دوست عزیز برای تشکر فقط و فقط ازاستفاده کنید.
ارسال پست تشکر در انجمن ممنوع است.
موفق باشید.
سجاد..........
دوست عزیز برای تشکر فقط و فقط ازاستفاده کنید.
ارسال پست تشکر در انجمن ممنوع است.
موفق باشید.
سجاد..........
آره همونه
فقط اصلش نیست.
28 تومن
پاساژ علاءالدین
طبقه زیرزمین
فروشگاه اورجینال
ميشه با بستن گوشي تماس قطع بشه؟
سلام من گوشیم وقتی رو قسمت مپش می روم رو جای که هستم زوم نمی کنه اما واسه کسی دیگرو امتحان کردم زوم کرد همونجایی که بود با اینکه نقششو نداشت ولی باز زوم کرد کسی می تونه بگه چرا واسه من اینجوری نمی شه؟
من که هر کاری کردم نشد!
این روش همون تنظیم اکولایزر هست اما به شیوه ی جدید
موزیک پلیر روباز کنید و:Options>equaliser>new preset رو انتخاب کنید حالا این طور تنظیمش کنید
نوع اول: ستون اول:0 ( یعنی تا آخر کم کنید)
ستون دوم:4
سوم:20
چهارم: 16
پنجم: 9
ششم :16
هفتم :17
هشتم:20
نوع دوم:
ستون اول:6
ستون دوم5
سوم:20
چهارم:12
پنجم: 6
ششم:19
هفتم:13
هشتم :10
اگه زبان گوشیتون فارسیه برعکسشون کنید. اگه با حالت معمولی مقایسش کنید میبینید خیلی تفاوت داره
Last edited by H.Operator; 03-09-2008 at 21:07.
خب بهتره n95 دارهای عزیز یه حالی به گوشیشون بدند.
ورژن جدید n95
ورژن 30 ارائه شده:
برید و لذت ببرید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.من از وقتی که گوشیمو اپدیت کردم دیگه نتونستم با ایرانسل برم تو اینترنت...ورژن 21دیروزم که اپدیت جدید و (30) انداختم روش بازم نرفت.تنظیماتش رو انجام دادم...البته بعد از اپدیت که خودش اتوماتیک تنظیم میکرد و درستم تنظیم میکرد.اگه میشه یه راهنمایی بکنید چون انصافا زور نشه با N95 نرفت تو اینت...مرسی
چرا نمیشه؟
برا من که مشکلی نداره.
خوب یه راست میرم سر اصل مطلب، دیشب آپدیت شد با موفقیت البته یا باگ عجیب داشت موقع آپدیت کردن،اول زده بود 15 دقیقه مانده به پایان یه هو شد 18دقیقه و سپس 16 دقیقه و تا آخر هم همین 16 دقیقه موند،جالب بود واسم...البته این سری واقعا از دفعات قبل سریعتر آپدیت شد.. وقت که گرفتم دقیقا 7دقیقه طول کشید،که البته بستگی به سیستم کامپیوتر هم داره.
خوب من همه ی جاهای گوشیرو گشتم، متاسفانه نمیشه گفت چیز جدیدی بهش اضافه شده فقط نکات ریزی توش هستش :
اولا سرعت گوشی شده مثل لامبورگینی ! اصلا موقع نصب برنامه ها هیچ گیری نمیکنه، با سرعت اسب میره جلو!
بعدش اولین کاری که کردم این بود که xplore رو نصب کردم واسه هک،پس از نصبش و با اینکه چندتا برنامه ی دیگر باز بود دقیقا 28مگ رم خالی داشتش که خیلی خوبه و همین باعث پیشرفت سرعت گوشی شده!
به راحتی هک شد، با روش hello carbide و جایگذاری فایل installserver.exe همه ی برنامه ها راحت نصب میشوند.
چیزی که میشه با نام جدید عناونش کرد Auto Screen Rotation هستش یا همون چرخش اتوماتیک صفحه نمایش با استفاده از چیپست شتابسنج که توی قسمت settings هستش.
همینطور که در عکس مشهوده فقط دو گزینه ی Automatic و Off داره.البته همانطور که دوست عزیزمون sayrex فرمودند یه کمی سخت تر میچرخه،البته میشه گفت چرخیدنش خیلی خیلی تمیز شده،با اینکه حدود 0.5ثانیه طول میکشه تا بچرخه ولی خیلی خوب میچرخه و مثل برنامه های rotateme و غیر صفحرو پرت نمیکنه به سمت مورد نظر. البته چرخش 90 درجه داره فقط و در بازی های ngage چرخش 270درجه رو هم داره.
یه چیزی که من ازش خیلی خیلی خوشم اومد اضافه شدن یک تم جدید با نام Nokia Nseries 4 هستش که همون تم دیفالت گوشی هایی نظیر N95 8gb و N82 و N81 و N81 8gb و امثالشان هستش.
خوب این هم یه عکس از صفحه ی اول گوشی که همانطور که معلومه گزینه ی جدید به نام Share Online بهش اضافه شده که واقعا چیز مذخرفی هستش و بدرد ما ایرانیا نمیخوره!
یه چیز دیگه ای هم که دیدم تغییر رنگ دکمه های play و pause و stop و.. بود که از سبز به رنگ آبی قشنگی عوض شده.همیشه دنبال این بودم که چجوری در این قسمت اغییرات اعمال کنم.چون سبزش واقعا بدرنگ بود.
خوب اینم یه عکس از ورژن share online:
خوب یه چیز جالبی که به چشمم خورد اضافه شدن حالت تند در File Manager بودش.. تاحالا شده مثلا از بین یه لیست 100 تایی عکس بخوای به عکسی برسی که با حرف مثلا M شروع بشه؟خوب باید دونه دونه بیای پایین تا بهش برسی ..در ورژن های قدیمی اگر دکمه رو نگه میداشتی خیلی طول میکشید اما در این ورژن سرعت پایین رفتنش کمی تندتر شده و خیلی راحتتر میشه به پایانش رسید.
(البته عکس نداشتم از این حالت)
خوب در به در دنبال Google Search بودم که ندیدمش .. فکر کنم شایعه ای بیش نباشد،البته باز هم میگردم..ولی فکر کنم باید حتما با اینترنت بهش دسترسی پیدا کنی.
فقط دیدم ورژن برنامش آپدیت شده و سرعتش خیلی رفته بالا.
رفتم سراغ برنامه ی nokia maps .. سرعت باز شدنش یه ذره تندتر شده.. اما سرعت پیدا کردن ماهواره و وصل شدندش واقعا رفته بالا ... حتما تستش کنید.. در عرض 1 دقیقه نهایتا وصل میشه ،البته اگر در فضای باز باشید.
ورژنشم آپدیت شده و در قسمت aboutش کلا عوض شده .. متحرک شده .. باحاله
کلاینت انگیج هم با آخرین ورژن نصب شده و این هم یه عکس :
شکل کلی منو عوض شده و آیکون خود منو هم بزرگتر شده و صد البته این طوری خیلی جذابتره:
پس از آپدیت با پروداکت کد فارسی نهایتا زبان به قول دوستان شیرین فارسی هم جزء زبان های گوشی بود و مشکلی هم نداشت..
البته باز هم بیشتر چک میکنم گوشیرو تا اگر چیز جدیدی اضافه شده بود حتما بهتون بگم..
آهاااااااااااا... داشت بادم میرفت.. مهمترین نکته :::
ترس از تمام کردن باتری تموم شد!!!!!!! من علانا باید دیشب گوشیمو میزدم به شارژ چون واقعا ازش کار کشیده بودم و یه دونه از باتریش رفته بود.
بعد از آپدیت باتری پر شده بود و هنوز که هنوزه که الان ساعت 1 بعد از ظهره 1 دونه از باتریش کم نشده و باز هم خیلی خیلی استفاده کردم...!!!
دیگر نگران نباشید!
نقل قول از sispda
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)