تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 752 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

آخر فروم باز dooste.man83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

این سوال هایی که شما پرسید آقا رضا جواب میدند من کاری ندارم ولی خوب در کنار اون من میگم یهAUDIO TECHNICA ATH m50
    بگیر با این دو تایی که تو لینک زیر هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا ممنون از جوابت اما چرا میگی شما کاری ندارین شما اینجا یکی از دانشمندان اهل فن هستی که طرفدار هم زیاد دارین یکیش خود من اگر دوستانی مثل شما کمک نکنن پس امثال من از کی کمک بگیرن که بعد از خرید پشیمون نشن!!! حرف شما و چند تا از دوستان دیگه واسه ی خود من سنده و دقیقا طبق گفته های شما دوستانم خرید میکنم واسه همین احتیاج به راهنمایی دقیق دارم ... البته دوست داشتم یکم توضیحات بیشتر یود اما باز هم ممنونم از شما دوست عزیزم

آقا رضای عزیز هم که ما ارادت داریم خدمتشون اگر ایشون هم کمک کنن که من یک دنیا ممنون میشم
    Last edited by dooste.man83; 05-08-2011 at 22:52.

2. 3 کاربر از dooste.man83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام به دوستان گل خودم که همیشه از اطلاعاتشون استفاده میکنم
    خوب یک هدفون 400 یا 450 دلاری می خوام بدم از کانادا یا آمریکا برام بفرستن
    حالا چند تا سوال
    هدفون سنهایزر hd 650 برای استدیو هست و صداش کاملا flat هست؟
    denon AHD2000 هم صداش flat هست و برای استدیو؟
    چشمم سه تا هدفون رو گرفته
    1- denon AHD2000
    2-monstar dre dre pro
    3-M50
    همینجا بگم دنبال هدفون flat و استدیو اصلا نیستم و صدای fun می خوام که مثلا بیسش قویتر یاشه و صداش دلچسب تر و بشه و بیشتر برای موزیک ایرانی و پاپ و راک می خوام نه کلاسیک و به قولی دنبال هدفون DJ هستم
    راستی از مدل های SHURE یا BOSS هم چیزی به ذهنتون میاد ممنون میشم معرفی کنید
    دوستان بهترین تو این رده رو می خوام
    از کمک اساتید بزرگ ممنونم
    سلام به شما
    بله صدای 650 کاملآ فلت هست و با بیس کمی ضعیف و به هیچ عنوان اون صدایی که شما دوست دارید را نداره
    خیر D2000 و کلآ محصولات Denon دقیقآ مناسب کاربرد شما هستند صدای اکثرشون کاملآ با بیس قوی و مید بسیار خوب و های خیلی خوب به خصوص همین D2000 که از هر نظر مناسب کاربرد شماست

نمره میدم از 100 به لیست شما به طوری که مناسب کاربرد شما باشند:
    1. 100
    2. 50
    3. 80

از جنس صدای Boss اطلاعی ندارم و تا به حال صداشو رو تجربه نکردم اما Shure به نظرم مناسبترین فعلآ SRH940 هست هر چند SRH840 هم یک محصول بسیار موفق هست و خواهد بود ولی مناسب کاربرد شما نیست به هر حال SRH940 با بودجه شما هماهنگی داره و از 100 نمره 90 می گیره البته برای کاربرد شما ولی بیس SRH940 کمی کمتر از M50 هست و اینکه SoundStage بسیار خوبی نداره ولی در مقابل M50 مید عالی برای شنیدن دقیق صدای خواننده به خصوص زن و های عالی داره

لیست شما به ترتیبی که بهترین انتخاب باشه:
    1. D2000
    2. SRH940
    3. M50
    Last edited by rezaomido; 06-08-2011 at 06:21.

4. 6 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

آقا رضای عزیز نمیدونم چجوری تشکر کنم ممنون میشم این چند نکته ای که واسم روشن نیست رو هم روشن کنید

1- dr dre pro ریویو هاش رو که خوندم خیلی هم به نظر بد نبود همه از ببیسش تعریف کرده بودن و همینطور وضوح صداش و محکمی خاصش که از هیچ نظر با آشغالی به نمام dr dre stdio قابل مقایسه نبوده .... حالا توضیح می فرمایید چرا بهش صفر دادید؟ البته اینم بگم من اصلش رو از best buy برادرم میخره میفرسته

من میدونم denon ها کلا بیس بی نظیری دارن که تو تستهایی که انجام شده بود کاملا مشخص بود و مشابهش نداریم
    پس denon 2000 که گفتم برای استدیو طراحی نشده درست متوجه شدم دیگه؟ وضوحش هم بالا هست دیگه؟
    اخه برام عجیب بود چرا در ریویو های آمازون این گوشی با سنهایزر hd 650 کاربرها مقایسه میکردن مگر hd 650 فلت نیست پس چرا با این مقایسه میشد.... از این جهت پرسیدم که برای استدیو هست یا نه...

سول مهم دیگم سایت آمازون قابل اعتماد هست و جنس تقلبی نمیندازه؟ آخه معمولا از همه جا بیشتر تخفیف میده که آدم شک میکنه به اصل بودن جنس هاش.... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید استاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هدفون برای موزیک میخوام با1- تفکیک صدا و2 - جنس کابل خوب
    همه سبکی هم گوش میدم
    پلیر هم آیفون و آیپاد نانو هست
    قیمت تا 100 یکم بالا پایین(پایین ارجحیت داره مسلما )
    تهران هم هستم

ممنون میشم دوستان و اساتید نظرات و پیشنهاداتشونو بکن

پی نوشت : راستی خودم عاشق beats by dre tourاهستم ولی هم میترسم قلابی بندازن هم راستش دلم نمیاد اینقدر بدمهرچند اگه اساتید تایید کنن دل میزنم به دریا و ...

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رضای عزیز نمیدونم چجوری تشکر کنم ممنون میشم این چند نکته ای که واسم روشن نیست رو هم روشن کنید

1- dr dre pro ریویو هاش رو که خوندم خیلی هم به نظر بد نبود همه از ببیسش تعریف کرده بودن و همینطور وضوح صداش و محکمی خاصش که از هیچ نظر با آشغالی به نمام dr dre stdio قابل مقایسه نبوده .... حالا توضیح می فرمایید چرا بهش صفر دادید؟ البته اینم بگم من اصلش رو از best buy برادرم میخره میفرسته

من میدونم denon ها کلا بیس بی نظیری دارن که تو تستهایی که انجام شده بود کاملا مشخص بود و مشابهش نداریم
    پس denon 2000 که گفتم برای استدیو طراحی نشده درست متوجه شدم دیگه؟ وضوحش هم بالا هست دیگه؟
    اخه برام عجیب بود چرا در ریویو های آمازون این گوشی با سنهایزر hd 650 کاربرها مقایسه میکردن مگر hd 650 فلت نیست پس چرا با این مقایسه میشد.... از این جهت پرسیدم که برای استدیو هست یا نه...

سول مهم دیگم سایت آمازون قابل اعتماد هست و جنس تقلبی نمیندازه؟ آخه معمولا از همه جا بیشتر تخفیف میده که آدم شک میکنه به اصل بودن جنس هاش.... ممنون میشم راهنمایی بفرمایید استاد
    خواهش می کنم دوست من
    1. اشتباه تایپی شده اون باید 50 می بود نه صفر

به هیچ عنوان محصولات Denon مناسب استودیو نیستند و وضوح محصولاتش هم با اینکه اکثرآ Close هستند بالا هست
    همیشه مقایسه ای بین مدلهای متفاوت صورت می گیره اما دلیل بر مشابه بودن هر دو مدل مورد مقایسه نیست البته نباید فراموش بشه که هدف از مقایسه چی بوده و توسط کی انجام شده
    به هر حال HD650 مدل مرجع هست و از این نظر که صداش استودیویی به قول شما و در واقع Monitor هست هیچ گونه شکی نداشته باشید و حداقل از این نظر با هیچ یک از محصولات Denon قابل مقایسه نیست

خیر آمازون در واقع یک فروشگاه اینترنتی هست که اغلب محصولات موجود در سایت را عملآ در اختیار نداشته و اینکه یکی از موفق ترین سایتهای فروش آنلاین هم هست که اون رو یک سری نوابغ اقتصاد بسیار بسیار کارکشته و حرفه ای مدیریت می کنند و قیمت گذاری سایت کاملآ حساب شده و کاملآ از روی عمد به جهت بدست آوردن امتیازاتی هست که در عالم بیزنس نوین هر فروشنده خرده فروشی به آن نیازمند هست یا به طور ساده این شم اقتصادی بسیار بالای آمازون هست نه موضوع دیگری (منظور در ارتباط با افت قیمت هست که شما از اون به عنوان تخفیف اسم بردید)
    در آخر غریب به درصد بسیار زیادی از محصولات آمازون اصل هستند اما کالای بی کیفیت هم به نوعی = کالای تقلبی خواهد بود.

در آخر آخر خواهشآ دوستان بحث غیر مرتبط با هدفون را اینجا مطرح نکنید تا من سرا پا تقصیر مجبور نشم خلاف قوانین پست بدم

مرسی از توجه شما

8. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان من یه هدفون برای موزیک میخوام با1- تفکیک صدا و2 - جنس کابل خوب
    همه سبکی هم گوش میدم
    پلیر هم آیفون و آیپاد نانو هست
    قیمت تا 100 یکم بالا پایین(پایین ارجحیت داره مسلما )
    تهران هم هستم

ممنون میشم دوستان و اساتید نظرات و پیشنهاداتشونو بکن

پی نوشت : راستی خودم عاشق beats by dre tourاهستم ولی هم میترسم قلابی بندازن هم راستش دلم نمیاد اینقدر بدمهرچند اگه اساتید تایید کنن دل میزنم به دریا و ...
    سلام به شما
    بهترین پیشنهاد موجود AKG K99

لطفآ سمت برند Beats حداقل در ایران نرید و بحث ارزشی این هدفون همچنان جاری هست و به طور خلاصه:
    این برند به هیچ عنوان هدفون مناسب و با کیفیت به معنای واقعی تولید نکرده و حتی عمده خریداران این برند از کیفیت بسیار متفاوت صوتی اون چندان رضایت نداشته و به نوعی از این برند فقط به خاطر فشن بودن آن صحبت می کنند.
    به هر حال تصمیم گیرنده نهایی شما هستند

10. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

Audio Technica موجود کرده اساسی:

1. M50 قیمت 190
    2. M35 قیمت 110
    3. M30 قیمت 95
    4. M20 قیمت 90
    5. T500 قیمت 145

شماره کارت:
    6221061000483075
    آقای:
    امیر حسین گیادهوش

فعلآ فرصت ندارم ولی بعدآ درباره کیفیت همه شون توضیح میدم تا بعد بای

12. 4 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Usa

پيش فرض

خواهش می کنم دوست من
    1. اشتباه تایپی شده اون باید 50 می بود نه صفر

به هیچ عنوان محصولات Denon مناسب استودیو نیستند و وضوح محصولاتش هم با اینکه اکثرآ Close هستند بالا هست
    همیشه مقایسه ای بین مدلهای متفاوت صورت می گیره اما دلیل بر مشابه بودن هر دو مدل مورد مقایسه نیست البته نباید فراموش بشه که هدف از مقایسه چی بوده و توسط کی انجام شده
    به هر حال HD650 مدل مرجع هست و از این نظر که صداش استودیویی به قول شما و در واقع Monitor هست هیچ گونه شکی نداشته باشید و حداقل از این نظر با هیچ یک از محصولات Denon قابل مقایسه نیست

خیر آمازون در واقع یک فروشگاه اینترنتی هست که اغلب محصولات موجود در سایت را عملآ در اختیار نداشته و اینکه یکی از موفق ترین سایتهای فروش آنلاین هم هست که اون رو یک سری نوابغ اقتصاد بسیار بسیار کارکشته و حرفه ای مدیریت می کنند و قیمت گذاری سایت کاملآ حساب شده و کاملآ از روی عمد به جهت بدست آوردن امتیازاتی هست که در عالم بیزنس نوین هر فروشنده خرده فروشی به آن نیازمند هست یا به طور ساده این شم اقتصادی بسیار بالای آمازون هست نه موضوع دیگری (منظور در ارتباط با افت قیمت هست که شما از اون به عنوان تخفیف اسم بردید)
    در آخر غریب به درصد بسیار زیادی از محصولات آمازون اصل هستند اما کالای بی کیفیت هم به نوعی = کالای تقلبی خواهد بود.

