خیلی بد شده پینگ و سرعت تنها راهی که من تست کردم و تا حدودی جواب میگیرم خاموش روشن کردن مودمه بعضی وقت ها تا چند بار
یه زمانی سرعتم روی 5 مگ بود الان سرعت دانلودم بیشتر 3 مگ نمیشه و ثابت نیست اصلا از 300 کیلوبایت سرعت میده تا 3 مگ
خیلی بد شده پینگ و سرعت تنها راهی که من تست کردم و تا حدودی جواب میگیرم خاموش روشن کردن مودمه بعضی وقت ها تا چند بار
یه زمانی سرعتم روی 5 مگ بود الان سرعت دانلودم بیشتر 3 مگ نمیشه و ثابت نیست اصلا از 300 کیلوبایت سرعت میده تا 3 مگ
برای من زمانی هم که سرعت و پینگ خوبه خیلی کند پیج باز میکنه .چند تا dns پر سرعت هم زدم ولی هیچ تاثیری نداشت
من یه راه برای اونایی که مشکل پینگ دارن بلدم
بیشتر بخرید ازشون حمایتشون کنید سرپا بمونن شاید دلشون براتون سوخت اوکی کردن
- - - Updated - - -
خیالت تخت تو این دور و زمونه به کسی کمک کنی موقع تشکر کردن میاد یه پس گردنی بهت میزنه و میره .
با سلام شرکتی معرفی کنید که بهتر از مبین نت باشه آخه بدون اینترنت هم که نمیشه.
آقا بسته های طرح 360 مبین نت رو از کجا میشه دید؟
اینجور که متوجه شدم با بسته های معمولی متفاوت هست
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
باید وارد صفحه مشترکین خودت بشی تا بتونی ببینی. اما در کل تنها تفاوتش با بسته های معمولی که در سایت مبین نت هست در این است که در طرح های 360 حجم شبانه وجود ندارد و بسته یک ماهه 100 گیک روزانه و 1000 گیگ شبانه و همچنین بسته یک ماهه 100 گیگ روزانه و 10 گیگ شبانه سرعت بالا حذف شده است.
Last edited by dadadasa; 20-12-2019 at 14:44.
با سلام شرکتی معرفی کتید که بهتر از مبین نت باشه تا از شرش راحت بشیم.
با سلام شرکتی معرفی کتید که بهتر از مبین نت باشه تا از شرش راحت بشیم.
طرح 360هیچ شرکتی نداره
اما اگر دنبال ارزونتر هستی ایرانسل بهتر هست هم سرعت شبانش هم روزانه
ی راه دیگه هم هست
استفاده از طرح نامحدود ساعات 1تا 11صبح با سیم همراه اول و در ساعات های دیگه استفاده از ایرانسل یا همین مبین خسیس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)