دوستان پس چرا هديه دو گيگ ندادن!
از ساعت 12 به بعد بايد اضافه ميشد اما نشده! دوستان چطور؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان پس چرا هديه دو گيگ ندادن!
از ساعت 12 به بعد بايد اضافه ميشد اما نشده! دوستان چطور؟
من eco 512 دارم روز ها تا 250k دانلود دارم شب ها تا 6-7 kواقعا نماد یک دزد پر رو هستن.
دوست عزیز این جمعی که شما زدی که خیلی کمتر میشه 52900 تومن هزینه چیه سرویس چی
شما مطمعآ میتونی منو توجیح کنی آخه من بار اولم هست که گرفتم و زیاد نمیدونم یعنی چی
کلآ برای من 120000 هزارتومن شده
منتها نمیدونم 6 گیگ اصافه یعنی چی من گفتم اشتراک 6 ماهه میخوام و ایشون گفتن 52000 تومن میشه رفتم تو سایتشون دیدم که اشتراک 6 ماهه با 10 گیگ میشه 52900 تومن
منتها من می خواستم که 6 گیگ بیشتر بهم نده که بشه همون31000 تومن برای 6 ماه چون من دانلود ندارم بیشتر برای وب گردی و فیسبوک میخوام که فکر نکنم این همه گیگ لازم باشه لطفآ راهنمایی کنید بیشتر متوجه بشم چی به چیه
Last edited by morteza.1975; 17-12-2011 at 02:48.
دوستان ببخشید می دونم اینجا جاش نیست ولی من 15 دی سرویسم تموم میشه و برای اولین آخرین باری بود که با شاتل قرار داد میبندم.من زنگ زدن به داتک،پارس آنلاین،لایزر هموشون پرت خالی داشتن می خوام نظر شما رو بین این 3 تا بدونم البته من قبل اینکه شاتل بگیرم میخواستم لایزر بگیرم ولی اون موقعه سرویس ارائه نمی دادن به مرکز مخابراتی ما و داتک پارس آنلاینم پورت خالی نداشت به نوعی من مجبور بودم شاتل بگیرم.حالا میخوام نظر شما رو بین این 3 تا بدونم؟؟ببخشید اگه بازم جاش نیست چاره ی دیگه ای نداشتم. مرسی.
من این روش دو ساعت دانلود کن یه ساعت نکن بعد دوساعت بکن رو کردم ولی باز محدود شدم
بچه ها اون یارو مدیره که این حرفو زده بوده فقط میخواسته طرفو سرکار بذاره... دهنش آسفالت....
سلام
داداش عجله نکن اگر بخوان بهت بدن فردا میدن البته اگر بخوان بدن. اگر فردا ندادند باهاشون تماس بگیر
هنوز برای خود من هم اعمال نشده![]()
ممنون از لطف دوستان
اشتباه بصری بود
اون 2 ه کنار 6 و ندیدم
بازم ممنون
این آقای جوادی عزیز خودش کجاست؟
دوستانی که تجربه دارن لطفا" بگن که آیا محدودیت شاتل دو مرحلیه؟ چونکه محدودیت از ساعت 1 تا 3 اعمال میشه و از ساعت 3 تا 8 سرعت نرمال میشه. آیا اگه از ساعت 3 تا 8 دانلود انجام بشه بعد از یه مدت 3 تا 8 هم شامل محدودیت میشه یا نه؟
با تشکر
بچه ها این شکایت نامه چجوری اگر توش اسم هم می ذارید یادتون نره منم توش باشم ها .......
دیروز پدر پشتیبانی رو در آوردم انقدر زنگ زدم به این سایت شاتل هم ایمیل زدم گفتن تا 24 ساعت جواب می دن خبرتون می کنم جواب چی شنیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 95 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 95 مهمان)