هیچ کدوم بزار ریز بیاد چک کننوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
هیچ کدوم بزار ریز بیاد چک کننوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
بچهها من مشب از ايزانسل به 0915 اس ام اس زدم با کمال تعجب ديدم داره اس ام اسي 80 تومن ازم کم ميکنه!!!!!!!!!!من موندم چي بگم آخه؟!؟![]()
بابا اينا مشکل دارن من طرحم فعاله بايد اس ام اسي 8 تومن کم شه يه صفر اصافه زدن....تازه چرا ديگه اصلا دليوري نمياد برام؟حالا به ايرانسل يا خطهاي ديگه دليوري نمياد !! همه اين بلاها امشب يهو اومد سرم
![]()
عزیزم اینو به منم گفته بودی ولی ریز رو از کجا باید گرفت؟؟؟
3 هفته هست درخواست میدم ولی کنترل حساب اینترنتی منو فعال نمیکنن!
من فقط 4 تا اس ام اس فرستادم 912 همین... الان که چک کردم شده 45 هزارو 700 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! تا 3 روز پیش 42 تومن بود
من حساب کردم تا الان باید 12 تومن باشه نه 45 تومن...
ای تف به این شانس...
من باید چی کار کنم؟؟؟ اینجوری پیش بره باید هر چی دارم بفروشم که پول قبضو بدم
اونایی که داره واستون مدام تخفیف میده بابا خیلی خوش شانسین به خدا
خدا رو شکر یه نفر پیدا شد مثل من مشکل داشته باشه...
عزیز جان بازم خوبه واسه شما دونه ای 80 تومن حساب کرده...
واسه من اینجور که معلومه 4 تا اس ام اس رو 800 حساب کرده یعنی 3200 تومن...
من نمیدونم چرا اینطوری میکنه...
گند زده با این حساباش...
شما هم 100% الان شهری هستی که تازه وصل شده...
درسته؟؟؟
دوستان یه کمی صبر کنین ریز مکالماتتون بیاد.....
اونوقت متوجه میشین مشکل از کجاست؟؟؟؟؟
بهترین راه اینه که زنگ بزنی به 130 ویا ایمیل بزنی به -cs@mtnirancell.ir راحت تر برات فعال میکننعزیزم اینو به منم گفته بودی ولی ریز رو از کجا باید گرفت؟؟؟
3 هفته هست درخواست میدم ولی کنترل حساب اینترنتی منو فعال نمیکنن!
من خودمم از طریق ایمیل برام فعال کردن
اون دوستمون هم که براش sms 80 تومان حساب میشد هم میتونن فعلا از طریق 130 یا ایمیل مشکلشون رو دنبال کنن ببینن چرا اینطوری شده
(ببینم نکنه هر اس ام اسی داره براتون 80 ریال حساب میکنه نه 80 تومان!!! یه بار دیگه با دقت نگاه بنداز ببین چطوریه اگه دیدی واقعا 80 تومنه زنگ بزن)
Last edited by mehdi_vsgh; 23-06-2007 at 08:05.
کوچیکم تایپ کنی میتونی جوابتو بگیری![]()
تو مناطق تحت پوشش خیلی قسنت ها از جمله تهران به روز شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]![]()
پس چرا از تهران كه برام ميزنن ميگن اعتبارشون كم ميشه تا حالا سه نفر اينو گفتن منم ايرانسل دارم اما تو مشهد
هيچ طرح تابستوني - زمستوني - بهاره - پاييزه نه من دارم نه اونا
خوب اگه طرح را انتخاب کنی برات مجانی یموفته
پس چرا از تهران كه برام ميزنن ميگن اعتبارشون كم ميشه تا حالا سه نفر اينو گفتن منم ايرانسل دارم اما تو مشهد
هيچ طرح تابستوني - زمستوني - بهاره - پاييزه نه من دارم نه اونا
ولی اگه انتخاب نکنی باید پول بدی
آقا توحيد دستت طلا
خوش اومدي
با 130 تماس گرفتم و بعد از كلي سوال و جواب گفت شمارتونو براي كنترل حساب اينتذنتي تو ليست قرار ميدم كه حداكثر تا 24 ساعت ديگه براتون مياد
5 دقيقه نشد كه مسيج از طرف ايرانسل اومد و شماره رمزو برام ارسال كرد مام رفتيم تو سايتو قشنگ تونستيم وارد بشيم رمزمم تغيير دادم كه يادم نره چون رمزش سخت بود و چكشم كردم
ولي كار زياد خاصي براي اعتباريا انجام نميده چون صورت ريز مكالماتش براي اعتباريا نوشته فعلا موجود نيست
بقيه چيزاشم چك كردم بدك نيس
ما هم به جمع Ecare اضافه شديم
امروز دوباره براي سومين بار از اعتبارم الکي کم شد ! واقعا من نمي دونم اين کم شدن ها هدفمندن يا اتفاقي ؟ آخه چه جوري ميشه سيستم هايي که از خارج اومدن اينقدر اشتباه کنن ....؟؟؟ دوباره امروز من 35 kb استفاده کردم و به جاي 35 تومن 190 تومن از اعتبارم کم شد ! منم واقعا ديگه عصباني شدم و زنگ زدم به 140 و اول طرف مي خواست بهم ياد بده که چه جوري بايد حساب کنم که وقتي فهميد نه قضيه حاد تر از اينه اعتراف کرد سر خودشم بلا اومده و شمارم و گرفت...اما چه سود که معلومه هيچ اثري نمي دن ...تا اينجا داشته باشين 600 تومن ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)