تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 360 از 1547 اولاول ... 2603103503563573583593603613623633643704104608601360 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 15470

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوشبحالت مهدی جان من که سرم کلاه رفت با سرویس PTP شاتل

اینم کیفیت سیگنال

از دیروز وضعیت پینگ خوب شده. در حالت عادی پینگ شاتل قم زیر 200 نمیاد.

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

اینکه برای شما پهنای باند بیشتری در نظر می گیرن و یا سرعت شما بیشتر از سرعت قرار دادتون هست یه پروموشن هست و هیچ تعهدی برای شرکت نیست و راهی برای جذب مشترک بیشتر هست . همین الان هم سرعت و پهنای باند شما رو کاهش بدن شما نمی تونید اعتراض کنید پس دوستان رو به اشتباه نندازید.
    فعلا شرکت این پروموشن رو در جاهایی که می تونه ارائه می کنه ولی این حقی برای شما ایجاد نمی کنه.

در جواب اون دوستمون هم باید بگم با توجه به مطالبی که گفتم معمولا پهنای باند حداکثری(با توحه به کشش خط شما) و سرعتی بیشتر ( نه به اندازه پهنای باند در اختیارتون و با توجه به سرویس خریداری شده) از قرار دادی که دارین رو ارائه می دن.
    دوست عزیز من کسی رو به اشتباه ننداختم من شرایط رو کامل براشون توضیح دادم و اگه دقت کنی بهشون توصیه کردم که اول بپرسید بعد سرویس مد نظرتون رو بخرین،پروموشن اینا همش حرف مفته نمیتونن منت سر کسی بزارن که برات زیاد میبندیم هر چی بیشتر ببندن برا خودشون به همون اندازه سود داره چون حجم بیشتری مصرف میشه و در ضمن همه شرکتا الان چندین برابر سرعتی که قراداد بستن رو ارائه میدن (عاشق چشم و بروی منو شما نیستن فقط به فکر جیب خودشونن)پس هیچکدوم نمیتونن منت بزارن که ما برات بیشتر میبندیم و لطف میکنیم بهت اگه کم ببندن به شخصه میرم از یه شرکت دیگه نت میگیرم من مثل شما نیستم که هر چی رو به خوردم بدن با همون قانع بشم، خیلی سفت و سخت جلوشون وایمیستم و محکم حرفمو میگم و حقمو میگیرم اگه میبندن که هیچ نبندن خیلی راحت جمع آوری میکنم میرم یه شرکت دیگه
    Last edited by saeed_punisher2013; 01-03-2016 at 17:27.

3. این کاربر از saeed_punisher2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babak_gww's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام دوست من
    دقيقا به اندازه پهناي باند هست
    صبح بنده با ١.٨ مگابايت دانلود ميكردم
    كه حدودا ١٥ ميشه مابقيش هم مربوط به آپلود ميشه

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD

شما سرویستون چیه دقیقا؟

من میخوام این سرویس یکساله رو ( بالاتر عکسشو گذاشتم ) بگیرم اما چون سرویسش اسمی 128 میترسم مثل این دوستمون بیت ریت خط رو روی 4 مگ ببندن

من تا بخوام پیگیری کنم که بیت ریت بالا ببرن چشنواره شاتل لند تموم شده، نظر شما چیه؟
    Last edited by babak_gww; 01-03-2016 at 17:53.

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

دوست عزیز من کسی رو به اشتباه ننداختم من شرایط رو کامل براشون توضیح دادم و اگه دقت کنی بهشون توصیه کردم که اول بپرسید بعد سرویس مد نظرتون رو بخرین،پروموشن اینا همش حرف مفته نمیتونن منت سر کسی بزارن که برات زیاد میبندیم هر چی بیشتر ببندن برا خودشون به همون اندازه سود داره چون حجم بیشتری مصرف میشه و در ضمن همه شرکتا الان چندین برابر سرعتی که قراداد بستن رو ارائه میدن (عاشق چشم و بروی منو شما نیستن فقط به فکر جیب خودشونن)پس هیچکدوم نمیتونن منت بزارن که ما برات بیشتر میبندیم و لطف میکنیم بهت اگه کم ببندن به شخصه میرم از یه شرکت دیگه نت میگیرم من مثل شما نیستم که هر چی رو به خوردم بدن با همون قانع بشم، خیلی سفت و سخت جلوشون وایمیستم و محکم حرفمو میگم و حقمو میگیرم اگه میبندن که هیچ نبندن خیلی راحت جمع آوری میکنم میرم یه شرکت دیگه

دوست عزیزم مرسی از توضیحات قبلیت

حقیقتش منم مثل شمام و تا حالا شرکتم زیاد عوض کردم، اما الان یه مدته دانلود درست حسابی نداشتم و تو خماری دانلودم ،
    برای همین میخوام از این جشنواره شاتل لند که گذاشتن نهایت استفاده کنم،

از خودشون که پرسیدم گفتن هرجقدر بکشه میبندیم، اما دوستمون بالاتر گفته که فعلا برا من 4 مگ بستن ،

الان منم امروز قصد داشتم برم شاتل، اما سر همین سرویس هنوز موندم که چی بگیرم، از طرفی من خودم نت دیگه ای دارم و این شاتل رو فقط تو جشنواره های اینچنین میخوام استفاده کنم برای همین این سرویس یک ساله 9900 تومان ( با نصب 17 تومن) خیلی خیلی برام به صرفست
    اما میترسم هم خط رو بالاتر نبندن اصلا،

8 مگش 43 تومنه( 1 ماهه) با 4 گیگ ترافیک ، زیاده به نظرم ( من الان تو های وب - 8 مگ با 40 گیگ ترافیک رو میگیرم 45 حدودا)
    Last edited by babak_gww; 01-03-2016 at 17:55.

