از دوستان کسی ت ومنطقه پاسداران پارس آنلاین داره ؟
راضی هستین ؟
من نت مخابرات دارم دیگه نمیتونم تحمل کنم بس که آشغال هست
اگه شرکت خوبی تو این منطقه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
از دوستان کسی ت ومنطقه پاسداران پارس آنلاین داره ؟
راضی هستین ؟
من نت مخابرات دارم دیگه نمیتونم تحمل کنم بس که آشغال هست
اگه شرکت خوبی تو این منطقه میشناسید ممنون میشم معرفی کنید
اینو خیلی راحت میتونی پیگیری کنی. چون کاملا مشخصه که حجم رایگان رو ازت کم کرده . حجم غیر رایگانت توی اون مدت هم 50 مگه . حتی میتونی به 195 شکایت کنی
شکایت کردم امروز زنگ زده هیچ جوره زیر بار نمیرفت ولی گفت حجم رو اضافه میکنیم و اضافه هم کرد ولی میگفت من اشتباهی تو محاسبات نمیبینم!اینو خیلی راحت میتونی پیگیری کنی. چون کاملا مشخصه که حجم رایگان رو ازت کم کرده . حجم غیر رایگانت توی اون مدت هم 50 مگه . حتی میتونی به 195 شکایت کنی![]()
Last edited by Paimon; 11-08-2014 at 12:10.
کلا پارس آنلاین زیر بار هیچی نمیره همش میندازه تقصیر خود کاربر =))
پارس آنلاین محدودیت شبانه که نداره(منظورم اینه که از قانون مذخرففfair use policy که تبعیت نمیکنه)؟
دوستان من چند سال اينترنت نامحدود مخابرات داشتم اما الان به دلايلي نتونستم از مخابرات اينترنت بگيرم.
مي خوام بدونم آيا شما پيشنهاد مي ديد كه از سرويس هاي پارس آنلاين استفاده كنم(دانلود شبانه هم داره)؟ با توجه به اين كه در حالت عادي من ماهي حدود 40 گيگ و گاهي اوقات تا 80 گيگ هم مصرف ماهيانه دارم.
بعد تو سرويس هايي كه از شركت هاي ديگه گرفته ميشه مثل همين پارس آنلاين، آيا مثل مخابرات احتياج به اين داره كه اسم خط تلفن و صاحب خونه يكي باشه و اين داستان ها؟
پارس انلاسن محدودیت نداره
ولی کاملا به شهر و منطقه ای که زندگی میکنید بستگی داره
شهر های شلوغ اکثرا خوب نبوده
البته شانستون هم خیلی مهمه
یکی مثل من سرعتم شبا 500 به بالاست یکی رو یه مگ قفله کسایی هم هستن که به 100 نمیرسن
اون هم بستگی به نمایندگی داره
من یه نماییندگی رفتم خیلی گیر بود برا همه چی
یکی دیگه رفتم نه مدرکی از صاحب خط گرفت نه حتی کارت دانشجویی برا سرعت بالا
گفتم که این گزارش ریز مصرفش خیلی احمقانه است و اشتباه هم توش زیاده. ولی نکته جالب اینه که تو همین عکس ردیف دوم و سوم عیناً یکی هستند. به همین خاطره که میگم این گزارش اصلاً قابل اعتماد نیست.
ساعت خاموش و روشن شدن مودم تو ردیف اول رو زده 09:38. یعنی بین 07:00 تا این ساعت سیستم روشن بوده؟ ممکنه تو این ساعت این 939 مگابایتی که کم شده از ترافیکت مصرف شده باشه.
به هر حال، شما مجدد از همون کنترل پنل بخش «مدیریت سرویس> درخواستها » درخواست محاسبه مجدد ترافیک تو اون بازه زمانی رو بده. اگه گردن نگرفتن، شاید مجبور بشی با همین عکس تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شکایت کنی.
دوستان سوالات قبليم كه نقل قول كردم همچنان باقيه. ضمنا مثلا سرويس POL-512-10G كه سرعتش 512 هستش و 10 گيگ ترافيك داره آيا ارزش گرفتن (جايگزيني با نا محدود مخابرات) رو داره؟
ضمنا آيا مودمي كه براي مخابرات داشتم به پارس آنلاين هم مي خوره؟
نرم افزاری نیست که بشه باهاش سرعت رو محدود کرد روی کامپیوتر و وا فای ؟؟ مثلا همین روز کلا سرعت رو محدود کنه و شب سرعت رو باز کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)