تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 720 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

آقا خدا خیرت بده.منتظر یه جواب قاطع بودم که برم سراغ دانلود
    اکثرا حدود 6 گیگ هست.شنیدم تو فلش fat32 بیشتر از 4 گیگ نمیشه ریخت.اگه یه sd card 16 یا 32 بگیرم مشکلم حل میشه؟
    کسی غیر تورنت سایتیو میشناسه که بشه با لینک مستقیم فیلم 3d دانلود کرد.خیلی دلم می خواد avatar رو 3 بعدی هم ببنم.اما غیر تورنت جایی ندیدم.تورنت هم که سرعتش خیلی ایینه
    اگه به اینترنت خیلی سریع و مفت دسترسی داری دانلود می سرفه و گرنه بخری به صرف تره این روزا فیلم بلوری 2بعدی و 3 بعدی خیلی ارزون تر از سابق شده
    Last edited by unepus; 27-12-2011 at 08:58.

2. 2 کاربر از unepus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

مدیر بزرگوار لطفآ پیام مارو حذف نکنید

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

قیمت بانه و جوانرود و سایر بازچه های مرزی رو دارین ؟ 42vt30
    کسی گرفته ؟ اصلا هست اونجا ؟

پروفشنال mzy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

قیمت بانه و جوانرود و سایر بازچه های مرزی رو دارین ؟ 42vt30
    کسی گرفته ؟ اصلا هست اونجا ؟
    درودبرهمکار بازنشسته.
    بچه ها گشتن نبوده اون جایی هم که داشته گرون بوده! فعلا که شرکتی به صرفه تره

6. 2 کاربر از mzy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

پلاسما حرارت زیادی تولید میکنه و برای همینه که اگه پشت VT30 رو ببینی چندتا فن تعبیه شده که این حرارت رو خارج کنه(فنها قابل مشاهده هستند)
    این مسئله میتونه در کنار تمامی مزایا های VT30 یه نقص باشه چون هر چقدر هم که این فن ها Silent باشند بعد از گذشت مدتی با گرد و خاک گرفتن و کثیف شدن کم کم به سرو صدا میفتن و صدای فن خدا میدونه چقدر روی اعصابه شاید دوستان بگند فن هاشم هرچقدر به صدا بیوفته اونقدر نویز تولید نمیکنه ...!
    تمیز کردن ، هوا گرفتن هم نمیتونه فن رو مثل روز اولش کنه
    مگر اینکه فنش رو بشه به راحتی تعویض کرد.
    دوست دارم نظر دوستان رو در این مورد بدونم
    فنهایی که تو اغلب HDTV ها استفاده میشه کمی متفاوت هستن نوع ایزوله کردن موتور فنها و سیستمهای محافظتی که برای این فنها طراحی میشه تا حد خیلی زیادی موتور و قطعات مکانیکی رو از گردو خاک و حرارت محافظت میکنه و اصطلاحا بهشون میگن Dust Proof یعنی ضد گردو خاک هستن و نیاز به تمیز کردن ندارن , البته نمیشه گفت که به صورت موردی مشکل پیدا نمیکنن ولی در صد خیلی کمی از اونها هستن که دچار مشکل میشن.
    این یه نمونه از این فنهاس:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد حرارت اون چیزی که من تجربه کردم و مطالبی که بهشون میشه استناد کرد نشنون میده که حرارت پلاسماهای نسل جدید که پاناسونیک بهشون میگه NeoPDP با اغلب ال ای دی ها قابل قیاس هست البته نحوه پراکندگی حرارت در پنلها مختلف متفاوت هست پلاسماها معمولا سطح جلوئیشون حرارت بیشتری تولید میکنه و ال سی دی ها در قسمت بک لایت حرارت بالاتری نسبت به سایر قسمتها دارن.
    اینها نتیجه اسکن حرارتی چند مدل ال سی دی , ال ای دی و پلاسمای G10 هست که محصول 2009 هستن از اون به بعد اسکنی رو پیدا نکردم ولی با توجه به کمتر شدن مصرف برق در پلاسماهای جدیدتر منطقا باید حرارت کمتری هم تولید کنن.

