والا منطقه شما تحت پوشش همه شرکتها هست. الان جدیدا شرکتها یک هزینه جهت رانژه میگیرند. زنگ بزن نماینده صبا یعنی ندا گستر صبا بگیر اون موقع اونها 5000 میگرفتن.الان رو نمیدونم
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
والا منطقه شما تحت پوشش همه شرکتها هست. الان جدیدا شرکتها یک هزینه جهت رانژه میگیرند. زنگ بزن نماینده صبا یعنی ندا گستر صبا بگیر اون موقع اونها 5000 میگرفتن.الان رو نمیدونم
به این سایت سری بزنید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این نماینده صبانت هست![]()
استاد شرمندمون كردي ممنون ولي يه سوال ديگه (در مورد پهنای باند هر چیزی که شما دانلود و آپلود کنید جزو پهنای باند شما جساب میشود.)اين يعني چه؟يعني من هر چقدر خواستم مي تونم در روز دانلود كنم.
يا حق![]()
دوست عزیز بستگی به اینترنت که میگرید داره اگر از صبا نت مثلا سرویس 2 گیگابات بگیرید. هر چی شما دانلود نماید یا هر صفحه وبی که شما باز میکنید و جزو دانلود شما یا همون رسیو شما حساب میشه. شما برای باز کردن یک سایت باید دستور بدید و این دستور هم جزود آپلود شما حساب میشه یا اگر فایلی رو بروی هسات آپلود نمایید.
جمع همه اینها میشه پهنای باند و از 2 گیگ پهنای باند شما کم میشه. هیچ فرقی نمیکنه شما روز دانلود کنید یا شب. البته صبا نت یک یوزر شبانه هم داره که اگه با اون وارد بشید از پهنای باندتون کم نمیشه.
شما میتوانید از شرکتهای آسیات یا تک سرویس بگیرید که هیچ گونه محدودیت پهنای باند ندارند که البته در گرفتن سرعتهای بالا و ترافیک مخابرات هم مشکلات خودشون این شرکتها دارند
سلام دوستان
می خواستم اگه میشه درباره خرید adsl راهنماییم کنید پیش شماره ما 8873 (مرکز آزادگان) هست که وقتی خواستم از sepanta و asiatech سرویس بخرم متوجه شدم که این پیش شماره رو ساپورت نمیکنه لطفا مراکزی رو بهم معرفی کنید که اولا به من بخوره بعدشم محدودیت حجمی نداشته باشه
با تشکر
داتک-پارس آنلاین-شاتل-فن آوا-صبا نت-نیونت
من الان از داتک استفاده میکنم ولی ماه پیش خیلی کیفیش افت کرده بود و Dc زیاد میشد
شما هم همین مشکل رو داشتید
حالا میخوام از یک شرکت دیگه ای بگیرم به نظر شما کار درستیه اگه جواب مثبت بود بگین چه شرکتی
سرویس 256 با دانلود نامحدود میده و قیمتش هم حدود 26 تومن باشه
آقایون بیشترین سرعتی رو که تا حالا کسی گرفته (مثلاً تو تهران) از بچه های انجمن کی بوده؟
کیفیتش چجوری بوده؟
و ...
سلام
دوستان قيمت هاي سرويس ECO شاتل رو ديديد .
به نظر مياد قيمت هاش خوب و مناسبه . به خصوص كه هزينه آبونمان مخابرات رو هم شامل ميشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط يه مساله اي . براي چي قيمت مودم و نصبش نسبت به بقيه سرويس ها بالاتره ؟ يعني فرق مي كنه نوعش يا قضيه چيز ديگست ؟
اگه چيز ديگست ميشه كاري كرد ؟ مثلا مودم رو خودمون بخريم يا راه ديگه اي ؟
ممنون ميشم اگه دوستان يه سر به لينك بزنن . هم نظرتون رو راجع به قيمت هاش بديد هم راجع به راهكارها![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)