تمام مشخصات و قیمت روز w810 را میخواستم
لطفا هر چه زودتر!!!!!!!!!
تمام مشخصات و قیمت روز w810 را میخواستم
لطفا هر چه زودتر!!!!!!!!!
آقا من تا صفحه 7 رفتم دنبال كلوپ w810 بودم !!!نگو همون صفحه اول چسبيده بوده ! عجبا
![]()
سلام آقا مصطفی خیلی ممنون از راهنماییتون من هدف از سوال بالاییم بخاطر این بود که من گوشیمو با کابل usb به کامپیوتر وصل می کنم ولی در این نرم افزار از پرت سریال استفاده میشه؟!!!و تعجب من در این بود
و در مورد تغغیر داریور دورببین هم منظرم همون روش اقای حمید بود و می خواستم بدونم با روش ایشون چه طور می تونم درایور رو عوض کنم ؟
به هر حال باز هم از لطفتون ممنونم[/QUOTE]
عرضم به حضورت که حالا این خط قرمز رو منم که متوجه نمیشم!!!
در مورد دوربین هم یه روش خیلی جدید و خیلی جالب تر رو تو تاپیک مرجع گذاشتم...تو فهرست رو نگاه کنید...اگه اشتباه نکنم یه همچین عنوانی داره:عوض کردن درایور دوربین گوشی در داخل گوشی در کمتر از 10 دقیقه!!!
این رو فهمیدم...می خواستم بفهمم که ایا علامت باطری اشتباهه یا اینکه نه اون درست نشون میده و واقعا این باطریه که خالی شده
مثال بزنم....شما 150 تا داری تو جاده می ری..اما کیلومتر شمار خرابه 90 تا نشون میده!!!
خوب کیلومتر شمار اگه خراب باشه مسئله ایی نیست چون میدونی 150 تا رو داری میری....
اگه مشکل فقط علامت نشان دهنده ی باطری ست یه مشکل نرم افزاریه...باید فلش کنی گوشیت رو...اما اگه نه باطری یه دفعه واقعا خالی میکنه مشکل از باطریه که اونم راه کارهای خودش رو داره
سلامت باشید...فکر کنم خسته نباشید رو به این دوستی پایینیمون گفتید شما(شوخی بودا)
سلام رفقا ... میگما این ویبره ی گوشی من خیلی ضعیفه ... وقتی توی جیبم میزارم و زنگ می خوره اصلا متوجه نمی شم .
همه ی W810 ها این جوری یا مشکل از گوشی منه ؟؟؟ راستی گوشی رو تازه گرفتم یعنی نو هستش ...
مزده دارم برای شما دوست عزیز و اون اینکه تا چند روز دیگه یه بحث جدید راه می اندازم دربارهی همین ویبره ها....
اره همه اینجوریا ویبره ی 810 از نوع متوسط هستش...البته بعد یه مدت بهش عادت میکنی و با اولین لرزشش متوجه میشی
اما خوب اگه دنبال این هستی ویبره ی گوشیت قوی تر باشه یه چند روز دیگه صبر کنی به مقصدت می رسی![]()
سلام گوشی من دو تا اشکال پیدا کرده کمکم کنید
1 چراغای صفحه کلید بیشتر مواق خوموشه ولی بعضی وقتا هم روشن میشه
2 علامت هدست اومده بالای lcd گوشی فکر مینه هدست وصله و هر آهنگی
رو که اجرا میکنم صداش در نمیاد جالبه حتی رادیو هم میاد بالا البته خش خش میکنه
این علامت تا حالا چند بار برا چند لحظه رفته ولی دوباره اومده مشکلش چیه ؟
ممنون mostafa جان ... بی صبرانه منتظرم ببینم چی برامون داری ...
ببینم؟گوشی شما باز شده؟دستکاری شده؟اگه باز نشده ایا پچ خاصی روش ریختی؟....
اگه هیچ صدایی نیاد احتمال داره شما پچی ریخته باشی که صدا رو قطع کرده..اما وقتی میگی خش خش میاد...ذهنم رو می بره به اون سمت که اشکال از کپسول صدا باشه
رفیق ،w810 یه سنسور نوری داره قسمت بالا سمت راست، که موقعی که روشنایی مقابلش باشه، نور صفحه کلید رو کم می کنه و نور lcd رو زیاد می کنه. امتحان کن ببین توی نور خاموش میشه، اگه اینجور بود که نرماله، اگه تو تاریکی هم خاموش شد که دیگه مشکل داره...
خسته نباشی رئیسببینیم آقا Mostafa_khan این دفعه چی میخوای بترکونی...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)