خیر دوست عزیز.
البته استفاده از ترینر نیست بلکه بخاطر استفاده از چیت کد Riot هست.
خیر دوست عزیز.
البته استفاده از ترینر نیست بلکه بخاطر استفاده از چیت کد Riot هست.
خیلی ممنون دوست گلم...دستت طلاموفق باشی...
سيوتو بذار من برات برم گلكم.من تو اون قسمتی که خواننده پاپ خودش رو پرت میکنه پایین گیر کردم
اصلا فرصت کاری برام نمیده
همین که میبینم یه وانت اومده اون طرف ایستاده خودش رو پرت میکنه پایین
از اون آقایانی که این جا رد کردن ما رو هم راهنمایی کنند
دوست عزیز اگه زحمتی نباشه میخواستم بدونم اون کارت گرافیکی که میگی چنده. 128 یا 256 یا چنده؟عزیزم کارت گرافیکت خیلی پایینه .
اگه یه کارت رافیک Geforce MX 4000 داشته باشی میتونی راحت بازی کنی .
در ضمن میشه با 128 بازی کرد؟؟؟
اون کارت گرافیک الآن 10 - 15 تومنه !دوست عزیز اگه زحمتی نباشه میخواستم بدونم اون کارت گرافیکی که میگی چنده. 128 یا 256 یا چنده؟
در ضمن میشه با 128 بازی کرد؟؟؟
ولی اگه یه کارت گرافیک میخوای که خوب کار کنه بالای 100 تومنه .
به نظر من اینجا مشاوره کنی بهتره :
اول سیستمت رو بگو بعد تا قیمتی که میخوای .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من تو مرحله مسابقات بالانس ماشين بر طبق فلشهاي جهتي انجام ميدم نميدونم چرا همش بد امتياز ميده .دگمه هاشم مكه همون num0.2.8.46. اينا نيستند
عزیز این مرحله و مراحلی که با دوست دخترت میری که برقصی یه قلق خاصی دارن ... باید کشفش کنی ...من تو مرحله مسابقات بالانس ماشين بر طبق فلشهاي جهتي انجام ميدم نميدونم چرا همش بد امتياز ميده .دگمه هاشم مكه همون num0.2.8.46. اينا نيستند
مثلا من همیشه قبل از این که علامت توی دایره قرار بگیره اون جهت رو میزدم و می تونستم امتیاز بگیرم و اینکه توجه کن پشت سرهم زدن علامت ها خیلی مهمه ، یعنی وقفه نداشته باشه ، سریع و پشت سر هم . اگر نتونستی ، سیوتو بزار یکی از رفقا برات رد کنه ما خودمون بازی رو نداریم . شرمنده .![]()
یک ساعت داریم میگیم اون مرحله به خاطر استفاده از چیت کد خراب شده حالا هی شما بگو سیو بده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)