واسه من بعد از ماه رمضون 10 شب درست شد سرعتم شب تا 900 هم میرسید حتی یه بار تا 1 مگابایت هم رسید ولی بعد از اون دوباره خراب شد سرعتم شد 80 ....
میگن صبانت خوبه شاید رفتم صبانت ....
واسه من بعد از ماه رمضون 10 شب درست شد سرعتم شب تا 900 هم میرسید حتی یه بار تا 1 مگابایت هم رسید ولی بعد از اون دوباره خراب شد سرعتم شد 80 ....
میگن صبانت خوبه شاید رفتم صبانت ....
واسه من هم 2 3 شب اینطوری بود
چند وقت پارس بودی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من حالا فردا می خوام زنگ بزنم مخابرات امروز تو خیابون نوشته بود نمی دونم تا 10 مگابایت و این حرفا
فردا یه زنگ بزنم ببینم چجوریه !
تو مطمئنی که صبانت خوبه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
زیاد نیست یک ماه و نیمه
من قبلش مخابرات بودم ... مخابرات معمولا زیر اسمی نمیاد ولی اگه سرویست مشکلی داشته باشه یا چیزی پشتیبانیش هیچی بارش نیست کلا بی در و پیکره
صبانت تا 12 مگ میده تایپیکشون رو برو ببین تا 20 گیگ هم شبی گرفتن البته مثل اینکه اونم داره یه مقداری محدود میکنه
یادمه رفیقم گفت صبانت جدیدا یاد گرفته که محدود کنه !
یک ماه و نیم ؟؟؟؟
دلم برات سوخت !
نیومدی باس بزنی رو تخلیه
خب وقتی مخابرات سرعته اسمی ( مثلا 2 مگ رو میده 260 ) چرا تخلیه کردی ؟؟؟؟؟؟؟؟
ای اقا .. دوستان فایده ای نداره شکایت...چه فایده هر سری یه نفره که زنگ میزنه... اونم مطمعنا مشخصه منافع شرکت براش مهمتر از حل مشکل هست... پس بنظرم پولتونو دور نریزید... یا بزارید تابستان تموم بشه... یا سرویس رو عوض کنید ... یا بمونید تا فرجی بشه
آخه شبانه رو حذف کرد الان هم معلوم نیست شبانه دارن یا نه مثل هندونه در بستست مثل اینکه دوباره اضافه شده ولی تصمیماتشون لحظه ایه
خیلی مسخرست شرکتشون البته واسه بعضیا خوب میشه تازه مثلا خودم یه بار از بانک یک ماهه پرداخت کردم ( سیستم آنلاینشون کار نمیکرد ) واسم یک ساله شارژ کردن با 48 گیگ ترافیک![]()
اگه شبانه نداشته باشه که نمیرم ولی اگه داشته باشه میرم
این 10 مگی که میگه واقعی هست یا مثله پارس تقسیم بر بینهایت می کنه و میده به کاربر ها !![]()
10مگ 1300کیلوبایت شب و روز سرعت میده
والا قبلا سرعت 10 مگ توی شب 5 مگ میشد ولی مثل اینکه توی سامانه جدید همه سرعتشون واقعی هست
البته اینا که میگم واسه مخابرات خوزستان هست واسه تهران فرق میکنه سوال کن ببین اوضاع چطوریه
شبانه رایگانه ؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)