میتونی به تاخیر بندازی ولی یادت باشه که فقط یکبار اجازه تاخیر وجود داره ... پس حداکثر استفاده رو از قرصتت بکن
میتونی به تاخیر بندازی ولی یادت باشه که فقط یکبار اجازه تاخیر وجود داره ... پس حداکثر استفاده رو از قرصتت بکن
سلام.
من تقریبا 5 از گرفتن کارت فعال بسیجم میگذره
به نظرتون چه تاثیری توی کسر ماه های خدمت سربازی داره ؟
در مورد پادگان خضرایی دوستان اگه اطلاع دارند راهنمایی کنند
جهنم یاهتله![]()
Last edited by hey26999; 07-06-2016 at 15:46.
دوستان كسى اطلاع داره برگه ى كد اومده پليس +10 يا نه ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
گفتنذ 20 به بعد
سلام
من خضرایی بودم ارتش نیروی هوایی قسمت ارشد و دکترا
به نظرم راحت بودش غمت نباشه تنها چیزی که توی هر لحظه باید یادت باشه به طور همزمان این دو ماه تموم میشه و این دو ماه اگر امریه نیستی بهتر از پادگانت هستش قطعا آخرا دلت تنگ میشه برای رفیقات
سلام ممنون از پاسختون.
راستش امریه نیستم. دقیق هم نمیدونم اینجا افتادم یا حای دیگه . چون تماس گرفتم به من گفتند 01 یکی از آشنایان امروز کفت افتادی خضرایی .کدوم درست میگه نفهمیدم
![]()
سلام دوستان
قانون جامع ایثارگری چی شد؟ شورای نگهبان مگه فقط ده روز واسه بررسی وقت نداشت؟! خوب اگه رد کردن یا میخوان بیشتر بررسی کنن نباید به ملت اطلاع بدن که الافشون نباشن. به نظرتون من برم دنبال کسریام یا بازم منتظر بمونم؟
چون چهار پنج ماه دیگه با کسریام ان شاءالله خدمتم تمومه و اگه قراره معاف نشم سریع پیگیر کسریا بشم که الافی هم نداشته باشم چون شنیدم گرفتن کسری خیلی فرایند طولانی ای داره.
یه کاری هم که قانون صریح واسش وجود داره رو درست انجام نمیدن.![]()
ظاهرا درخواست مهلت ٢٠ روزه كرده و نهايتا اين هفته جواب ميدن شما صبر كنيد ضرر نداره
Sent from my iPhone using Tapatalk
من اگر 4 پنج ماه از خدمتم مانده بود و محل خدمتم جای بدی نبود دنبال معافیت از سربازی نمیرفتم و کارت پایان خدمت میگرفتم
مگر اینکه موقعیت شغلی وجود داشته باشه که اگر بمانه برای 4 پنج ماه دیگه دیگه نباشه یا محل خدمتم خیلی بهم سخت بگذره...
Last edited by milad_d993; 08-06-2016 at 09:20.
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)