تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 360 از 468 اولاول ... 260310350356357358359360361362363364370410460 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,591 به 3,600 از 4675

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky ← راهنمای تاپیک در پست دوم

کاربر فعال انجمن آنتی ویروس Dr Nima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام
    ورژن کسپرتون چیه؟
    سرویس پک 2 که خیلی قدیمی هست ، حداقل سرویس پک 3 نصب کنید ( البته مشکلی نداره ها ، برای امنیت میگم )

سلام
    میخواید دقیقا چیکار کنید؟
    اکیتو کنید؟ تنظمیاتش رو تغییر بدید؟
    بگید بهتون بگم چیکار کنید

سلام

پست زیر رو ببنید"

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    خب قبلش رفته بودم
    ولی خودت از اون پست چیزی میفهمی عکساش پاک شده آخه من چی بگم

طبق مراحل زیر پیش برین

ممنون علی جان ولی نشد
    کلاً قصد دارم پیور رو پاک کنم اینترنت سکوریتی نصب کنم ولی سیستمم خوب با پیور میسازه میترسم با اینترنت سکوریتی به مشکل بربخورم

با چیز پی ان و بدون چیز پی ان هم تست کردم نشد

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

یه سئوال دیگه هم داشتم
    اگه بخوام از آپدیت فعلی بکاپ بگیرم چکار کنم
    با خود کسپر آپدیت کردم نه با برنامه دیگری
    شاید یه آنتی دیگه ای ریختم

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

خب قبلش رفته بودم
    ولی خودت از اون پست چیزی میفهمی عکساش پاک شده آخه من چی بگم

طبق مراحل زیر پیش برین

ممنون علی جان ولی نشد
    کلاً قصد دارم پیور رو پاک کنم اینترنت سکوریتی نصب کنم ولی سیستمم خوب با پیور میسازه میترسم با اینترنت سکوریتی به مشکل بربخورم

با چیز پی ان و بدون چیز پی ان هم تست کردم نشد

خب عزیز طبیعیه دیگه ، بعد یه مدت پاک میشه

برای اون هم برید به مسیر زیر:

protection center و بخش webs anti virus

بقیش رو pdf گذاشتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون آموزش برای 2013 هست ولی روشش یکیه

یه سئوال دیگه هم داشتم
    اگه بخوام از آپدیت فعلی بکاپ بگیرم چکار کنم
    با خود کسپر آپدیت کردم نه با برنامه دیگری
    شاید یه آنتی دیگه ای ریختم

کاریش نمیشه کرد
    Last edited by hamidreza2010; 20-03-2014 at 13:24.

4. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Crespo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد، یه گوشه از سرزمین پاک آریایی

پيش فرض

سلام
    میخواید دقیقا چیکار کنید؟
    اکیتو کنید؟ تنظمیاتش رو تغییر بدید؟
    بگید بهتون بگم چیکار کنید
    من ویندوز 8 و کاسپر 2013 نصب دارم.
    میخوام ویندوز 8.1 رو نصب کنم و چون کاسپر 2013 نصب نمیشه، باس 2014 رو نصب کنم رو 8.1. میخوام تمام کارایی که بعد نصب واسه اکتیو کردن، آپدیت، بکاپ گیری از آپدیتا و ... که لازمه رو یاد بگیرم و بدونم چی به چیه!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من ویندوز 8 و کاسپر 2013 نصب دارم.
    میخوام ویندوز 8.1 رو نصب کنم و چون کاسپر 2013 نصب نمیشه، باس 2014 رو نصب کنم رو 8.1. میخوام تمام کارایی که بعد نصب واسه اکتیو کردن، آپدیت، بکاپ گیری از آپدیتا و ... که لازمه رو یاد بگیرم و بدونم چی به چیه!
    آهان ، این شد

خب شما وقتی کسپر 2014 رو نصب کردید باید کلیدهای فعال ساز پیدا کنید ( سرچ کنید هست ، یا اینکه تاپیک مخصوص داره ، اونجا درخواست بدید بهتون میدن ):

بعدش برای اکتیو کردن ، برید مسیر seeting / additional و قسمت self defence و تیک گزینه enable self defence رو بردارید و سپس کسپر رو از کنار ساعت exit کنید.
    حالا روی اون کلید فعال ساز دوبار کلیک کنید و اوکی بزنید ، سپس کسپر رو اجرا کنید و همون مسیر بالا رو برید و تیک اون گزینه seld defence رو هم بزنید:

برای آپدیت هم از برنامه kasper updater استفاده کنید( توی نت سرچ کنید لینک دانلودش هست )
    باهاش کسپر رو آپدیت کنید تا توی هارتون ذخیره بشه که بعد از نصب ویندوز هم آپدیت ها رو داشته باشین
    اینم آموزش این برنامه: البته برای 2012 هست ولی خب روشش یکیه ،فقط یکم ظاهرش عوض شده:

7. 5 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

آهان ، این شد

خب شما وقتی کسپر 2014 رو نصب کردید باید کلیدهای فعال ساز پیدا کنید ( سرچ کنید هست ، یا اینکه تاپیک مخصوص داره ، اونجا درخواست بدید بهتون میدن ):

بعدش برای اکتیو کردن ، برید مسیر seeting / additional و قسمت self defence و تیک گزینه enable self defence رو بردارید و سپس کسپر رو از کنار ساعت exit کنید.
    حالا روی اون کلید فعال ساز دوبار کلیک کنید و اوکی بزنید ، سپس کسپر رو اجرا کنید و همون مسیر بالا رو برید و تیک اون گزینه seld defence رو هم بزنید:

