اول تیر 1395
اول تیر 1395
الآن چهارپنج روزه که کدها توی نظام وظیفه مشخص شده. یا حضوری برو بپرس یا زنگ بزن 096480 و عدد 4 رو بزن و از اپراتور بپرس که کجا افتادی.
سلام دوستان من اول تیر اعزامم از تهران افتادم 01 ارتش ولی من قرار بود بیفتم سپاه امروز رفتم سپاه دژبان گفت هنوز اسامی ارسال نشده .راست میگه؟ میشه کد آموزشی تغییر کنه ؟اگر قرار هست تغییر کنه تا کی معلوم میشه؟
رشته و مدرکتون چی هست؟
کارشناسی مدیریت بازرگانی . در ضمن من تمام مدارک و برگه تکمیلی را تحویل دادم.
از یکی از بچه های شهر خودمون شنیدم با وجود دوره تکمیلی باید دو ماه آموزشی رو کامل برسید حتی اگه پذیرش سپاه بشید
همچین چیزی صحت داره؟
پرسیدید تا حالا؟
بچه های اعزامی اول اردیبهشت 20 روز رفتن آموزشی تو سپاه با وجود دوره تکمیلی اما برای 1 تیر چی؟
Last edited by behzadps; 05-06-2016 at 20:02.
من سال 91 که تکمیلی گرفتم تمام هم دوره ای های من آموزشی نرفتن ولی بچه هایی که الان تو حوزه سرباز بودن میگن ده الی بیست روز نگه میدارن . اگر هم نیاز شدید داشته باشن سریع معرفی به یگان راستی سوال من جوابش چی شد؟
فکر نمیکنم تو کل ایران از 01 بهتر داشته باشیم، تازه خوردین به ماه رمضون که باعث میشه بسیار راحت تر بگیرن بهتون
سلام.بله اگر درخواستتون مورد پذیرش واقع بشه چند روز مونده به اعزام تغییر میکنه ولی باز هم پیگیر باشید.
دوستانی که میخوان تعجیل بزنن برای 4/1 امروز که رفته بودم پلیس +10 تعجیل برای 4/1 باز شده بود
هم اکنون 18 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 18 مهمان)