در آخر آخر خواهشآ دوستان بحث غیر مرتبط با هدفون را اینجا مطرح نکنید تا من سرا پا تقصیر مجبور نشم خلاف قوانین پست بدم

مرسی از توجه شما
    باز هم تشکر ویژه از شما بابت راهنمایی کاملتون
    فقط یک سوال دیگه دارم ... خوب انتخابم اگر denon 2000 باشه تنها مشکلی که توش دیدم این بود که سیمش به قولی یک طرفه نبود و مثل هدفون های معمولی از هر دو طرف راست و چپ سیم داره و سیمش هم قابل تعویض نیست
    حالا می خوام بدونم این مسئله تاثیر زیادی روی خرابی و قطعی سیم بعد از 2 تا 3 سال استفاده نمیده با توجه به اینکه من پشت کامپیوتر استفاده میکنم و سرم حرکت داره البته میدونم جنس سیم این جور هدفون ها فوق العاده هست اما بعد 2 3 سال باز هم میتونه مثل روز اول بمونه
    چون من واقعا نمیتونم مجدد همچین هزینه ای کنم رو میپرسم
    یک سوال کوچیک دیگه : شما این denon 2000 و dr dre pro رو خودتون تست کردید شخصا ؟ یا از مطالعاات اینترنتی فرمودید البته کاملا حق با شما بود در انتخاب ها فقط جهت اطلاع می پرسم
    با تشکر ویژه

در آغاز فعالیت جلال67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Air

پيش فرض

سلام آقا رضا هدفون سونی MDR-ED12 رو از نمایندگی اش گرفتم 20 تومن
    ولی نمیدونم اصلیه یا نه
    نمایندگی سونی بود و ادعا میکرد که جنسش اصله .
    made in china هستش !
    اصلیش چینیه ؟

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

باز هم تشکر ویژه از شما بابت راهنمایی کاملتون
    فقط یک سوال دیگه دارم ... خوب انتخابم اگر denon 2000 باشه تنها مشکلی که توش دیدم این بود که سیمش به قولی یک طرفه نبود و مثل هدفون های معمولی از هر دو طرف راست و چپ سیم داره و سیمش هم قابل تعویض نیست
    حالا می خوام بدونم این مسئله تاثیر زیادی روی خرابی و قطعی سیم بعد از 2 تا 3 سال استفاده نمیده با توجه به اینکه من پشت کامپیوتر استفاده میکنم و سرم حرکت داره البته میدونم جنس سیم این جور هدفون ها فوق العاده هست اما بعد 2 3 سال باز هم میتونه مثل روز اول بمونه
    چون من واقعا نمیتونم مجدد همچین هزینه ای کنم رو میپرسم
    یک سوال کوچیک دیگه : شما این denon 2000 و dr dre pro رو خودتون تست کردید شخصا ؟ یا از مطالعاات اینترنتی فرمودید البته کاملا حق با شما بود در انتخاب ها فقط جهت اطلاع می پرسم
    با تشکر ویژه
    خواهش می کنم دوست من
    نگران کابل نه سیم D2000 نباشید به اندازه کافی خوش ساخت و با کیفیت هست
    اتفاقآ اینکه کابل اتصال دو طرفه باشه بهتره تا اینکه یکطرفه باشه
    خیر کابل D2000 مثل بقیه محصولات Denon قابل جدا شونده نیست هر چند نمی شه به عنوان یک عیب ازش یاد کرد
    هیچ کابلی را نمیشه تضمین کرد که سالیان سال به درستی قابل استفاده باشه به هر حال یک بخش بسیار دردسر ساز تمام هدفون ها همین کابل هست و مهمترین دلیل خرابی آن نمی تونه این باشه که کابلی که اتصال دوتایی داره زودتر آسیب می بینه

مهمتر اینکه حتی اگر کابل هدفون جداشونده بود تعویض آن هم شامل هزینه بسیار زیادی برای شما می شد که بصرفه نخواهد بود مثلآ اگر کابل D2000 جدا شونده بود قیمتی حدود 80 دلار داشت که با هزینه ارسال که . . .

دوستانی که به نظرشون کابل جدا شونده یک مزیت برای تعویض کابل معیوب هست سخت در اشتباه هستند چون اینکه کابل هدفون جدا شونده باشه اولین دلیلش راحتی تعویض کابل با کابل کیفیت بالاتر هست نه تعویض کابل معیوب متاسفانه ما علاقه شدیدی به رفع اتفاقی که ممکنه فردا یا سالها بعد روی بده داریم بهتره که تمرکزمون برروی خواسته های خودمون باشه تا . . .

هر جای نظری که دادم شما تحقیق کن تا درستش رو متوجه بشید به هر حال هر چیزی که درباره D2000 گفتم نظر شخصی از استفاده شخصی بوده نه نظر . . .

16. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •