اگر اینطور باشه میشه دستی فعال بودن هر دو رو چک کرد
این محیط zw101 با فرم ویر baicell هست
earfcn 43490 برای 3590 هست و 42330 برای 3474 . اگر هر کدوم از اینها رو به تنهایی بزاری و سیگنال داشته باشی یعنی هر دو تا فعاله
![]()
اگر اینطور باشه میشه دستی فعال بودن هر دو رو چک کرد
این محیط zw101 با فرم ویر baicell هست
earfcn 43490 برای 3590 هست و 42330 برای 3474 . اگر هر کدوم از اینها رو به تنهایی بزاری و سیگنال داشته باشی یعنی هر دو تا فعاله
![]()
بله درست فرمودید.
در صورتی که خودش دوباره قبلیارو فعال نکنه و به لیست اضافه نکرده باشه.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اینا رو من خودم دستی توی مودم ست کردم.. یه موقع اشتباه برداشت نکرده باشید به جای حالت full scale این رو فعال کردم
حالا که اینطوری میشه چک کنید ببینید باندی که در مشهد فعاله در تهرانم فعال هست یا خیر؟
من تهران نیستم... قمم و فقط 3590 فعاله
هفته گذشته هم مشهد بودم هم تهران
توی طبرسی دوم واقعا تی دی خوب بود .. مودم رو برای یکی از آشناها فعال کردم 5142
سلام داداش
ندا ميدادي در خدمت ميبوديم
اين ١٣٠ مگ هم مربوط به طبرسي
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
سلام
به نظر شما :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتره یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
یا
بهتره صبر کنیم این مودم سری جدیدش که معرفی کرده بیاد بگیریم؟
مودم سری جدید
شما گلی آقا جواد .. هم ترحیم بود هم زیارت .. ان شاء الله قسمت بشه یه بار دیگه تابستون مشهد میام.. یه جورایی ما هم مشهدیم .. خانواده اهل خراسانان.. سه تا باجناق خراسانی هم دارم .که یکیش مشهد ساکنه
دوستان من امروز یک فروند zw101 خریداری کردم و قرار شد نصبش رو هم خودم انجام بدم
۳۰ متر هم کابل cat5e از بازار خریدم که مودم رو برسونم پشت بوم و این طرفش رو هم وصل کنم به روتر.
منتهی داخل خونه که تست میکنم، با کابل ۳۰ متری یا همه چراغاش با هم ثابت روشن میمونه یا فقط چراغ راستی که مربوط به لن هست روشن میمونه و بقیه ( از جمله چراغ پاور)خاموش میشن
یه سرچی زدم ظاهرا روی ۳۰ متر ولتاز افت پیدا میکنه و مشکل میتونه از این باشه. میخواستم ببینم دوستان دیگه ای که خرید داشتن از این مودم به مشکل مشابهی برخوردند و اگر بله چطور حلشون کردند
پیشاپیش از همه کسایی که راهنمایی میکنن تشکر میکنم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)