برای آپدیت هم از برنامه kasper updater استفاده کنید( توی نت سرچ کنید لینک دانلودش هست )
    باهاش کسپر رو آپدیت کنید تا توی هارتون ذخیره بشه که بعد از نصب ویندوز هم آپدیت ها رو داشته باشین
    اینم آموزش این برنامه: البته برای 2012 هست ولی خب روشش یکیه ،فقط یکم ظاهرش عوض شده:

ممنون از راهنماییت دوست عزیز.
    من واسه کاسپر 2013 از همین KasperSky Updater 2012 استفاده میکنم. کارشو بلدم. پ واسه 2014 هم از همین برنامه باس استفاده کنم؟ اوکی.
    این توپیحاتی که شما دادی که ساده س و دوشواری هم نداره! اما اون توضیحات قبلی که خوندم، یوخده کارای اضافی داشت! جریان چیه؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ™ Hadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    کالبد بدن

پيش فرض

من واسه کاسپر 2013 از همین KasperSky Updater 2012 استفاده میکنم. کارشو بلدم. پ واسه 2014 هم از همین برنامه باس استفاده کنم؟
    اون Kaspersky Updater واسه نسخه‌هاي قبل از 2014 کاربرد داره ولي براي نسخه‌ي جديد بايد از Update Utility استفاده کنيد: http://downloads-am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis14.0.0.4651abcdEN_5709.exe

10. این کاربر از ™ Hadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

خب عزیز طبیعیه دیگه ، بعد یه مدت پاک میشه

برای اون هم برید به مسیر زیر:

protection center و بخش webs anti virus

بقیش رو pdf گذاشتم

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون آموزش برای 2013 هست ولی روشش یکیه

کاریش نمیشه کرد
    اشتباه گفتی عزیزم
    باید بری قسمت ضد بنر و اون رو فعال کنی و از اونجا سایتها رو وارد کنی

کاربران Kaspersky ؛ فایل‌های آپدیت آفلاین برای نسخه 2014 بی فایده است زیرا پس از نصب آپدیت آفلاین ، آنتی ویروس دوباره همان مقدار را به صورت آنلاین ، دریافت می کند و فقط بیهوده باعث مصرف شدن ترافیک می گردد.

هرگز از فایل Offline Update که برای نسخه 2013 تهیه شده بود برای نسخه 2014 استفاده نفرمائید.

همچنین لطفاً پیش از وارد کردن License به آنتی ویروس خود ، حتماً از به روز بودنِ تقویم ویندوز مطمئن شوید.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ممنون از راهنماییت دوست عزیز.
    من واسه کاسپر 2013 از همین KasperSky Updater 2012 استفاده میکنم. کارشو بلدم. پ واسه 2014 هم از همین برنامه باس استفاده کنم؟ اوکی.
    این توپیحاتی که شما دادی که ساده س و دوشواری هم نداره! اما اون توضیحات قبلی که خوندم، یوخده کارای اضافی داشت! جریان چیه؟!
    خواهش میکنم عزیز
    نه چیز خاصی نداره ْ شما همین کارایی که گفتم رو بکنید ْ اگه جایی مشکل داشتید بگید راهنماییتون میکنیم

اون Kaspersky Updater واسه نسخه‌هاي قبل از 2014 کاربرد داره ولي براي نسخه‌ي جديد بايد از Update Utility استفاده کنيد: http://downloads-am.kasperskyamericas.com/files/main/en/kis14.0.0.4651abcdEN_5709.exe
    ممنون هادی جان ْ‌اون برنامه اسمش از اول هم همونی بود که گفتی ولی من خودم همش میگم kasper updater

اشتباه گفتی عزیزم
    باید بری قسمت ضد بنر و اون رو فعال کنی و از اونجا سایتها رو وارد کنی

کاربران Kaspersky ؛ فایل‌های آپدیت آفلاین برای نسخه 2014 بی فایده است زیرا پس از نصب آپدیت آفلاین ، آنتی ویروس دوباره همان مقدار را به صورت آنلاین ، دریافت می کند و فقط بیهوده باعث مصرف شدن ترافیک می گردد.

هرگز از فایل Offline Update که برای نسخه 2013 تهیه شده بود برای نسخه 2014 استفاده نفرمائید.

همچنین لطفاً پیش از وارد کردن License به آنتی ویروس خود ، حتماً از به روز بودنِ تقویم ویندوز مطمئن شوید.
    آقا نیما واقعا نیازه با فونت 8 بنویسی؟
    بعدش چی رو اشتباه گفتم ْ آموزش رو برات آپ کردم ْ اونو دیگه من نگفتم که ( چون توضیحات توی pdf فارسی بود یعنی کسپر رو فارسی کرده بود و واسه من انگلیسی هست ، اونو گفتم ، خودت دیدی که )
    بعدش اون چیزی که در مورد آپدیت گفتید اصلا صحت نداره ، شما چند روزه دارید ازش استفاده میکنید ، من 2 ساله دارم باهاش کار میکنم و اصلا هم دوباره دانلود نمیکنه
    برای آپدیت 2013 روی 2014 تست نکردم و نظری نمیدم
    موفق باشید
    Last edited by hamidreza2010; 20-03-2014 at 19:20.

13. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز، این که برنامه Updater نیستش! من نگاه نکردم و دانلود کردم، بعد دیم خودم کاسپره که قبلاً دانلود کرده بودم!
    میشه لینک KasperSky Updater رو بزارید؟!

15. این کاربر از Crespo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •