تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3608 از 4105 اولاول ... 26083108350835583598360436053606360736083609361036113612361836583708 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,071 به 36,080 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت yas11t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

سلام برگه سفید اومد یا نه؟ از طریق پست یا پلیس +10
    سلام
    تا ديروز كه پليس +10 پرسيدم هنوز نيومده بود

Sent from my iPhone using Tapatalk

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

دوستان من دو روز قبل میدان تیر سرماخوردگی شدیدی گرفتم و انگار گوشام عفونت کرده بود بعد شلیک ژ3 گوشم شروع به سوت کشیدن کرد و تا الان که سه هفته از میدان تیر میگذره گوش راستم کمی گرفته و سوت میکشه. (موقع شلیک دهنمو باز نکرده بودم) خیلی ازار دهندست و شبا سرمو باید طرف دیگه بزارم و روی اون گوش نخوابم وگرنه صداش میپیچه تو سرم. رفتم متخصص گوش و داروی جینکورا (درمان وز وز گوش) و اموکسی کلاو داد و بعد سه هفته تاثیری نداشته. دکتر گفت تا 6 ماه صبر کن اگه خوب نشد تا اخر عمر میمونه و چون عصب گوشت اسیب دیده راه درمانی نداره. این مساله زندگی و روح و روانمو تحت تاثیر قرار داده و افسرده شدم. دوستام همه همون روز یا نهایت یک هفته بعدش خوب شد مورد گوششون جز من... 10 روز دیگه اموزشی تموم میشه و من جای اینکه خوشحال باشم ناراحتم ...
    Last edited by IRFI; 09-06-2016 at 10:44.

3. این کاربر از IRFI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام دوستان من اعزامی یک تیر هستم و کد آموزشیم پدافند خاتم الانبیای سمنان هست و مدرکم کارشناسی ارشد . کسی اطلاعی داره پدافند سمنان چه جور جایی هست ؟
    من اخرای اموزشی هستم توی پدافند سمنان
    به نسبت نیرو زمینی، اسون تره.
    بدی هایی هم داره. مثل اب و هوای فوق العاده گرمش مخصوصا برای اعزامی های تیرماه. ابش رو میشه خورد ولی اگه بدنت ضعیف باشه ممکنه مریض شی چون شوره و اهک زیاد داره. ما همیشه اب معدنی میگرفتیم.
    شما که فوق لیسانسی برات راحتتره
    سعی کن کلا بی حاشیه باشی و به کسی کاری نداشته باشی و بزار ناشناخته بمونی پیش اراشد ، سربازا و فرمانده ها
    توی میدون تیر هم حتما تو گوشت پنبه بزار تا مثل من وز وز و سوت گوش نگیری. حتی اگه فرمانده ها گفتن نباید چیزی تو گوشت بزاری. چفیه + دستکشی که خودشون میدن رو هم برای میدون تیر ببر چون 8 کیلومتر باید پیاده بری و همون مسیرو پیاده برگردی. دستکش هم موقع گرفتن اسلحه لازمه چون زیر افتاب خیلی داغ میشه.

5. 2 کاربر از IRFI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

من اخرای اموزشی هستم توی پدافند سمنان
    به نسبت نیرو زمینی، اسون تره.
    بدی هایی هم داره. مثل اب و هوای فوق العاده گرمش مخصوصا برای اعزامی های تیرماه. ابش رو میشه خورد ولی اگه بدنت ضعیف باشه ممکنه مریض شی چون شوره و اهک زیاد داره. ما همیشه اب معدنی میگرفتیم.
    شما که فوق لیسانسی برات راحتتره
    سعی کن کلا بی حاشیه باشی و به کسی کاری نداشته باشی و بزار ناشناخته بمونی پیش اراشد ، سربازا و فرمانده ها
    توی میدون تیر هم حتما تو گوشت پنبه بزار تا مثل من وز وز و سوت گوش نگیری. حتی اگه فرمانده ها گفتن نباید چیزی تو گوشت بزاری. چفیه + دستکشی که خودشون میدن رو هم برای میدون تیر ببر چون 8 کیلومتر باید پیاده بری و همون مسیرو پیاده برگردی. دستکش هم موقع گرفتن اسلحه لازمه چون زیر افتاب خیلی داغ میشه.

