na man gooshim meno farsi dare
zabane farsiam roosh hast
barnamehaye word va pdf ham roosh nasbe
ama vaghti file haye farsi baz mikone hameye horoof az ham jodast va az chap be rast
internetesham to sitaye farsi injourie
na man gooshim meno farsi dare
zabane farsiam roosh hast
barnamehaye word va pdf ham roosh nasbe
ama vaghti file haye farsi baz mikone hameye horoof az ham jodast va az chap be rast
internetesham to sitaye farsi injourie
muhama جان اسم نرم افزار باز كردن پي دي اف (جاوا) چيه؟
mishe vase k800 ham mese nokia keyboardesho ghofl kard ke password bezari? kasi dg natoone fozooli kone.
locker o phone lock na ha
mersi
muhama جان ممنونم كه به سوالم جواب دادي موندم چه جوري جبران كنم
خودم گير آوردم از تازه كارا واسه ما چراغ روشن نميشه تا حالاش كه نشده ديگه بعد اينو بايد ببينيم كسي خواست من در خدمتم يا علي
كسي تا حالا ديده گوشي k800 به وبكم تبديل بشه؟ اگه ديده و ميدونه چه جوري راهنمايي كنه
mobile pdf hast ke man azdownload kardamکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من گفتم ويروسي برا گوشيهاي جاوا نوشته نشده حالا اين دليل نميشه كه ويروس وجود نداشته باشه
شايد انواع ويروس وجود داشته باشه ولي در كاركرد گوشي تاثيري نخواهند داشت
پس در نتيجه نيازي به آنتي ويروس وجود نداره
چون اين سري از گوشيهاي سوني اريكسون ورد و پي دي اف نيمتونند باز كنند برنامه هاي هم كه وجود دارند كارايي پاييني دارند و اگه نصب بشند قادر به نمايش صحيح فونتهاي فارسي نميباشند تازه انگلسيس را هم بزور باز ميكنند مثلا بايد فايل pdf سايزش كم باشه تا بتونه باز كنه
پس در نتيجه اين مشكل مربوط به گوشي شما نيست يه مشكي كلي هست
همانطور كه در بالا گفتم كارائي چنداني ندارند خواستي بزارم
اره و با پچ
اما اول اسم گوشي و ورژن فريمور را بگو تا ببينم وجود داره يا نه
در ضمن لطف كن و فارسي تايپ كن
Last edited by golmohammadi; 17-05-2008 at 14:59.
گل محمدي جان تو تا حالا از گوشي k800 به عنوان وبكم استفاده كردي اصلا چنين چيزي امكان داره يا نه؟
من اپليكيشن PDF Viewer محصول ir-tci رو واسه گوشيم دانلود كردم اماايلهاي PDf رو كه متن فارسي هستند نمياره اشكال از نرم افزاره يا گوشي من فونتش رو ساپورت نميكه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)