محبوب اوست. او گفت: «مسی تفاوت را ایجاد می کند و موقعیت های بزرگ، از او بهترین می سازد.» در مورد اتوو نیز، این که اخیرا برای گلزنی مشکلاتی داشته است، به نظر این هافبک، دلیل نگرانی نیست.
بدون تمرین پنالتی
تیم از قبل فینال کینگز کاپ تمرین پنالتی نکرده است و بنا به گفته ژاوی، برای فینال لیگ قهرمانان نیز آن را آغاز نکرده اند: «از آن جا که شما در تمرینات، فشار روز بازی را حس نخواهید کرد، این یک آرامش محسوب می شود.» او همچنین گفت که اگر بازی به ضربات پنالتی برسد، او نیز ضربه ای را خواهد زد: «من دوست دارم که در زمان های این چنینی، مسئولیت را به عهده بگیرم و معمولا یکی از بازیکنانی هستم که این ضربات را به عهده می گیرد.»![]()
سلام دوستان.
من 5 دقیق آخر بازی دوم بارسلونا چلسی را ندیدم.
شنیدم خیلی کمدی بوده.
اگه کسی داره لطف می کنه برام بذاره؟؟
ممنون میشم.
اگر هم جای دیگری باید این درخواست را بدم راهنماییم کنید.
مرسی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)