داره خودمونی میشه saeed_punisher2013's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

دوست عزیزم مرسی از توضیحات قبلیت

حقیقتش منم مثل شمام و تا حالا شرکتم زیاد عوض کردم، اما الان یه مدته دانلود درست حسابی نداشتم و تو خماری دانلودم ،
    برای همین میخوام از این جشنواره شاتل لند که گذاشتن نهایت استفاده کنم،

از خودشون که پرسیدم گفتن هرجقدر بکشه میبندیم، اما دوستمون بالاتر گفته که فعلا برا من 4 مگ بستن ،

الان منم امروز قصد داشتم برم شاتل، اما سر همین سرویس هنوز موندم که چی بگیرم، از طرفی من خودم نت دیگه ای دارم و این شاتل رو فقط تو جشنواره های اینچنین میخوام استفاده کنم برای همین این سرویس یک ساله 9900 تومان ( با نصب 17 تومن) خیلی خیلی برام به صرفست
    اما میترسم هم خط رو بالاتر نبندن اصلا،

8 مگش 43 تومنه( 1 ماهه) با 4 گیگ ترافیک ، زیاده به نظرم ( من الان تو های وب - 8 مگ با 40 گیگ ترافیک رو میگیرم 45 حدودا)
    خواهش میکنم

من با همون 4 مگ روزی بالای 10 گیگ میتونم دانلود کنم

اینم مدرکش که حتی 17 گیگ هم برداشتم تو یک روز

بازم میگم حتما قبل خرید پرس و جو بکنید

7. این کاربر از saeed_punisher2013 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

خواهش میکنم

من با همون 4 مگ روزی بالای 10 گیگ میتونم دانلود کنم

اینم مدرکش که حتی 17 گیگ هم برداشتم تو یک روز

بازم میگم حتما قبل خرید پرس و جو بکنید

سرویستون 128ـه؟ و روی 4 مگ بستن ؟؟ درسته میشه دانلود کرد ولی اگه مثلا 16 هم نه، 12 مگ هم میبستن میشد ساعتی 5.5 گیگ دانلود کرد!!!! یعنی تو 2 ساعت 10 گیگو گرفت راحت!

در مورد پرس و جو هم قبل خرید همه حرفا قشنگه!

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

شما سرویستون چیه دقیقا؟

من میخوام این سرویس یکساله رو ( بالاتر عکسشو گذاشتم ) بگیرم اما چون سرویسش اسمی 128 میترسم مثل این دوستمون بیت ریت خط رو روی 4 مگ ببندن

من تا بخوام پیگیری کنم که بیت ریت بالا ببرن چشنواره شاتل لند تموم شده، نظر شما چیه؟
    سلام
    همين جشنواره
    ٦٠ گيگ ٧٧ دراومد
    عالي عالي
    اسم ١٢٨ نياورده نوشته تا ١٦
    سرعت حداكثر ساپورت پور
    هر سرعتي هم بگيرين اگر پورت نكشه مياد پايين

10. این کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

سلام
    همين جشنواره
    ٦٠ گيگ ٧٧ دراومد
    عالي عالي
    اسم ١٢٨ نياورده نوشته تا ١٦
    سرعت حداكثر ساپورت پور
    هر سرعتي هم بگيرين اگر پورت نكشه مياد پايين

سلام

ببخشید من اون قسمت قرمز رو متوجه نشدم .

در مورد اسم سرویس هم چرا اتفاقا نوشته 128 ، اگه برین توی سایت شاتل و برای خرید این سرویس رو انتخاب کنید، کد اسم سرویس 128 داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه dvb55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

اون دوستمون که می تونن حقشون رو بگیرن خیلی عالی
    ولی برای اونهایی که نمی تونن بگم که :
    اگه از جشنواره استفاده کنید . تمام اشتراک هاش یکساله هست و با حداکثر پهنای باندی و حداکثر سرعتی که خط شما می کشه. ( اینجا شما می تونید طبق قرارداد یکساله خودتون نسبت به کاهش پهنای باند و سرعت از حداکثر اعتراض کنید)
    اما اگه روال عادی باشه و اشتراک های عادی همونطور که قبلا گفتم حقی برای شما ایجاد نمی شه و پروموشن هست و معمولا خیلی بیشتر از قرار دادتون برای شما خط بسته می شه.( حالا به هر دلیلی یا عاشق ابروی ما هستن یا فکر جیب خودشون) ولی شما نمی تونید قانونا اعتراضی داشته باشین.

13. این کاربر از dvb55 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    U.Iran

پيش فرض

اون دوستمون که می تونن حقشون رو بگیرن خیلی عالی
    ولی برای اونهایی که نمی تونن بگم که :
    اگه از جشنواره استفاده کنید . تمام اشتراک هاش یکساله هست و با حداکثر پهنای باندی و حداکثر سرعتی که خط شما می کشه. ( اینجا شما می تونید طبق قرارداد یکساله خودتون نسبت به کاهش پهنای باند و سرعت از حداکثر اعتراض کنید)
    اما اگه روال عادی باشه و اشتراک های عادی همونطور که قبلا گفتم حقی برای شما ایجاد نمی شه و پروموشن هست و معمولا خیلی بیشتر از قرار دادتون برای شما خط بسته می شه.( حالا به هر دلیلی یا عاشق ابروی ما هستن یا فکر جیب خودشون) ولی شما نمی تونید قانونا اعتراضی داشته باشین.
    سلام
    چطوریه که اشتراک یک ساله حق اعتراض ایجاد میکنه؟ اونم با این قیمت ویژه (کمتر/ در مقایسه با سایر سرویسها) ولی ماهانه نمیکنه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •