شما باید دیتابیس جام جهانی رو انتخاب کنی بعد برای مثال اگه برای بازی دوستانه تو قسمت فیفا یک فیفا هست یک legends یا کلاسیک که 10 تا تیم هستن انتخاب کنید
شما باید دیتابیس جام جهانی رو انتخاب کنی بعد برای مثال اگه برای بازی دوستانه تو قسمت فیفا یک فیفا هست یک legends یا کلاسیک که 10 تا تیم هستن انتخاب کنید
سلام خدمت اساتید فیفا
اقا چطوری میشی پیراهن بازیکنارو اندامی کرد؟الان بعضی از بازیکنا پیراهنشون اندامیه مث سولدادو و ....ولی مال بعضیا نه
الان من میخوام پیراهن بازیکنا مث عکس شماره 2 اندامی باشه....
![]()
Last edited by Zlatan_ibra; 04-02-2014 at 23:27.
پیراهن اندامی حرام است برادر ! و روحیه بازیکن رو خراب میکنه !![]()
یکی نیست جواب ما رو هم بده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم اگه من که الان دیتابیس جدید رو دارم فایل squad ام رو بدم به تو تو بازی لود کنی هم نقل و انتقالات بیرون از کریرت اپدیت میشه هم کریرت خراب نمیشه .
اگه خواستی بگو اپلود کنم
البته واسه امکانات دیگه من جمله رفع باگ و ... اگه پچ جدید رو بدون اعمال دیتابیس بریزی خوبه . چون تو مشخصاتش نوشته Fixed some errors
این پیج فروم اصلی مودینگ وی هست . از همون AIO 1.0.1 بگیر تا اخر همه رو بریز
اره خداییش منم خیلی تو کف این نوع لباس هستم و فقط بازیکنهای خاصی این لباس رو دارن . مثل روبن ، کاوانی و بیل و ... اگه بشه همه اینطوری بشن خوبه . پارسال یه مود بود همه رو اینطوری میکرد یادم رفته چی بود
من که تا پچ 1.3 دارم و هیچ باگ و اروری ندارم...اگه میشه اون دیتابیس نقل و انتقالات رو آپ کنید....با اضافه شدن اون که باگ به بازی نمیاد؟
سلام
1- باید اکسترکت و تو محل نصب بازی کپی کنین و فایل Installer رو اجرا کنین (البته قبلش باید 15 پچ قبلی رو دانلود و نصب کرده باشین)
2- بله حتما باید آپدیت های قبلی رو هم نصب کنین برای دانلود به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برین
3- نه مشکلی نداره با همون کرک 3DM راحت جواب میده
گفتم دیگه یه وقت میبینی یه بازیکن جدید به دیتابیس اضافه شده بعد منتهی چون فایلهای تکسچر اون بازیکن رو نداری مشکل به وجود میاد . البته شاید همه اینا توی دیتابیس باشه من نمیدونم . میخوای همون فایل squad رو اپلود کنم یا فایل دیتابیس 2 مربوط به مودینگ وی رو ؟
برای اندامی کردن پیراهن بازیکن ها باید پچ moddingway رو نصب کنی بعد برو توی moddingway selector اونجا یه گزینه داره select players اونجا بازیکن مورد نظر خودت رو انتخاب کن بعد گزینه tight kit رو بزن yes هر بازیکنی بخوای میتونی پیراهنش رو چسبان کنی بعدش assign بزن بیا بیرون
اتفاقا من خیلی از لابس اندامی بدم میاد میزنه تو ذوق چطوری همه رو عادی کنیم لباسشون رو؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)