من خودم همین سرویس رو دارم ، چون ترافیک کمتر برام کافی نبود واقعا ! دانلود شبانم هم عالی نیست ولی خب من راضیمضمنا مثلا سرويس POL-512-10G كه سرعتش 512 هستش و 10 گيگ ترافيك داره آيا ارزش گرفتن (جايگزيني با نا محدود مخابرات) رو داره؟
من خودم همین سرویس رو دارم ، چون ترافیک کمتر برام کافی نبود واقعا ! دانلود شبانم هم عالی نیست ولی خب من راضیمضمنا مثلا سرويس POL-512-10G كه سرعتش 512 هستش و 10 گيگ ترافيك داره آيا ارزش گرفتن (جايگزيني با نا محدود مخابرات) رو داره؟
تا ساعت 1:38 که جزو ساعات رایگان هم محاسبه نمیشه شما 889 مگ ترافیک مصرف کردی دیگه
دو بار نوشته اما یه بار ترافیک کم کرده من اینجا ایرادی نمی بینم
البته اینو بگم که تا الان دوبار همچین مشکلی واسم پیش اومده ولی اون تو بازه رایگان بوده بر فرض ساعت 6تا7 صبح هر چی دان شده رو از ترافیک اصلی کم کرده که بعد از پیگیری با پشتیبانی دوباره حجم رو اضافه کردن
اون 889 مگ رو کم کرده که باقی مانده شده 9348 ! اون 9348 باقی مانده تا آخرین قعطیه که ساعت 1:38 بوده . خیلی چیز پیچیده ای نیست !![]()
از ساعت چند دانلود شروع کردی و در چه ساعتی خاتمه دادی؟
آره درسته من الان دقت کردم دیدم اشتباه میکنم
انقدر این جدول رو شلوغش کردن آدم قاطی میکنه
در واقع اون 1277 مگ که از ایشون کم شده اگه تو بازه رایگان بوده باشه باید برگردونده بشه
من 7-8 ماهی میشه که اینترنت پارس رو دارم، اوایل شبا حدود 10-8 گیگ دانلود میکردمولی خب هرشب دانلود نمیگذاشتم ولی از حدود 2 ماه پیش به زور دانلودم به 2 گیگ میرسه
یکی از دوستام میگفت شرکت شاتل مشترکینی که زیاد دانلود شبانه دارن رو میزاره تو لیست سیاه و سرعت دانلودشون رو تو ساعات رایگان کم میکنه
میخواستم بدونم این واقعیت داره؟ وآیا پارس هم همچین کاری رو میکنه؟؟![]()
شما ساختار شبکهات چیه؟ یه مودم وایفای داری که کامپیوتر و دستگاههای وایرلست مستقیم بهش وصل میشن؟ یعنی مدل سادهای که اکثراً تو منزل استفاده میکنن؟ اگه این جوریه مودمت باید قابلیت این کار رو داشته باشه و شما از داخل کامپیوتر نمیتونی وایفای رو کنترل کنی. اگه با این ساختار بخوای این کار رو بکنی باید برای هر سیستم یا دستگاهی که وصله یه برنامه جداگانه کنترل ترافیک روی خودش نصب کنی.
بله در مورد شاتل درسته شما یه سر به تایپک شاتل تو همین انجمن بزنی متوجه میشی
اما پارس نه یه همچین قانونی نداره و با دانلود زیاد محدود نمیشی ولی یه مدته واسه بعضیا دیگه مثل گذشته نیست و مشکلاتی دارن
سلام دوستان من با امتیازی که داشتم 1گیگ خریدم الان کد هدیه وارد میکنم میگه صحیح نیست چه باید کرد خواهش میکنم راهنمای کنید
درود
عزیز اینا کلا سیستمشون مشکل داره میگه کد صحیح نیست اما اضافه میکنه
شما از منوهای سمت چپ قسمت مدیریت سرویس رو چک کن به احتمال زیاد اضافه شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)