متشکر الان با پشتیبانی صحبت کنم انجام میده با باید ای پی اختصاصی بگیرم؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
متشکر الان با پشتیبانی صحبت کنم انجام میده با باید ای پی اختصاصی بگیرم؟
آیپی اختصاصی معمولا ماهی 5 تومنه
ولی در کل وظیفه شرکته که یه آیپی رو به چند نفر همزمان نده، حتی اگه شما آیپی اختصاصی نخریده باشین وظیفشونه که در لحظه آیپی ای که به شما میدن به کس دیگه نداده باشن. دیگه بستگی به مشتری مداریشون داره، من این مشکل رو با پیشگامان داشتم بهشون گفتم درستش کردن. آسیاتک رو نمیدونم ولی اگه انجام ندادن باید شکایت کنید
البته من به کارشناس پیشگامان این حرف هارو در مورد آیپی و نت تایپ زدم. اصلا در مورد آیپی تو حرف های من صحبتی نکرد یا شاید متوجه نشد. فقط گفت مشکل nat 3 دارید میگم درستش کنن. بعدا دیدم آیپی هام رو درست کردن، نت تایپ هم درست شد
Last edited by ERF@NIAN; 29-11-2018 at 23:00.
داداش منم 2 هفته ای هست این مشکل رو پیدا کردم،اگه جواب گرفتی ازشون بیا لطفا بگو چی بهشون گفتی که نتیجه داده![]()
داداش منم 2 هفته ای هست این مشکل رو پیدا کردم،اگه جواب گرفتی ازشون بیا لطفا بگو چی بهشون گفتی که نتیجه داده![]()
سلام دوستان, اجباری مخابراتی شدم. منطقه مون فیبری شد چاره نیست
قبلا آسیاتک 8مگ 200گیگ بینالمللی ماهانه 54تومان داشتم
دیروز مخابرات وصل کردد, 16مگ 175گیگ بینالمللی ماهانه 87تومان
اما سرعت دانلود از 1.2مگ بیشتر نمیره
این درسته؟
فکر میکردم حداقل 1.6مگ دانلود میشه؟
سلام دوستان, اجباری مخابراتی شدم. منطقه مون فیبری شد چاره نیست
قبلا آسیاتک 8مگ 200گیگ بینالمللی ماهانه 54تومان داشتم
دیروز مخابرات وصل کردد, 16مگ 175گیگ بینالمللی ماهانه 87تومان
اما سرعت دانلود از 1.2مگ بیشتر نمیره
این درسته؟
فکر میکردم حداقل 1.6مگ دانلود میشه؟
سلام. کسی مشکل کم شدن بی دلیل حجم نداره ؟ چند روزیه که اینطوری واسم.
تازه نت رو شارژ کردم. یکی دو ساعت بعد میری توی پنل میبینی 10 گیگ از حجمت رفته.
خیلی وقت بود از این حرکتا نزده بودن باز شروع کردن اینجور که به نظر میرسه.
داداش من اصن از نت آسیاتک توی ساعات روزانه استفاده نمیکنم، مودمم رو هم تنظیم کردم که ساعت 2:05 و 7:55 ریست بشه که مطمئن باشم دانلود شبانه تداخل توی محاسبه ترافیک با روزانه نمیده؛ با این حال روزانه 200-300 مگ ازم کم میشه
بسته های شبانه شون هم که خیلی جوکه. مثلاً 160 گیگ میگیری درواقع فقط نهایت 50 گیگ دانلود خارجیه... من که مدت قراردادم تموم بشه میرم از دیده بان نت یه سرویس حجم بالا میگیرم برای دانلودام؛ برای اینترنت عادی هم از نت ایرانسل ثابت استفاده میکنم عالیه.
سلام
دوستان کسی سرعت 8 مگ آسیاتک داره ؟ روی چند می بندن ؟ سرعت دانلود چقدره ؟
سلام
اگر خط تلفنت جواب بده تا 10 مگابیت بهت میدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)