سلام
تو فایروال راهی داره که بشه جلوی دریافت یک برنامه رو گرفت ولی ارسالش باز باشه؟ میخوام وایبر دسکتاپ رو فقط برای ارسال و نه دانلود استفاده کنم.
سلام
تو فایروال راهی داره که بشه جلوی دریافت یک برنامه رو گرفت ولی ارسالش باز باشه؟ میخوام وایبر دسکتاپ رو فقط برای ارسال و نه دانلود استفاده کنم.
برنامه مورد نظر را در که قانون اون در فایروال هست بیارید روش راست کلیک کنید و ادیت را بزنید.
سپس Use Custom Ruleset
بعد راست کلیک کنید و Add را انتخاب کنید.
از اونجا قانونی که میخواهید را به هر نحوی که میخواهید تنظیم کنید.
مثلاً
action : Block
Direction : In
امتحان کنید کدوم حالت اونی که شما میخوای هست.
فکر کنم همینی که نوشتم باشه.
in یا out یادم نیست.
Last edited by M.Sadegh.M; 20-11-2014 at 21:30.
در فایروال تنظیمات فقط خروجی و به انگلیسی outgoing only رو انتخاب کنید.
دوستان من ویندوز 8.1 دارم...ورژن 7 رو که نصب کردم موقع بوت اجرا نمی شد و باید دستی اجرا میکردم!...ورژن جدید رو که طبق دستور نصب کردم این ارور رو میده و اجرا نمیشه !..راه حل چیه ؟
عکس :
![]()
صبحی سابت رسمی کومودو رو دیدم در صفحه ی رسمی ورژن جدید رو گذاشته است
این با ورژنی که جناب علی کارشناس کومودو گذاشتند تفاوتی داره یا نه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by D_felfelak; 21-11-2014 at 21:44. دليل: اصلاح اشتباه تایپی
کسی نیست جواب سوال ما را بده؟!!
سلام
الان نسخه 8 دارید یا برگشتید به 7؟
سلام
من نسخه 8 نهایی را دارم و گفتم شاید از ویندوزم که 7 هست باشه مشکلم! برای همین ویندوزم را ارتقاء دادم به ویندوز 8.1 ولی بازم دیدم مشکل پابرجاست! مشکل از نسخه 8 کومودو هست! لطفا اطلاع بدید این مساله را ! ممنونم علی آقا
علارقم میل باطنیم، به خاطر این مشکلی که کومودو نسخه 8، برای سیستم بنده ایجاد کرده، مجبورم برای همیشه از کومودو خداحافظی کرده و دنبال یک اینترنت سکیورتی دیگری باشم...![]()
چرا نسخه 7 کومودو از طریق خود برنامه براش آپدیت به ورژن 8 نمیاد؟ قبلا از نسخه 6 به 7 میشد ولی این نسخه هیچ آپدیتی نمیده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)