اسکنهای حرارتی:
    پلاسمای پاناسونیک 42G10

ال ای دی سامسونگ 40B7090

Sony 40EX1

سونی 46Z4500
    Last edited by *Alucard*; 26-12-2011 at 12:17.

8. 14 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان من تصمیم به خرید یه تلوزیون برای یک پذیرایی6 *6 = 36 متری با چهار لامپ مهتابی 15 وات فلورسنت (کم مصرف) l فاصله نشمین از تلوزیون 4 متر انتظاری هم که تلوزیون دارم کارکرد خوب و تصویر قابل قبول تا سه سال روشن بودن روزی 8ساعت که شامل دیدن ماهواره با موقتا کابل کاموپننت (سه فیش) (تا ----- جدید بخرم) دیدن فیلم های های با کیفیت حدالامکان بلوری ،تلوزیون حتما امکانت سه بعدی هم داشته باشه

تقریبا دو سال پیش LCDسامسونگ خریدم پوست و موی سر ادم ها تو تصویریش انگار نقاشی هست هزار جور تنظیم روش کردم وقتی تحقیق کردم دیدم حتی LED سری پنج سامسونگ هم شاید خیلی خفیف تر ولی باز هم در شبکه های ماهواره با هر نوع رسیوری ویا ----T این مشکل رو داره که من از این حالت بی نهایت متنفرم

دقیقا علتی که این حالت پیش میاد چی هست ؟

1-دوستان بر اساس اطلاعات بالا تلوزیون چند اینچ پیشنهاد می کنن که باعث نشه برای دیدن تمام تصویر مردمک چشم بچرخه و سریعا خسته بشه ؟

2-در این دو مدل پاناسونیک مشکلاتی که تصویر ها رو کارتونی یا مثل نقاشی نشون میده هست ؟

3-فرق اصلی و اساسی panasonic ST 42ST30 با panasonic VT 42ST30 در چی هست ؟ فرقی اصلی یعنی: چه زمانی فرق ملموس بین این دو مدل حس میشه ؟ واقعا ارزش بیشتر هزینه کردن رو داره ؟

4- مصرف برق این تلوزیون در حالت معمولی و حداکثر باز دهی چند وات هست ؟

5-به نظر دوستان Samsung LED 40- D6960+ سینما خانگی+دوسال و 12 گیگ اشتراک وایمکس مبین نت با گارانتی سام سرویس که 2200 میلیون هست یا حتی سری 7یا8 سامسونگ بهتره یا panasonic VT 42ST30 بهتره ؟ از panasonic ST 42ST30 چطور ؟

6-مدلی از سامسونگ که بشه گفت در مقابل panasonic VT 42ST30 حرفی برای گفتن داره ویا هم سطحش هست به نظرتون چی هست ؟

7-به هر کسی می گم پلازما میگه :پلازما که یک نسل از LCD هم عقب تره پس چطوری میشه در مجموع از LCD و LED بهتر باشه ؟ نکنه شرکت ها ادعایی کردن که جدیدتر بودن به معنی بهتر بودن هست ؟

8-امروز متوجه شدم سیستم های 3D دو نوع هستند خواستم ببینم این سری در کدوم نوع از 3D ها هستند و کیفیت 3D این تلوزیون از6960 یا حتی samsung - d8880 بهتره ؟

9-در کل مزیتی که LED سامسونگ در همین رنج قیمت ها می تونه نسبت به این دو مدل داشته باشه چی هست ؟

ممنون از اینکه اینکه پست من رو خوندید

Last edited by hooraman; 26-12-2011 at 04:17.

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فنهایی که تو اغلب HDTV ها استفاده میشه کمی متفاوت هستن نوع ایزوله کردن موتور فنها و سیستمهای محافظتی که برای این فنها طراحی میشه تا حد خیلی زیادی موتور و قطعات مکانیکی رو از گردو خاک و حرارت محافظت میکنه و اصطلاحا بهشون میگن brushless یعنی نیاز به تمیز کردن ندارن , البته نمیشه گفت که به صورت موردی مشکل پیدا نمیکنن ولی در صد خیلی کمی از اونها هستن که دچار مشکل میشن.
    این یه نمونه از این فنهاس:

در مورد حرارت اون چیزی که من تجربه کردم و مطالبی که بهشون میشه استناد کرد نشنون میده که حرارت پلاسماهای نسل جدید که پاناسونیک بهشون میگه NeoPDP با اغلب ال ای دی ها قابل قیاس هست البته نحوه پراکندگی حرارت در پنلها مختلف متفاوت هست پلاسماها معمولا سطح جلوئیشون حرارت بیشتری تولید میکنه و ال سی دی ها در قسمت بک لایت حرارت بالاتری نسبت به سایر قسمتها دارن.
    اینها نتیجه اسکن حرارتی چند مدل ال سی دی , ال ای دی و پلاسمای G10 هست که محصول 2009 هستن از اون به بعد اسکنی رو پیدا نکردم ولی با توجه به کمتر شدن مصرف برق در پلاسماهای جدیدتر منطقا باید حرارت کمتری هم تولید کنن.

اسکنهای حرارتی:
    پلاسمای پاناسونیک 42G10

ال ای دی سامسونگ 40B7090

Sony 40EX1

سونی 46Z4500
    مثل همیشه شاهکار بود
    البته Brushless بودن این فن ها و دلیل نامگذاری اونها بخاطر این نبوده که نیازی به تمیز کردن ندارند! به خاطر این بوده که در ساخت اونها brush-commutator وجود ندارد.
    والبته من هرجا سرچ کردم ازین فنها به عنوان فنهای Super silent یاد شده و ندیدم که ذکر شده باشه نیازی به تمیز کردن نداشته باشند البته با توجه به مطلبی که شما عرض کردید در مورد نوع ایزوله کردن موتور در این گونه فنها این قضیه دور از ذهن نیست.

11. 4 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان من تصمیم به خرید یه تلوزیون برای یک پذیرایی6 *6 = 36 متری با چهار لامپ مهتابی 15 وات فلورسنت (کم مصرف) l فاصله نشمین از تلوزیون 4 متر انتظاری هم که تلوزیون دارم کارکرد خوب و تصویر قابل قبول تا سه سال روشن بودن روزی 8ساعت که شامل دیدن ماهواره با موقتا کابل کاموپننت (سه فیش) (تا ----- جدید بخرم) دیدن فیلم های های با کیفیت حدالامکان بلوری ،تلوزیون حتما امکانت سه بعدی هم داشته باشه

تقریبا دو سال پیش LCDسامسونگ خریدم پوست و موی سر ادم ها تو تصویریش انگار نقاشی هست هزار جور تنظیم روش کردم وقتی تحقیق کردم دیدم حتی LED سری پنج سامسونگ هم شاید خیلی خفیف تر ولی باز هم در شبکه های ماهواره با هر نوع رسیوری ویا ----T این مشکل رو داره که من از این حالت بی نهایت متنفرم

دقیقا علتی که این حالت پیش میاد چی هست ؟

1-دوستان بر اساس اطلاعات بالا تلوزیون چند اینچ پیشنهاد می کنن که باعث نشه برای دیدن تمام تصویر مردمک چشم بچرخه و سریعا خسته بشه ؟

2-در این دو مدل پاناسونیک مشکلاتی که تصویر ها رو کارتونی یا مثل نقاشی نشون میده هست ؟

3-فرق اصلی و اساسی panasonic ST 42ST30 با panasonic VT 42ST30 در چی هست ؟ فرقی اصلی یعنی: چه زمانی فرق ملموس بین این دو مدل حس میشه ؟ واقعا ارزش بیشتر هزینه کردن رو داره ؟

4- مصرف برق این تلوزیون در حالت معمولی و حداکثر باز دهی چند وات هست ؟

5-به نظر دوستان Samsung LED 40- D6960+ سینما خانگی+دوسال و 12 گیگ اشتراک وایمکس مبین نت با گارانتی سام سرویس که 2200 میلیون هست یا حتی سری 7یا8 سامسونگ بهتره یا panasonic VT 42ST30 بهتره ؟ از panasonic ST 42ST30 چطور ؟

6-مدلی از سامسونگ که بشه گفت در مقابل panasonic VT 42ST30 حرفی برای گفتن داره ویا هم سطحش هست به نظرتون چی هست ؟

7-به هر کسی می گم پلازما میگه :پلازما که یک نسل از LCD هم عقب تره پس چطوری میشه در مجموع از LCD و LED بهتر باشه ؟ نکنه شرکت ها ادعایی کردن که جدیدتر بودن به معنی بهتر بودن هست ؟

8-امروز متوجه شدم سیستم های 3D دو نوع هستند خواستم ببینم این سری در کدوم نوع از 3D ها هستند و کیفیت 3D این تلوزیون از6960 یا حتی samsung - d8880 بهتره ؟

9-در کل مزیتی که LED سامسونگ در همین رنج قیمت ها می تونه نسبت به این دو مدل داشته باشه چی هست ؟

ممنون از اینکه اینکه پست من رو خوندید

سلام
    1- به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کن سایز تلوزیون رو میدید و فاصله مناسب تا اون برای دیدن تصویر مورد نیاز رو بهتون میده

2- نخیر وجود نداره، یکی از مزیت های پلاسما خصوصا پلاسماهای پاناسونیک طبیعی بودن رنگ ها و تصاویر در آن است.

3- قطعا هر گرونی بی علت نیست، شما رویو های اون رو بخونید و خودتون قضاوت کنید:
    در ریویو های بالا میتونی فقط جدول وسط صفحه(که تیک داره) رو باهم مقایسه کنی!

4- مصرف این تلوزیون در حالت میانگین 190 و در حالت ماکزیمم حدود 400 وات است ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )، شما گیر مصرف نباشید الان LCD 40 اینچ سامسونگ من 160-70 وات مصرف میکنه این بیچاره در سایز 50 اینچ با اون کیفیت تصویر ...

5- شما باید ببینی چقدر از تلوزیونت انتظار داری از لحاظ بهتر بودن VT30 از تمامی تلوزیون های موجود در بازار ایران بهتره(از لحاظ کیفیت تصویر) نه وایمکس همراش میدن نه سینمای خانگی و ... اما برای یک کاربر معمولی که انتظار آنچنانی از کیفیت تصویر نداره سامسونگ 6960 هم گزینه بسیار خوبیه!

6- تنها مدلی از LED ها که میتونه در برابر VT30 حرفی برای گفتن داشته باشه Sony HX925 است.

7- تکنولوژی LCD یا الان LED-LCD(همان ال ای دی مرسوم) باعث نشد که کیفیت تصویر همواره رو به جلو حرکت کنه الان خیلی از LCD ها کیفیت تصویرشون از بعضی از همین LED-LCD های 2011 بهتره!

8- این از نوع اکتیو هست ، کیفیت سه بعدیش از 6960 سامسونگ خیلی بهتره(هر دو رو تست کردم) اما از سری 8 سامسونگ رو نمیدونم ( طبق شنیده ها پلاسما در تصاویر 3بعدی عمق تصویر بهتری داره)!

9- زیبایی( که سلیقه ای هست بعضی ها به این معتقد نیستند) - مصرف کمتر برق

موفق باشید.
    Last edited by arash_a59; 26-12-2011 at 04:58.

13. 5 کاربر از arash_a59 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasserj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستای عزیز منم دیشب یک فروند st30 50گرفتم به قیمت 2200 کیفیت محشره اصلا قابل مقایسه با led نیست انگار تصویر باهات حرف میزنه کسانیکه دو دل هستن که این مدل رو بگیرند شک نکنند نسبت به قیمتش خیلی خوبه

من با vt30دوستم هم مقایسه کردم خیلی کم با هم فرق دارند فقط vt30فوق العاده زیباست از نظر طراحی و گرنه برای کاربر معمولی هیچ فرقی با هم ندارند

15. 4 کاربر از nasserj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

درودبرهمکار بازنشسته.
    بچه ها گشتن نبوده اون جایی هم که داشته گرون بوده! فعلا که شرکتی به صرفه تره
    ممنون.
    پرسیدم از بچه های اونجا . گفتن شاید تا 1 ماه دیگه بیاریم

17. 3 کاربر از Actros بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •