دوستان چطور ميتونم تو utorrent محلي كه فايلها (فيلم و...) رو ذخيره ميكنه تغيير بدم؟؟ الان همش ميره تو درايو c
ممنون
دوستان چطور ميتونم تو utorrent محلي كه فايلها (فيلم و...) رو ذخيره ميكنه تغيير بدم؟؟ الان همش ميره تو درايو c
ممنون
1-رایت کلیلک رو تورنت مورد نظر
Advanced > Set Download Location-2
در ضمن وقتی که میخایین تورنت جدیدی اضافه کنین یه صفحه باز میشه که میتونین اونجا محل سیو رو مشخص کنین.
اگر این صفحه نمیاد میتونین مطابق عکس زیر فعالش کنین.گزینه ای که با فلش مشخص کردم باید تیک داشته باشه.
سلام دوستان
گاهی وقتا میشه که سرعت تورنت پایینه.
ولی با اضافه کردن تارکر جدید به فایل سرعت خوب میشه.
حالا مسله اینجاست که تارکر جدید رو چطور باید بنویسیم؟؟؟
بعضی ها اخرشون یه اسم اکونت دارن و بعضی تارکر ها ندارند.
از دوستان میخوام بپرسم اگر اسم اکونت رو نزنیم تارکر کار نمیکنه؟
تارکر رو چطور باید بزنیم؟؟؟
اینم عکسش:
دوستان توی عکس بالا هر دو تارکر هستند.کدوم نوع رو باید وارد کنیم؟
و اگر نوع دیگر رو وارد کنیم چی میشه ؟
سلام!
میشه یکم راجب تورنت توضیح بدید که چه مزایا و معایبی داره؟؟؟
آخه تو پست اول همش تعریف کرده!! پس چرا خیلی ها از تورنت فرار میکنن؟؟؟![]()
شنیدن کی بود مانند دیدن.بهتره خودت امتحان کنی.
یکی از معایب اصلیش هم اینه که سرعتش نسبت به دانلود با لینک مستقیم قدری پایین تره و مجبوری هر چی دانلود کردی آپلود هم بکنی.
من تعجب ميكنم سيستم من اپلود نميكنه.
فقط دانلود داره.
اثلا چيزي رو محدود نكردم.
اقا من چيكار كنم كه واسشون بفرستم كه بن نشم ؟ وقتي بن ميشم نشونياش چيه كه بدونم بن شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
حتما آپلود داری ولی کمه.
در ضمن اگه سیدهای دیگه قدرتمند و پر سرعت باشن و به شما نیازی نباشه آپلودتون خیلی کم میشه.
وقتي بن ميشم نشونياش چيه كه بدونم بن شدم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عزيزان جواب بديد!
Last edited by imanparsa; 30-01-2011 at 07:32.
سمت چپی ها سایت هستن که باید بری توشون و در انجا دونبال ترکره ای ان سایت بگردی.
سمت راستی ها ترکر هستن
ترکر ها معمولا با شماره پورت و این کلمه annonce و یا تیتر tracker قبل از نام سایت قابل تشخیص هستن.
نشونه هاش در بخش ترکر می نویسه که ترکر اجازه دسترسی به شما نمی ده ( ترکر های خصوصی اگر استفاده می کنی و ثبت نام نکرده باشی هم همین ارور رو میده )
یا در بخش گذارشات نرم افزار گزارش بلوک شدن شما توسط یک یوزر دیگر با مشخصاتش ثبت میشه.
میشه چندتا از این سایت ها که، لینک تورنت رو تبدیل به لینک مستقیم میکنن معرفی کنین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)