ممنونم دوست عزیز . الان به شما مرخصی دادن؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام.من تا 31 خرداد وقت دارم دفترچه پست کنم امروز رفتم دفترچه رو گرقتم.میخواستم بدونم معاینه پزشکی طی یک جلسه انجام میشه یا چند جلسه؟ میخوام بدونم آماده کردن مدارک مورد نیاز چقدر طول میکشه که یه وقت غیبت نخورم
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنونم دوست عزیز . الان به شما مرخصی دادن؟
    به ما خوب مرخصی دادن. همیشه اینطور نیست ولی.
    در کل دو هفته مرخصی دادن توی اموزشی به همه.
    بله من 72 ای گرفتم اومدم
    اگه شهر یا استانتون پدافند هوایی داره که هیچی ولی اگه نداره و یگان راه دور میوفتی به نظرم ارزش داره تمدید بزنی، شاید سری بعد نیرو زمینی افتادی. شاید!!
    خود من پشیمونم که چرا تعجیل زدم . منم تیرماه 95 بود اعزامم که افتادم 1 اردیبهشت 95.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام.من تا 31 خرداد وقت دارم دفترچه پست کنم امروز رفتم دفترچه رو گرقتم.میخواستم بدونم معاینه پزشکی طی یک جلسه انجام میشه یا چند جلسه؟ میخوام بدونم آماده کردن مدارک مورد نیاز چقدر طول میکشه که یه وقت غیبت نخورم
    ممنون
    برای معاینه میری پیش یک دکتر ارتش معاینه خاصی نمیکنه میپرسه مشکلی بیماری نداری اگه نداری هیجی سالمی برو! در کل یکی دو روز ههم میتونی اماده کنی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

برای معاینه میری پیش یک دکتر ارتش معاینه خاصی نمیکنه میپرسه مشکلی بیماری نداری اگه نداری هیجی سالمی برو! در کل یکی دو روز ههم میتونی اماده کنی.
    ممنون دوست عزیز
    فقط من التهاب پوستی روی پای راستم دارم که 6-7 ساله هست. چند تا دکتر رفتم میگن درماتیک یا اگزما هست هر چند وقت خارش و پوست اندازی داره و هر چقدر هم دارو های مختلف برام تجویز کردن یه مدت بهتر میکنه و دوباره عود میکنه.بنظرتون این رو به پزشک ارتش بگم؟
    Last edited by bahadorgamer; 09-06-2016 at 13:41.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

ممنون دوست عزیز
    فقط من التهاب پوستی روی پای راستم دارم که 6-7 ساله هست. چند تا دکتر رفتم میگن درماتیک یا اگزما هست هر چند وقت خارش و پوست اندازی داره و هر چقدر هم دارو های مختلف برام تجویز کردن یه مدت بهتر میکنه و دوباره عود میکنه.بنظرتون این رو به پزشک ارتش بگم؟
    من دقیقا نمیدونم برای این معاف دائم یا رزم تعلق میگیره یا نه ولی اگه بعدا توی نظام یا شغل دولتی نمیخوای یا نمیتونی استخدام بشی به دکتر ارتش بگو تا توی پروفایلت ثبت بشه و توی خدمت مخصوصا اموزشی اذیت نشی.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من دقیقا نمیدونم برای این معاف دائم یا رزم تعلق میگیره یا نه ولی اگه بعدا توی نظام یا شغل دولتی نمیخوای یا نمیتونی استخدام بشی به دکتر ارتش بگو تا توی پروفایلت ثبت بشه و توی خدمت مخصوصا اموزشی اذیت نشی.
    یعنی اگر عنوان کنم امکان داره تو گرفتن شغل دولتی به مشکل بخورم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •