سلام
تا ديروز كه پليس +10 پرسيدم هنوز نيومده بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
تا ديروز كه پليس +10 پرسيدم هنوز نيومده بود
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من دو روز قبل میدان تیر سرماخوردگی شدیدی گرفتم و انگار گوشام عفونت کرده بود بعد شلیک ژ3 گوشم شروع به سوت کشیدن کرد و تا الان که سه هفته از میدان تیر میگذره گوش راستم کمی گرفته و سوت میکشه. (موقع شلیک دهنمو باز نکرده بودم) خیلی ازار دهندست و شبا سرمو باید طرف دیگه بزارم و روی اون گوش نخوابم وگرنه صداش میپیچه تو سرم. رفتم متخصص گوش و داروی جینکورا (درمان وز وز گوش) و اموکسی کلاو داد و بعد سه هفته تاثیری نداشته. دکتر گفت تا 6 ماه صبر کن اگه خوب نشد تا اخر عمر میمونه و چون عصب گوشت اسیب دیده راه درمانی نداره. این مساله زندگی و روح و روانمو تحت تاثیر قرار داده و افسرده شدم. دوستام همه همون روز یا نهایت یک هفته بعدش خوب شد مورد گوششون جز من... 10 روز دیگه اموزشی تموم میشه و من جای اینکه خوشحال باشم ناراحتم ...
Last edited by IRFI; 09-06-2016 at 10:44.
من اخرای اموزشی هستم توی پدافند سمنان
به نسبت نیرو زمینی، اسون تره.
بدی هایی هم داره. مثل اب و هوای فوق العاده گرمش مخصوصا برای اعزامی های تیرماه. ابش رو میشه خورد ولی اگه بدنت ضعیف باشه ممکنه مریض شی چون شوره و اهک زیاد داره. ما همیشه اب معدنی میگرفتیم.
شما که فوق لیسانسی برات راحتتره
سعی کن کلا بی حاشیه باشی و به کسی کاری نداشته باشی و بزار ناشناخته بمونی پیش اراشد ، سربازا و فرمانده ها
توی میدون تیر هم حتما تو گوشت پنبه بزار تا مثل من وز وز و سوت گوش نگیری. حتی اگه فرمانده ها گفتن نباید چیزی تو گوشت بزاری. چفیه + دستکشی که خودشون میدن رو هم برای میدون تیر ببر چون 8 کیلومتر باید پیاده بری و همون مسیرو پیاده برگردی. دستکش هم موقع گرفتن اسلحه لازمه چون زیر افتاب خیلی داغ میشه.
ممنونم دوست عزیز . الان به شما مرخصی دادن؟
سلام.من تا 31 خرداد وقت دارم دفترچه پست کنم امروز رفتم دفترچه رو گرقتم.میخواستم بدونم معاینه پزشکی طی یک جلسه انجام میشه یا چند جلسه؟ میخوام بدونم آماده کردن مدارک مورد نیاز چقدر طول میکشه که یه وقت غیبت نخورم
ممنون
به ما خوب مرخصی دادن. همیشه اینطور نیست ولی.
در کل دو هفته مرخصی دادن توی اموزشی به همه.
بله من 72 ای گرفتم اومدم
اگه شهر یا استانتون پدافند هوایی داره که هیچی ولی اگه نداره و یگان راه دور میوفتی به نظرم ارزش داره تمدید بزنی، شاید سری بعد نیرو زمینی افتادی. شاید!!
خود من پشیمونم که چرا تعجیل زدم . منم تیرماه 95 بود اعزامم که افتادم 1 اردیبهشت 95.
برای معاینه میری پیش یک دکتر ارتش معاینه خاصی نمیکنه میپرسه مشکلی بیماری نداری اگه نداری هیجی سالمی برو! در کل یکی دو روز ههم میتونی اماده کنی.
ممنون دوست عزیز
فقط من التهاب پوستی روی پای راستم دارم که 6-7 ساله هست. چند تا دکتر رفتم میگن درماتیک یا اگزما هست هر چند وقت خارش و پوست اندازی داره و هر چقدر هم دارو های مختلف برام تجویز کردن یه مدت بهتر میکنه و دوباره عود میکنه.بنظرتون این رو به پزشک ارتش بگم؟
Last edited by bahadorgamer; 09-06-2016 at 13:41.
من دقیقا نمیدونم برای این معاف دائم یا رزم تعلق میگیره یا نه ولی اگه بعدا توی نظام یا شغل دولتی نمیخوای یا نمیتونی استخدام بشی به دکتر ارتش بگو تا توی پروفایلت ثبت بشه و توی خدمت مخصوصا اموزشی اذیت نشی.
یعنی اگر عنوان کنم امکان داره تو گرفتن شغل دولتی به مشکل بخورم؟
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)