تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 361 از 645 اولاول ... 261311351357358359360361362363364365371411461 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,601 به 3,610 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز darvish1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها از منطقه فرد اسدي كسي نيستش؟؟؟ ميخوام ببينم اينترنت چي خوبه اونجا ؟!!! الان آسياتك دارم اصلا راضي نيستم 128 داشتم سرعت دانلود من روي 4 بودش الان كه 64 گرفتم روي 4 الي 5 هستش پس هيچ فرقي نداره پول اكي ميگيرن دزدن بابا. الان ميخوام محدوديت دار بگيرم چون 1 ماه ميگيرم صبح تا عصر اداره هستم يه 5 گيگ بگيرم بسه ديگه 1 ماه زود تموم ميشه نامحدود دارم نميشه زياد استفاده كرد حداقل صبانت داشتم سرعت باز كردن وب پيج ها عالي بودش اين خوب نيستش. الان شركت صبا زنگ زده دوستم ميگه 20 هزار بايد بدي بار اولش بوده الان من اسيا دارم بخوام عوض كنم چيكار كنم ؟؟ از كجا بگيرم ؟؟ بعد فقط پول اشتراك رو ميگيرن ؟؟؟ راهنمايي كنيد من 6600 هستم منطقه فرد اسدي آزادي منطقه شلوغي هستش
    والا منطقه شما تحت پوشش همه شرکتها هست. الان جدیدا شرکتها یک هزینه جهت رانژه میگیرند. زنگ بزن نماینده صبا یعنی ندا گستر صبا بگیر اون موقع اونها 5000 میگرفتن.الان رو نمیدونم

آخر فروم باز BLACK-BLACK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهرون,لواسون,دارآباد

پيش فرض

ببخشيد يه سوال داشتم :
    من يه مودم ADSL مدل SMC Barricade SMC7901BRA - router تهيه كردم ولي هنوز از جايي اشتراك ADSL نگرفتم . منزل ما هم در منطقه خيابان آزادي - جنب دانشگاه شريف - مركز مخابراتي شهيد فرد اسدي ( با پيش شماره 6600 ) مي باشد .
    به نظر شما از چه شركتي براي گرفتن اشتراك اقدام كنم .
    در ضمن مي خوام كه فيلم Download كنم و از طرفي نمي خوام زياد گرون باشه .
    من شنيدم با E-Mule ميشه فيلمهاي خوبي Download كرد ، درسته ؟ پورت اون باز هست ؟
    ممنون ميشم من رو راهنمايي كنين .
    به این سایت سری بزنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه _MZOF_'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

به این سایت سری بزنید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این نماینده صبانت هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    توي قبر

پيش فرض

در مورد پهنای باند هر چیزی که شما دانلود و آپلود کنید جزو پهنای باند شما جساب میشود.
    مودم هر چی عشقت بگیر.
    ADSLماهانه حساب میشه و در بعضی شرکتها با محدودیت پهنای باند
    بعضی شرکتها مثل صبانت پار س آنلاین محدودیت دارند.
    بله عوارض مالیات هم داره یه چیزی در حدود 4000 تا 5000 تومان بستگی به نوع سرویس
    حق نگهدارت
    استاد شرمندمون كردي ممنون ولي يه سوال ديگه (در مورد پهنای باند هر چیزی که شما دانلود و آپلود کنید جزو پهنای باند شما جساب میشود.)اين يعني چه؟يعني من هر چقدر خواستم مي تونم در روز دانلود كنم.
    يا حق

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

استاد شرمندمون كردي ممنون ولي يه سوال ديگه (در مورد پهنای باند هر چیزی که شما دانلود و آپلود کنید جزو پهنای باند شما جساب میشود.)اين يعني چه؟يعني من هر چقدر خواستم مي تونم در روز دانلود كنم.
    يا حق

دوست عزیز بستگی به اینترنت که میگرید داره اگر از صبا نت مثلا سرویس 2 گیگابات بگیرید. هر چی شما دانلود نماید یا هر صفحه وبی که شما باز میکنید و جزو دانلود شما یا همون رسیو شما حساب میشه. شما برای باز کردن یک سایت باید دستور بدید و این دستور هم جزود آپلود شما حساب میشه یا اگر فایلی رو بروی هسات آپلود نمایید.
    جمع همه اینها میشه پهنای باند و از 2 گیگ پهنای باند شما کم میشه. هیچ فرقی نمیکنه شما روز دانلود کنید یا شب. البته صبا نت یک یوزر شبانه هم داره که اگه با اون وارد بشید از پهنای باندتون کم نمیشه.
    شما میتوانید از شرکتهای آسیات یا تک سرویس بگیرید که هیچ گونه محدودیت پهنای باند ندارند که البته در گرفتن سرعتهای بالا و ترافیک مخابرات هم مشکلات خودشون این شرکتها دارند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم اگه میشه درباره خرید adsl راهنماییم کنید پیش شماره ما 8873 (مرکز آزادگان) هست که وقتی خواستم از sepanta و asiatech سرویس بخرم متوجه شدم که این پیش شماره رو ساپورت نمیکنه لطفا مراکزی رو بهم معرفی کنید که اولا به من بخوره بعدشم محدودیت حجمی نداشته باشه
    با تشکر

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم اگه میشه درباره خرید adsl راهنماییم کنید پیش شماره ما 8873 (مرکز آزادگان) هست که وقتی خواستم از sepanta و asiatech سرویس بخرم متوجه شدم که این پیش شماره رو ساپورت نمیکنه لطفا مراکزی رو بهم معرفی کنید که اولا به من بخوره بعدشم محدودیت حجمی نداشته باشه
    با تشکر
    داتک-پارس آنلاین-شاتل-فن آوا-صبا نت-نیونت

پروفشنال Backstreetboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهرون بی در و پیکر

پيش فرض

من الان از داتک استفاده میکنم ولی ماه پیش خیلی کیفیش افت کرده بود و Dc زیاد میشد

شما هم همین مشکل رو داشتید

حالا میخوام از یک شرکت دیگه ای بگیرم به نظر شما کار درستیه اگه جواب مثبت بود بگین چه شرکتی

سرویس 256 با دانلود نامحدود میده و قیمتش هم حدود 26 تومن باشه

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

آقایون بیشترین سرعتی رو که تا حالا کسی گرفته (مثلاً تو تهران) از بچه های انجمن کی بوده؟
    کیفیتش چجوری بوده؟
    و ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض شاتل eco

سلام
    دوستان قيمت هاي سرويس ECO شاتل رو ديديد .
    به نظر مياد قيمت هاش خوب و مناسبه . به خصوص كه هزينه آبونمان مخابرات رو هم شامل ميشه .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فقط يه مساله اي . براي چي قيمت مودم و نصبش نسبت به بقيه سرويس ها بالاتره ؟‌ يعني فرق مي كنه نوعش يا قضيه چيز ديگست ؟
    اگه چيز ديگست ميشه كاري كرد ؟ مثلا مودم رو خودمون بخريم يا راه ديگه اي ؟

ممنون ميشم اگه دوستان يه سر به لينك بزنن . هم نظرتون رو راجع به قيمت هاش بديد هم راجع به راهكارها

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •