در سالگرد 9 سالگی شاتل اتفاق افتاد:
بله داداش
این آرزوی شاتل بود که جوری مشترک رو کنترل کنه که دانلود نکنه ولی وبگردیش فعال باشه و نشه ثابتش کرد که محدودیت دانلود داره.
اسپید تست رو هم سر کار گذاشتند
البته اگر بازم ادامه داشته باشه و موقتی نباشه![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
در سالگرد 9 سالگی شاتل اتفاق افتاد:
بله داداش
این آرزوی شاتل بود که جوری مشترک رو کنترل کنه که دانلود نکنه ولی وبگردیش فعال باشه و نشه ثابتش کرد که محدودیت دانلود داره.
اسپید تست رو هم سر کار گذاشتند
البته اگر بازم ادامه داشته باشه و موقتی نباشه![]()
سلام
اینطوری که خیلی وقت گیره .
ظاهرا برنامه جديدشون
وارد ساعت رايگان شديم
سرعت 2 مگ سرعت دانلود از بهترين سروي كه ميشناسم زير 10 كيلوبايت
اين يعني آخر كار ما با شاتل
يعني اون 2 شب آزاد هم ماليده
100% درسته
یکی از دوستان توی چند صفحه قبل گفته بود که یه نرم افزاری جدیدا شاتل خریده و......
البته شاید هم از برکات نمایشگاه الکامپ تهران باشه![]()
این هم یه تست جدید برای امشب که دیگه 100٪ مطمئن شدم که شاتل دانلود رو فیلتر کرده= فقط وبگردی آزاده
با هر سروری و از هر سایتی حتی مدیافایر و ماکروسافت و .... سرعت دانلود بین 5 تا 8 کیلو بایت نوسان میکنه و بالاتر نمیره
اما اسپید تست سرعت رو 2 مگ نشون میده![]()
ولی من توپ توپ بودم بعد از 2ماه دیشب یه نفس راحت کشیدم ........
بچه ها شما مگه سرویس تون چیه ؟ من اکو128 شماها چی هستید که اینطوری شده ؟
ولی بخاطر اتفاقی که برای شما عزیزان افتاده ناراحتم پشتیبانی زنگ نزدید ؟؟؟
من که دیشب با خیال راحت خواب بودم کامپیوتر خودش روشن میشه و با یک ترفند خاص 3 گیگ دانلود کردم
.
.
.
.
.
ترفند خاص هم اینه . . . . . . . .. . . . .. . . . . . . . من از یک شرکت دیگه اینترنت دارم
اینجوری 100 درصد هم درست کار نمیکنه نرم افزارشون.
بعضی مواقع دانلود و وبگردی رو تشخیص نمیده و شما با سرعت بالا می تونی تو زمانی که این نرم افزار فعال هست هم دانلود کنی.
یادش بخیر کلی با کلنجار رفتم تا این نرم افزار رو دور بزنم موقعی که آرت داشتم. الان دیگه ارزش نداره.
سلام بر دوستان عزیز
امروز سرویس جدیدم از عصر تلکام وصل شد، فعلا سرویس 512 گرفتم. اینم یک تست:
واقعا از دست شاتل راحت شدم (و البته اونا هم از من). البته هنوز شبانه اش رو امتحان نکردم اما سرعت دانلود و باز کردن صفحه فعلا عالیه.
اره منم همین طور راحت خوایبده بودم و همه لینک ها هم دانلود شدواقعا این روز ها که چه خوش میگذره
![]()
هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)