تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3607 از 4428 اولاول ... 260731073507355735973603360436053606360736083609361036113617365737074107 ... آخرآخر
نمايش نتايج 36,061 به 36,070 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

ضمنا مثلا سرويس POL-512-10G كه سرعتش 512 هستش و 10 گيگ ترافيك داره آيا ارزش گرفتن (جايگزيني با نا محدود مخابرات) رو داره؟
    من خودم همین سرویس رو دارم ، چون ترافیک کمتر برام کافی نبود واقعا ! دانلود شبانم هم عالی نیست ولی خب من راضیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

حرف شما متین.

اما به نظرت این درسته؟
    من 1222 مگ دانلود شبانه داشتم که باید رایگان باشه اما حجمم از 9348 رسیده به 8408!

تا ساعت 1:38 که جزو ساعات رایگان هم محاسبه نمیشه شما 889 مگ ترافیک مصرف کردی دیگه
    دو بار نوشته اما یه بار ترافیک کم کرده من اینجا ایرادی نمی بینم
    البته اینو بگم که تا الان دوبار همچین مشکلی واسم پیش اومده ولی اون تو بازه رایگان بوده بر فرض ساعت 6تا7 صبح هر چی دان شده رو از ترافیک اصلی کم کرده که بعد از پیگیری با پشتیبانی دوباره حجم رو اضافه کردن

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تا ساعت 1:38 که جزو ساعات رایگان هم محاسبه نمیشه شما 889 مگ ترافیک مصرف کردی دیگه
    دو بار نوشته اما یه بار ترافیک کم کرده من اینجا ایرادی نمی بینم
    البته اینو بگم که تا الان دوبار همچین مشکلی واسم پیش اومده ولی اون تو بازه رایگان بوده بر فرض ساعت 6تا7 صبح هر چی دان شده رو از ترافیک اصلی کم کرده که بعد از پیگیری با پشتیبانی دوباره حجم رو اضافه کردن
    اون 889 مگ رو کم کرده که باقی مانده شده 9348 ! اون 9348 باقی مانده تا آخرین قعطیه که ساعت 1:38 بوده . خیلی چیز پیچیده ای نیست !

4. 3 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اون 889 مگ رو کم کرده که باقی مانده شده 9348 ! اون 9348 باقی مانده تا آخرین قعطیه که ساعت 1:38 بوده . خیلی چیز پیچیده ای نیست !
    از ساعت چند دانلود شروع کردی و در چه ساعتی خاتمه دادی؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

آره درسته من الان دقت کردم دیدم اشتباه میکنم
    انقدر این جدول رو شلوغش کردن آدم قاطی میکنه
    در واقع اون 1277 مگ که از ایشون کم شده اگه تو بازه رایگان بوده باشه باید برگردونده بشه

7. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه rasool_ff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

من 7-8 ماهی میشه که اینترنت پارس رو دارم، اوایل شبا حدود 10-8 گیگ دانلود میکردم ولی خب هرشب دانلود نمیگذاشتم ولی از حدود 2 ماه پیش به زور دانلودم به 2 گیگ میرسه
    یکی از دوستام میگفت شرکت شاتل مشترکینی که زیاد دانلود شبانه دارن رو میزاره تو لیست سیاه و سرعت دانلودشون رو تو ساعات رایگان کم میکنه
    میخواستم بدونم این واقعیت داره؟ وآیا پارس هم همچین کاری رو میکنه؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

نرم افزاری نیست که بشه باهاش سرعت رو محدود کرد روی کامپیوتر و وا فای ؟؟ مثلا همین روز کلا سرعت رو محدود کنه و شب سرعت رو باز کنم
    شما ساختار شبکه‌ات چیه؟ یه مودم وای‌فای داری که کامپیوتر و دستگاه‌های وایرلست مستقیم بهش وصل می‌شن؟ یعنی مدل ساده‌ای که اکثراً تو منزل استفاده می‌کنن؟ اگه این جوریه مودمت باید قابلیت این کار رو داشته باشه و شما از داخل کامپیوتر نمی‌تونی وای‌فای رو کنترل کنی. اگه با این ساختار بخوای این کار رو بکنی باید برای هر سیستم یا دستگاهی که وصله یه برنامه جداگانه کنترل ترافیک روی خودش نصب کنی.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

من 7-8 ماهی میشه که اینترنت پارس رو دارم، اوایل شبا حدود 10-8 گیگ دانلود میکردم ولی خب هرشب دانلود نمیگذاشتم ولی از حدود 2 ماه پیش به زور دانلودم به 2 گیگ میرسه
    یکی از دوستام میگفت شرکت شاتل مشترکینی که زیاد دانلود شبانه دارن رو میزاره تو لیست سیاه و سرعت دانلودشون رو تو ساعات رایگان کم میکنه
    میخواستم بدونم این واقعیت داره؟ وآیا پارس هم همچین کاری رو میکنه؟؟
    بله در مورد شاتل درسته شما یه سر به تایپک شاتل تو همین انجمن بزنی متوجه میشی
    اما پارس نه یه همچین قانونی نداره و با دانلود زیاد محدود نمیشی ولی یه مدته واسه بعضیا دیگه مثل گذشته نیست و مشکلاتی دارن

12. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام دوستان من با امتیازی که داشتم 1گیگ خریدم الان کد هدیه وارد میکنم میگه صحیح نیست چه باید کرد خواهش میکنم راهنمای کنید

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان من با امتیازی که داشتم 1گیگ خریدم الان کد هدیه وارد میکنم میگه صحیح نیست چه باید کرد خواهش میکنم راهنمای کنید
    درود
    عزیز اینا کلا سیستمشون مشکل داره میگه کد صحیح نیست اما اضافه میکنه
    شما از منوهای سمت چپ قسمت مدیریت سرویس رو چک کن به احتمال زیاد اضافه شده

15. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •