سلام
بله تطبیق واحد میدن
سلام
بله تطبیق واحد میدن
ممنون.
آره.گفتن حداکثر دوماه دیگه میاد.
هیچی. سوالای پیش پا افتاده.از من فقط پرسیدن چی کار میکنی؟گفتم دارم برای کنکور میخونم.ولی از بابام پرسیدن چند تا زن داری.چند تا بچه.اسماشون چیه.اسم زنت چیه.چی کاره ای.بعد انگشت زدیم و تموم.همین سوالای الکی.
بعد گفت دوماه باید بری آموزشی .گفتم چرا؟گفت برو بیرون فعلا بشین.بعد گفت شوخی کردم.
بابا پس جای شما خوش اخلاق هستند!
جای ما طرف میخواد مارو بخوره، یکی کپی رو بجای اصل کارت ملی آورده بود به زن 50 ساله گفت بدرد عمت میخوره!
من این دو هفته واقعن تحمل کردم بعضی هاشون واقعن بد برخورد میکنند!
منم دیروز پرونده سه برادریم بسته شد!
سوالی داشتید بپرسید........
یعنی شما هم ...
تبریک میگم.
با سلام ببخشید دوستان من یه سوال فوری فوتی دارم
ببینید من دانش آموز پیش دانشگاهی ام. دانش آموزان امسال متولدین نیمه دوم 71 و نیمه اول 72 اند. بنده متولد 18 مهر 71 هستم امسال برا اولین بار می خوام کنکور بدم آیا با این مشخصات من میتونم اگه امسال قبول نشدم سال دیگه کنکور بدم یا باید برم سربازی
یه سوال دیگه آیا من میتونم خودم رو تو یکی از درسا بندازم و مجبور بشم سال 1 سال دیگه پیش دانشگاهی بمونم تا سال دیگه دوباره کنکور بدم. آیا میشه.
خواهش می کنم به سوالام جواب بدین چون امروز فردا نمره امتحانام میاد ....
سلام
دوست عزیز شما اگه پست اول این تاپیک رو دقیقا مطالعه میکردید به جواب میرسیدید...
همه ی قوانین و شرایط اونجا هست
سلام
همانطور که جناب فرشید گفتن همیشه قبل از پرسیدن سوالات پست اول تاپیک را بخوانید.
این سوال شما هم بارها و بارها پرسیده شده و خود من به دفعات به افراد مختلف پاسخ دادم.
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا امروز رفتم یه سر پلیس + 10 یکی از دوستان قدیمی رو دیدم همراه پدر تشریف آورده بودن برای معافی از طریق کسر خدمت!
حالا نگو پدر زحمت کش 68 ماه جبهه داشته و 11 ماه دیگه داشته قبول نکردند!
الان دو تا پسرش یعنی دو تا 30 ماه یکجا معاف شدند و داره تلاش میکنه اون 11 ماه هم اضاف بشه به اون 8 ماه باقیمانده تا 3 تا معاف بشند!
خوب 11 ماه هم اضافه بشه به 8 ماه که میشه 19 ماه .چطوری معاف میشه با 19 ماه ؟11 ماه هم اضاف بشه به اون 8 ماه باقیمانده تا 3 تا معاف بشند!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)