آقا جریان این vps چیه که سرعتش اینقدر بالاست؟
مثلا تو یه سایتی دیدم که طرف سرعت 9مگابایت بودیکی دیگه هم 250مگابایت!!!!!!!!
![]()
آقا جریان این vps چیه که سرعتش اینقدر بالاست؟
مثلا تو یه سایتی دیدم که طرف سرعت 9مگابایت بودیکی دیگه هم 250مگابایت!!!!!!!!
![]()
خوب دوست عزیز من شکایت کنم چی بگم ؟ اینترنت من که مشکل نداره فقط سرور فرق داره ! قبلا برای ساعت رایگان شکایت کردم درست شد
دوست عزیز. سیستم گزارش مصرف کنترل پنل پارسآنلاین یکی از مزخرفترینها در نوع خودشه. این دفعه که گذشته، ولی اگه میخواید از مصرف اینترنتتون لاگ داشته باشید، بهتون پیشنهاد میکنم یه نرمافزاری مثل DU Meter (باید نسخه کرک شدهاش رو گیر بیارید.) یا NetWorx که مجانی هست روی سیستمتون نصب کنید.
البته، اینم بگم، من که خیلی وقته از این نرمافزارها استفاده میکنم، حتی قبل از اومدن به پارسآنلاین ندیدم که این شرکتایی که من ازشون سرویس گرفتم، دزدی حجم بکنن. به نظرم خیلی هم احمقانه است براشون که بخوان این کار رو انجام بدن. مشکل ممکنه از جای دیگهای باشه.
در مورد پارسآنلاین باید بگم که اون مانده حجم سرویس که تو صفحه اول پروفایل میزنه برای من همیشه درست بوده و تقریباً با تفاوت خیلی کمی با چیزی که خودم محاسبه میکنم جور درمیآد. اما گزارش ریز مصرفشون همیشه مشکل داره.
فتوشاپ کجا بود... آدرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس یا فتوشاپه یا اشتباه محاسباتی اسپیدتست. اصلاً وقتی شما سرعت دانلودت برسه به 134.5 مگابیت، باید از تکنولوژی VDSL2+ اونم تو فاصله کمتر از 150 تا 200 متری از مرکز مخابرات به اینترنت وصل باشی که فعلاً تو ایران هیچ شرکت این سرویس رو ارائه نمیده. اون سرعت آپلودش فقط 0.58 مگابیته. از اون طرف هم با این سرعت تخیلی وضعیتش فقط از 78% کسایی که از ایران تست گذاشتن بهتره. قاعدتاً با این سرعت باید وضعیتش حداقل از 90% کسایی که از ایران تست گرفتن بهتر میبود.
فکر کنم اون Information Technology هم مربوط به خود مخابرات باشه.
گفتم که. موضوع «مغایرت در مشخصات سرویس ارائه شده با سرویس فروخته شده» است. یعنی شما سرویس پارسآنلاین گرفتین بعد به شما سرویس شهراد که یه شرکت مستقل دیگهاست میدن. شهراد هم کلاً عملکرد خوبی نداره.
به هر حال اگه کیفیت سرویسی که میگیری تو عصرها با اون چیزی که بقیه ساعتها میگیری فرق چندانی نداره، خیلی مهم نیست. ولی اگه تفاوت قابل ملاحظهای داره، به نظرم حق داری شکایت کنی.
VPS یعنی سرور اختصاصی مجازی. یعنی شما روی دیتاسنترهای یه ISP بهت یه سرور میدن که میتونی ازش برای هاستینگ سایت یا میزبانی فایل و این جور چیزا استفاده کنی. چون اینا به اینترنتهای خیلی پرسرعت وصلن، وقتی از داخل اون تست بگیری سرعت رو خیلی بالا نشون میده و طبیعی هم هست.
سلام من از مخابرات اینترنت دارم 1مگ نامحدود که سرعت دانلودم 120 هست اکثرا.اما بدلیل پینگ بالا میخوام از پارس آنلاین سرویس 256 نامحدود بگیرم کمترین و بیشترین سرعت دانلودش چقدر هست .میگن که share نیست و آی پی Dynamic هست.اکثر شرکتها آی پی valid هستن.اگه ممکنه راهنمایی کنید در ضمن یه سرویس دارن که پینگو کمتر میکنه اونطور که در سایتش خواندم.
پارس انلاین دیگه پارس انلاین سابق نیست!!
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
سلام
تکلیف خط pcm چیه ؟
میشه نت گرفت براش ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)