پنجشنبه جمعه تعطیله
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
پنجشنبه جمعه تعطیله
Sent from my Lenovo TAB 2 A10-70L using Tapatalk
نبر یهو دیدی گم شد
سلام دوست عزیز!
تا جایی که می دونم اگر کسی مشمول شده باشه و غیبت هم داشته باشه تا پایان خدمت مجاز به ادامه تحصیل در هیچ مقطعی نیست!
درسایه دبیرستان و پیش دانشگاهی رو میتونی به صورت غیر حضوری پاس کنی ولی برای دانشگاه باید بری سربازی
برای غیر حضوری هم برو یه دبیرستان بزرگسال تو شهرتون راهنماییت میکنن
سلام
دوستان همونطور که گفتم من دوره 45 روزه رو دارم و الان آموزشی آیت الله خاتمی یزد اقتادم
سوالم اینجاس که الان دقیقا مارو چند روز نگه میدارن ؟؟ چون بعضی از دوستان گفتن 12 ساعت اونجا نگهمون میدارن و بعضی دیگه از دوستان گفتن 15 روز باید باشیم اونجا !!!!
الان دقیقا از کجا مدت دوره مشخص میشه ؟؟؟؟؟
ممنون
سلام دوستان عزیز برای کسری خدمت بسیجی فعال ،در حین خدمتم سابقه فعال حساب میشه؟یا فقط تا تاریخ اعزام
الان به ازای هر سال فک کنم 45 روزه درسته؟
هرسال ٣٠ روز هست
اگر حكم مسعوليت داشته باشهي ٤٥ روز
تا روز اعزام حساب ميشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام
خوبی
مرسی که جواب دادی
ببخشید الان من سربازی نرفتم کلا گیر نمیدن؟ آخه دوستم " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " "گفت که کلا کسانی که مشولن و قصد ادامه تحصیل دارند نمیتوانند"
کلا منظورم اینه که مشکلی نداره دیگه
الان اگه به صورت غیر حضوری بخوام امتحان بدم باید چقد به هر درس پول بدم؟
رشته تحصیلی من ریاضی فیزیک بود میشه با روش غیر حضوری رشتم رو تغییر بدم؟
بر فرض مثال من پیش دانشگاهی رو هم به صورت غیر حضوری تکمیل کردم فرق من با کسایی که به صورت مدارس دولتی قبول میشن چیه؟
من شناسنامم هم عکس دار نیست اگه بخوام به صورت غیر حضوری شرکت کنم به شناسنامم که گیر نمیدن؟
اگه مثلا من روزی 10 ساعت وقت بزارم و از کتاب های گاج یا ... استفاده کنم درصد قبولیم چقدره
خواهش میکنم منو راهنمایی کن
لطفا منو راهنمایی کنید
حداكثرش چقدر كسرى ميدن
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)